VOOR DEELNEMERS

Wist je dat de eerste deelnemers al in 1951 met Vinea mee gingen? Er zijn dus al duizenden kinderen en jongeren met ons mee geweest. En dat is niet zonder reden, want welke vakantie je ook kiest, bij Vinea ga je samen met een groep leeftijdsgenoten op vakantie, maak je nieuwe vrienden, doe je de leukste activiteiten en maak je onvergetelijke herinneringen. Samen beleef je de leukste week van je zomer!

Waarom je bij Vinea een onvergetelijke week beleeft?

  • Je hebt er aan het einde van je vakantie een hele grote groep vrienden bij;
  • Je beleeft te gekke activiteiten en/of leert (nieuwe) vaardigheden, zoals een taal of sport;
  • Je komt op de leukste bestemmingen in het binnen- of buitenland;
  • Er is veel aandacht voor gezelligheid met de groep en sfeer, zodat je je snel op je gemak voelt en onderdeel van de groep bent;
  • Je gaat alleen met je eigen leeftijdsgenoten op vakantie (en hééérlijk zonder je ouders ;);
  • De leukste, meest enthousiaste (en vaak gekste) reisleiders maken een feestje van jouw vakantie en zijn er dag en nacht voor je als het nodig is;
  • We weten je elke dag te verrassen met nieuwe onverwachte ideeën en activiteiten;

Natuurlijk kunnen we het ons heel goed voorstellen dat je het misschien een beetje spannend vindt om zonder ouders en/of je vrienden op reis te gaan. Dat is ook helemaal niet raar, want je weet natuurlijk nog niet precies wat je te wachten staat.

Kies in het menu op deze pagina jouw leeftijdsgroep en lees meer over wat je precies kan verwachten bij jouw Vinea vakantie en informatie over hoe het is om alleen en voor de eerste keer met Vinea mee te gaan.

Heb je nog vragen over Vinea of ben je benieuwd hoe iets nou precies zit (het maakt niet uit hoe klein het detail ook is) dan kan je altijd bellen of mailen naar ons op 030 22 70 5680 en info@vinea.nl. Of kijk bij de veelgestelde vragen: www.vinea.nl/vragen.