WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Trektocht Valk Friesland 15-18

Friesland - NL

None
€ 610,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Trektocht Valk Friesland 15-18

Een week lang lekker zeilen en volop gezelligheid. Elke dag ergens anders slapen, maar net waar de wind je brengt. Alleen het begin- en eindpunt staan vast, verder ligt alles helemaal open. Een perfecte zeilvakantie voor wie op een avontuurlijke manier wil leren zeilen in een valk!

De trektocht start en eindigt in Langweer. En dat is eigenlijk het enige wat we over de route kunnen zeggen, want verder laat je je leiden door de wind. Omdat je slaapt op de boot, ben je vrij om te gaan waar je wil. De wereld ligt aan je voeten! Of nouja, Friesland in ieder geval. Afhankelijk van de wind kom je deze rondreis bijvoorbeeld langs plaatsen als Heeg, Woudend, Workum en Sneek. Waar we heen varen en waar we aanleggen bepalen we samen on the go.

Zowel ervaren als beginnende zeilers kunnen mee. Elke boot heeft een instructeur aan boord, die jou kan leren hoe je (nog beter) zeilt op een valk. Naast het zeilen staat tijdens deze week ook vooral gezelligheid centraal. Denk aan samen stappen, leuke stadjes bezoeken, chillen bij het kampvuur en nachtzeilen.

De wind bepaalt de route
Zeilen en slapen op een valk
Een week lang zeilen door Friesland