Vinea watersport verhuur

Vinea organiseert al bijna 70 jaar zeil- en watersportkampen. Veel watersportmateriaal is in eigen beheer en beschikbaar voor verhuur buiten het seizoen. Zo zijn er onder andere zeilboten, kano's, SUP's en optimisten beschikbaar.


Canadese kano's
Een Canadese kano is geschikt voor 2 tot 3 personen. Het is een stabiele kano waarmee bijvoorbeeld een mooie tocht gemaakt kan worden. Indien gewenst kan er een waterdichte ton bijgehuurd worden om waardevolle spullen in op te bergen.

Funkano's
Funkano's zijn kleine, zeer wendbare kano's. Leuk een een klein meertje mee te verkennen of voor een sportieve wedstrijd.

SUP's
SUP'pen, oftewel Stand-Up Paddle, is een van de nieuwste watersporten. Staand of op je knieën op een speciaals surfboard peddel je rustig door het water. Neem bijvoorbeeld een picknickmand mee en maak een mooie tocht. Wij hebben hoge kwaliteit opblaasbare SUP's van Jobe. Door dat ze opblaasbaar zijn zijn ze makkelijk om mee te nemen en bepaal je zelf eenvoudig het niveau door ze harder of zachter op te blazen.

Zeilboten
Wij hebben verschillende type zeilboten te huur, bijvoorbeeld Polyvalken, Optimisten, Laser Pico's. Voor de gevorderde zeilers eventueel ook de Laser Vago. 

Surfboards
Vinea heeft voor surfers boards te huur met verschillende formaten zeilen. Op locatie helpen wij u graag de juiste maat te kiezen, gebaseerd op de ervaring, leeftijd en het weer.

Volgboten
U kunt ook een volgboot huren met een 4 of 5 pk buitenboardmotor. Handig als u uw kinderen les wilt geven, of gewoon een tochtje wil maken met een groep mensen.

Moutainbikes
Op onze locatie in Langweer hebben wij ook mountainbikes te huur in diverse soorten en maten.


Funkano

 

 

Sup

 


Polyvalk

 

 

Optimist

 


Surfmateriaal

 

 

Diverse soorten en maten

 


Laser Pico 

 

Canadese kano

 


Prijzen

Alle vermelden prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief bezorgkosten.

* Zwemvesten inbegrepen. 


  • Verhuur vindt standaard plaats vanaf onze Zeilschool de Steven in Langweer. Polyvalken en volgboten zijn ook beschikbaar vanaf Zeilschool Us Hiem in Oudega (W).
  • Voor alle boten wordt een borg gevraagd, deze ontvangt u retour bij inleveren zonder schade.

Afhaaltijden: Op afspraak.

 


​Het gedeelte van ons materiaal kan ook door heel Nederland bezorgd worden vanaf een orderbedrag van €149,-. Dit is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur.

Bezorgkosten: €15,- + €0,40 per kilometer