ONZE REISLEIDERS STELLEN ZICH VOOR

Naam: Pietsje
Leeftijd: 28
Opleiding/werk: Afgestudeerd als orthopedagoog aan de Rijksuniversiteit Groningen en werk nu als onderzoeker aan de universiteit​
Hoe lang werk je al voor Vinea?: Sinds de zomer van 2011
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn?: Samen met de hele groep er elke keer een fantastische, actieve, avontuurlijke, gezellige en gekke week van maken. Het mooiste vind ik het ontstaan van de vele nieuwe vriendschappen, vooral bij deelnemers die daar thuis soms moeite mee hebben. Daarnaast zie ik deelnemers groeien in hun ontwikkeling door de uitdagende activiteiten die we ondernemen. Wanneer deelnemers, medereisleiders en ikzelf een traan laten aan het einde van de week, dan weet je: het was weer top! 

 

Naam: Marijke
Leeftijd: 25
Opleiding/werk: Afgestudeerd aan de Academische PABO en als onderwijskundige aan de Universiteit Utrecht. Nu werk ik bij een educatieve uitgeverij. 
Hoe lang werk je al voor Vinea?: Sinds de zomer van 2016
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn?: Ik vind het heerlijk om net zo enthousiast als de deelnemers een week lang lekker gek te doen. Het liefst dans ik de hele week door het kamp en verzin ik met de andere reisleiders de gekste spellen. Ik vind het heel fijn om te zien dat zelfs de kinderen die het aan het begin allemaal nog spannend vonden, helemaal los komen en genieten van een heerlijke vakantieweek!

 


Naam: Inge
Leeftijd: 18
Opleiding/werk: Media en Entertainment Management bij Inholland in Haarlem.​
Hoe lang werk je al voor Vinea?: Sinds de zomer van 2016
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn?: Je bent altijd met een groep die grotendeels dezelfde interesses deelt. Door de enorm enthousiaste reisleiders ontstaat er altijd een leuke sfeer. Aan het einde van de week merk je dan ook echt dat de groep naar elkaar toe gegroeid is en ze het lastig vinden om weer afscheid van elkaar te nemen. Deze groepsband vind ik erg mooi om te zien en ik vind dat dan ook het leukste aan reisleider zijn; jij hebt zelf een beetje voor deze band gezorgd.

 

Naam: Freek
Leeftijd: 19
Opleiding/werk: SPECO Sportcommunicatie ​
Hoe lang werk je al voor Vinea?: Sinds de zomer van 2016
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn?: Ik vind het heerlijk om op te gaan in de sfeer en er keer op keer een fantastische week van te maken. Weken vol gekkigheid en toffe dingen doen. Een week lang trek je met een groep op en leer je allemaal nieuwe mensen kennen. Wat ook leuk is om te zien hoe alle deelnemers loskomen gedurende week en dan soms nog gekker worden dan de reisleiders. Hierdoor ontstaan de meest prachtige verhalen en herinneringen!

 


Naam: Wieke van Butselaar
Leeftijd: 21
Opleiding/werk: Student Moleculaire Levenswetenschappen aan de Universiteit Wageningen. ​
Hoe lang werk je al voor Vinea?: Sinds de zomer van 2016
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn?: Ik vind het super leuk dat je tijdens de kampen lekker gek kan doen, zoals een slagroomgevecht of spelen in de modder. En dat na een super actieve week een hele hechte band ontstaat in de groep.

 

Naam: Bjorn Akkermans
Leeftijd: 19 
Opleiding/werk: CIOS sport en bewegen MBO
Hoe lang werk je al voor Vinea?: Sinds de zomer van 2017
Wat vind je het leukst aan reisleider zijn?:  Ik vind het geweldig om de ervaring die ik heb gehad toen ik nog deelnemer door te geven aan de kinderen van nu. Je kan die kinderen enthousiast maken met je eigen enthousiasme. Het mooiste is het begin, om iedereen te leren kennen en dat je dan al weet dat je een super week tegemoet gaat.