TINADAG 2016

Wij zijn er ook! Kom je bij ons langs?

Wij stonden met onze supergezellige stand op de Tina-dag! Wow, wat hebben we veel meiden gezien! Onze dancepads en fotobooth waren een groot succes! Bekijk de foto's uit de selfiehoek

Let op! Doe je mee aan de SuperSelfie Winactie voor de reischeque van €250? Deel je jouw foto op Instagram, Facebook of Twitter met #VINEAxTINA? Dan maak je kans op de cheque! Maarrrr, we kunnen jouw foto niet zien als jouw profiel privé is... Dus als je meedoet, tag ons in jouw foto, volg/like ons, dan kunnen we jouw foto met #VINEAxTINA wel vinden! De winnaar maken we bekend in onze nieuwsbrief. Slimme Tina-meiden schrijven zich daarom alvast in ;) 


 


Voor echte Tina-fans hebben we iets leuks. Afgelopen zomer hebben we supertoffe Tina Zomerkampen georganiseerd en dat gaan we volgende zomer weer doen! Maak je maar klaar voor een week lang lekker keten met kamp-vriendinnen, koken, bakken, knutselen en striptekenen. En oja, ook nog golfsurfen! Lijkt jou dit ook te gek? Ga dan de volgende zomer met ons mee op Meidenkamp Powered by Tina! Dit wordt zeker weten weer lachen, gieren, brullen! 


 


De Tinadag - of eigenlijk dagen, want het is een heel weekend - is het leukste en grootste evenement voor alle meiden in Nederland vanaf 7 jaar. Je kunt je favoriete popsterren of YouTube-sterren ontmoeten, shoppen, een knutselworkshop doen of een praatje maken met de Tina-vloggers, striptekenaars en andere schrijvers. Dit jaar is het thema 'Disco'! De meeste bezoekers, jong en oud, passen hun kleding hierop aan, wat natuurlijk al voor veel voorpret zorgt!

Vinea is ook op de Tinadag! Bij onze stand kon je selfies maken in de fotobooth en meedansen op dancepads! Laat je innerlijke discoqueen in je los en strike the pose in onze fotobooth en daarna dans je mee met de dansers op het grote scherm. Cool! Je kunt vette prijzen winnen en voor de oplettende meiden: in het Tinadag-boekje zit een coupon waarmee je een superhippe zonnebril kon ophalen.