ONZE REISLEIDERS STELLEN ZICH VOOR

Naam: Pietsje
Leeftijd: 28
Opleiding/werk: Afgestudeerd als orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Groningen en werk nu als onderzoeker aan de universiteit​
Hoe lang werk je al voor Vinea?: Sinds de zomer van 2011
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn?: Samen met de hele groep er elke keer een fantastische, actieve, avontuurlijke, gezellige en gekke week van maken. Het mooiste vind ik het ontstaan van de vele nieuwe vriendschappen, vooral bij deelnemers die daar thuis soms moeite mee hebben. Daarnaast zie ik deelnemers groeien in hun ontwikkeling door de uitdagende activiteiten die we ondernemen. Wanneer deelnemers, medereisleiders en ikzelf een traan laten aan het einde van de week, dan weet je: het was weer top! 

 

Naam: Marijke
Leeftijd: 25
Opleiding/werk: Afgestudeerd aan de Academische PABO en als onderwijskundige aan de Universiteit Utrecht. Nu werk ik bij een educatieve uitgeverij. 
Hoe lang werk je al voor Vinea?: Sinds de zomer van 2016
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn?: Ik vind het heerlijk om net zo enthousiast als de deelnemers een week lang lekker gek te doen. Het liefst dans ik de hele week door het kamp en verzin ik met de andere reisleiders de gekste spellen. Ik vind het heel fijn om te zien dat zelfs de kinderen die het aan het begin allemaal nog spannend vonden, helemaal los komen en genieten van een heerlijke vakantieweek!