ONZE REISLEIDERS STELLEN ZICH VOOR

Hallo iedereen! Ik ben Simone, 24 jaar, student international business én niet te vergeten reisleider voor Vinea Vakanties! Ondertussen is dit alweer de vierde zomer dat ik ga reisleiden. Ik heb al veel bijzondere plekken gezien maar ook leuke activiteiten, gekkigheden en rare streken van deelnemers meegemaakt. Zo ben ik onder andere met knikkende knietjes van rotsen gaan abseilen, heb ik in de Franse Pyreneeën aan canyoning gedaan, heb ik geklommen in meters hoge klimparcoursen en gebodyboard in Zeeland en Noord-Holland. Maar het belangrijkste is dat ik heel veel plezier heb gemaakt met de groepen wiens reisleider ik mocht zijn!

Aankomende zomer ben ik eerst twee weken te vinden in Bergeijk als locatiecoördinator, in een accommodatie middenin het bos waar we met het reisleiderteam en de deelnemers twee topweken zullen gaan beleven! Daarna zal ik twee nachtjes in mijn eigen bed slapen om vervolgens samen met mijn nieuwe deelnemers de bus te pakken naar Torbole, Italië. Tijdens deze vakantie ga ik samen met mijn groep de extremen opzoeken. Super vet!! Hier zal ik ook twee vakanties van 10 dagen te vinden zijn als locatiecoördinator. De kroon op je werk als reisleider is als aan het einde van de vakantie de deelnemers niet meer naar huis willen en eenmaal thuis hun ouders de oren van het hoofd praten over alles wat ze gedaan hebben!


Hoi, ik ben Marin en ik ben komende zomer locatiecoördinator voor Vinea. Dit wordt mijn vierde Vinea zomer en ik heb er onwijs veel zin in! Je kan mij deze zomer vinden in Camperduin in week 1 en 2. Dit is één van de strandlocaties waar we vooral actieve strand kampen en het superleuke Tina Zomerkamp hebben. Daarnaast kan je me ook vinden in Carcans in week 5, 6 en 7. Dit is een prachtige surflocatie aan de Franse kust. Ik  ben hier vorig jaar ook geweest en kan niet wachten om terug te zijn in dit geweldige dorp met het heerlijke surfsfeertje. Ik heb dus de hele zomer zand in mijn schoenen en met een beetje geluk een zonnetje op mijn gezicht. Hopelijk tot op het strand!


Naam: Pietsje
Leeftijd: 27
Opleiding/werk: Afgestudeerd als orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Groningen en werk nu als onderzoeker aan de universiteit‚Äč
Hoe lang werk je al voor Vinea?: Sinds de zomer van 2011
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn?: Samen met de hele groep er elke keer een fantastische, actieve, avontuurlijke, gezellige en gekke week van maken. Het mooiste vind ik het ontstaan van de vele nieuwe vriendschappen, vooral bij deelnemers die daar thuis soms moeite mee hebben. Daarnaast zie ik deelnemers groeien in hun ontwikkeling door de uitdagende activiteiten die we ondernemen. Wanneer deelnemers, medereisleiders en ikzelf een traan laten aan het einde van de week, dan weet je: het was weer top! 

 

Naam: Marijke
Leeftijd: 24
Opleiding/werk: Afgestudeerd aan de Academische PABO en als onderwijskundige aan de Universiteit Utrecht. Nu werk ik bij een educatieve uitgeverij. 
Hoe lang werk je al voor Vinea?: Sinds de zomer van 2016
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn?: Ik vind het heerlijk om net zo enthousiast als de deelnemers een week lang lekker gek te doen. Het liefst dans ik de hele week door het kamp en verzin ik met de andere reisleiders de gekste spellen. Ik vind het heel fijn om te zien dat zelfs de kinderen die het aan het begin allemaal nog spannend vonden, helemaal los komen en genieten van een heerlijke vakantieweek!