WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

VOORTGEZET ONDERWIJS

Een brugklaskamp, introductieweek, werkweek, examenreis of stedentrip is iets waar leerlingen echt naar kunnen uitkijken. Samen met klasgenoten in een nieuwe omgeving zijn, activiteiten ondernemen en een nieuwe onvergetelijke ervaring opdoen. Ook biedt een meerdaagse schoolreis de gelegenheid voor een (hernieuwde) kennismaking, versterking van de groepsband en ruimte voor individuele ontplooiing. Wij organiseren schoolreizen voor leerlingen uit de brugklas t/m het eindexamenjaar, op maat en naar wens.


Voorafgaand aan het schoolkamp hebben de leerlingen vaak gezonde spanning. Leerlingen zijn bezig met vragen als 'wat neem ik mee', 'met wie deel ik een kamer' of ‘wat gaan we allemaal doen’? Voor u als organisator ligt er ondertussen een grote verantwoordelijkheid. Bij het organiseren van het schoolkamp komt heel wat kijken. Het ontbreekt vaak niet aan enthousiasme, maar wel aan tijd en middelen. De verwachtingen van leerlingen en hun ouders liggen hoog. Wij kunnen u daarbij helpen.

U bent op zoek naar een leerzaam, uitdagend en leuk reisprogramma binnen een bepaald budget. Daarnaast wilt u dat de schoolreis goed geregeld is en leerlingen in een veilige (sociale) omgeving zijn. Vinea kan u ondersteunen in de organisatie van de schoolreizen, voor zowel onder- als bovenbouw.  

Vinea kan voor u organiseren:

  • Verblijf: in een mooie groepsaccommodatie of een volledig ingericht tentenkampement. Vinea heeft vele mogelijkheden en contacten om voor u het juiste verblijf te vinden, in een regio naar u keuze.
  • Activiteitenprogramma
    Wij bieden verschillende activiteitenprogramma’s in de thema’s strand & actie, outdoor & avontuur, zeilen & surfen, taal & cultuur en buitenlandreizen. Uiteraard is er de mogelijkheid om de activiteiten naar wens aan te passen.
  • Begeleiding: Een team van onze reisleiders is aanwezig om de docenten te ontlasten in alle organisatorische werkzaamheden. Onder leiding van een ervaren locatiecoördinator zorgt het team dat de activiteiten worden uitgevoerd, de maaltijden zijn verzorgd en iedereen weet wat er verwacht wordt. Onze reisleiding is intern opgeleid en is in bezit van een VOG.
  • Vervoer: Indien gewenst verzorgen wij voor u het vervoer via onze vaste samenwerkingspartners. Wij werken uitsluitend met busmaatschappijen die in het bezit zijn van het Keurmerk Touringcarbedrijf óf het ISO 9001 keurmerk.
  • Maaltijden: Wij verzorgen de maaltijden op basis van self-catering, ontbijt, half pension óf volledig verzorgd, inclusief tussendoortjes en vers fruit.

Wij hebben een aantal programma’s uitgewerkt in verschillende thema’s. Bekijk hier ons aanbod.


 


Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Vinea Schoolcamps
Email: groepen@vinea.nl
Telefoon: 030-2270680
Contactpersoon: Suzanne, Jan of Iris