VOOR DEELNEMERS

Wist je dat de eerste deelnemers al in 1951 met Vinea mee gingen? Er zijn dus al duizenden kinderen en jongeren met ons mee geweest. En dat is niet zonder reden, want welke vakantie je ook kiest, bij Vinea ga je samen met een groep leeftijdsgenoten op vakantie, maak je onvergetelijke herinneringen, nieuwe vrienden en zorgen de reisleiders ervoor dat jouw vakantie een succes wordt. Samen beleef je de leukste week van je zomer!

Waarom je bij Vinea een onvergetelijke week beleeft?

  • Je hebt er aan het einde van je vakantie een hele grote groep vrienden bij;
  • Je beleeft te gekke activiteiten en/of leert (nieuwe) vaardigheden, zoals een taal of sport;
  • Je komt op de leukste bestemmingen in het binnen- of buitenland;
  • De leukste, meest enthousiaste (en vaak gekste) reisleiders maken een feestje van jouw vakantie en zijn er dag en nacht voor je als het nodig is;
  • Er is veel aandacht voor gezelligheid met de groep en sfeer, zodat je je snel op je gemak voelt en onderdeel van de groep bent;
  • Je gaat alleen met je eigen leeftijdsgenoten op vakantie (en hééérlijk zonder je ouders ;);
  • De reisleiders weten je elke dag te verrassen met nieuwe onverwachte ideeën en activiteiten;

natuurlijk kunnen we het ons heel goed voorstellen dat je het misschien een beetje spannend vindt om zonder ouders en/of je vrienden op reis te gaan. Dat is ook helemaal niet raar, want je weet natuurlijk nog niet helemaal wat je te wachten staat.

In het menu aan de rechterkant van de pagina kan je per leeftijdsgroep lezen wat je precies kan verwachten bij een Vinea vakantie en lees je meer informatie over hoe het is om alleen en voor de eerste keer met Vinea mee te gaan.

Heb je nog vragen over Vinea of ben je benieuwd hoe iets nou precies zit (het maakt niet uit hoe klein het detail ook is) dan kan je altijd bellen of mailen naar ons op 030 22 70 5680 en info@vinea.nl. Of kijk bij de veelgestelde vragen: www.vinea.nl/vragen.