WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Voor het eerst met ViNEA mee

Na lang wachten is het eindelijk zo ver, je vakantie met Vinea kan gaan beginnen! De zenuwen gieren door je lijf wanneer je op de bus aan het wachten bent op de afgesproken plaats of wanneer je ouders je net op de vakantielocatie hebben afgezet. Je gaat misschien voor het eerst alleen en zonder je ouders op vakantie.

Wij weten dat jij niet de enige bent die zich afvraagt hoe de andere deelnemers zullen zijn en of de reisleiders leuk zijn. Of je nu alleen komt of samen, iedereen heeft wel even die gedachten! Juist omdat we dat weten, zorgt onze reisleiding ervoor dat jij je meteen helemaal thuis voelt en er alle tijd is om kennis te maken op een leuke manier.


De reisleiding is er voor jou!

Wanneer je vragen hebt of ergens mee zit, kun je dat altijd bespreken. Er wordt actief gelet op dat iedereen het naar zijn zin heeft. Als je misschien wat verlegen bent, betrekt de reisleiding je bijvoorbeeld extra bij de groep. Voor je het weet ontstaat er een hecht vakantieclubje, waarmee je deze vakantie veel lol gaat beleven. Laat die vakantie dus maar beginnen!

Pssst...Ouders/verzorgers, nieuwsgierig hoe het met je kind gaat tijdens de vakantie? Je kunt altijd contact opnemen met kantoor of met de locatiecoördinator/schipper (de eindverantwoordelijke op de locatie) ter plaatse.