WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Watersport verhuur

Boten, SUP- en surfboards

Vinea organiseert al 70 jaar zeil- en surfkampen. Veel watersportmateriaal is in eigen beheer en beschikbaar voor verhuur vanuit onze zeilschool in Langweer.

De materialen kunnen gehuurd worden in de schoolvakanties, wanneer ook onze zeilkampen plaatsvinden. De mogelijkheden voor verhuur zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van het materiaal. Heb je interesse om iets te huren, neem dan kort van tevoren of op de dag zelf contact op via 0513-201099 om te vragen naar de mogelijkheden. Van tevoren reserveren is helaas niet mogelijk.


Supboard huren, suppenWindsurfmateriaal huren, windsurfset huren, windsurfen hurenVolgboot, motorbootje huren

SUP's
Suppen, oftewel Stand-Up Paddling, is een van de populairste watersporten van het moment. Staand op een speciaal surfboard of zittend op je knieën peddel je over het water. Wij hebben hoge kwaliteit supboards van Jobe. Door dat deze opblaasbaar zijn, zijn ze makkelijk mee te nemen en kun je zelf het niveau bepalen door het board harder of zachter op te blazen.

Surfmateriaal

We hebben windsurfplanken met verschillende formaten zeilen. Op locatie helpen we graag bij het kiezen van de juiste maat, gebaseerd op ervaring, leeftijd en het weer.

Volgboot/motorbootje

Een volgboot is handig bij zeilles geven maar kan ook gebruikt worden om tochtjes mee te maken. Deze boten beschikken over een 4 of 5 pk buitenboardmotor.

Zeilboten
Er is keus uit verschillende typen zeilboten: Polyvalken, Optimisten en Laser Pico's. De Polyvalk is een kielboot die geschikt is voor zowel beginnende als meer gevorderde zeilers. Er kunnen maximaal 5 personen aan boord. Met de Valk kun je lange afstanden afleggen en is daarmee ideaal voor een dagtocht. Optimisten zijn kleine, stabiele jeugdzeilboten, zeer geschikt voor kinderen om te leren zeilen. De opvolger van de optimist is de Laser Pico, een tweepersoons zwaardboot. Het is een ideale beginnersboot maar ook geschikt voor zeilers met iets meer ervaring. 

Polyvalk hurenOptimist huren, zeilboot hurenLaser pico huren, zeilboot huren


Prijzen bootverhuur, verhuur watersportmateriaal, surfplank

Zwemvesten inbegrepen
** Wetsuit en zwemvest inbegrepen

De HISWA huurvoorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurde objecten. De vermelde prijzen zijn inclusief 21% btw.

Neem bij interesse contact op met: ‚Äč0513-201099.


  • Verhuur vindt standaard plaats vanaf onze Zeilschool de Steven in Langweer. Polyvalken en volgboten zijn ook beschikbaar vanaf Zeilschool Us Hiem in Oudega (W).
  • Voor het huren van materialen vragen wij een borg. Bij inleveren zonder schade krijg je dit bedrag weer terug.
  • Afhaaltijden: Op afspraak.