VOOR HET EERST MEE MET VINEA

Na lang wachten is het eindelijk zo ver, je vakantie met Vinea kan gaan beginnen! De zenuwen gieren door je lijf wanneer je op de bus aan het wachten bent op de afgesproken plaats of wanneer je ouders je net op de vakantielocatie hebben afgezet. Je gaat misschien voor het eerst alleen en/of zonder je ouders op vakantie. Wij weten dat jij niet de enige bent die zich afvraagt hoe de andere deelnemers zullen zijn en of de reisleiders leuk zijn. Of je nu alleen komt of samen, iedereen heeft wel even die gedachten! Juist omdat we dat weten, zorgt onze reisleiding ervoor dat jij je meteen helemaal thuis voelt en er alle tijd is voor kennismaken op een leuke manier. Wanneer je vragen hebt of ergens mee zit, kun je dat ook altijd bespreken. Ook kan je altijd bellen of app’en met je ouders. Er wordt altijd actief op gelet dat iedereen het naar zijn zin heeft. Als je misschien wat verlegen bent, betrekt de reisleiding je bijvoorbeeld extra bij de groep. Voor je het weet ontstaat er een hecht vakantieclubje, waarmee je deze vakantie veel lol gaat beleven. Laat die vakantie dus maar beginnen.


 


Er zijn veel kinderen en jongeren die alleen op vakantie gaan, maar er gaan ook kinderen en jongeren samen met een vriend(in) of een broer of zus. Na alle voorpret heeft iedereen natuurlijk erg veel zin in de vakantie en daarom zit de sfeer er al goed in. Aan het begin van de vakantie maak je met iedereen van de groep kennis. Vaak door middel van een leuk spel. De reisleiders weten goed hoe zij iedereen bij de groep kunnen betrekken, zodat er niemand alleen blijft. Op een vakantie van Vinea ontstaan gegarandeerd echte vriendschappen.


Er gaan kinderen en jongeren uit heel Nederland (en soms ook uit andere landen) mee met de Vinea vakanties. Dus is jouw vakantie in Noord-Holland en maak je je zorgen dat je niemand kent, omdat jij in Groningen woont? Dan is dat nergens voor nodig. Juist omdat er zoveel verschillende kinderen en jongeren mee gaan is aansluiting makkelijk te vinden. En met onze reisleiders die alles in de gaten houden, komt dat helemaal goed.