WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

voor jongeren en gezinnen

Waddeneilanden vakantie

De Waddeneilanden zijn dé plek voor het ultieme vakantiegevoel in eigen land. Zodra je van de boot afstapt voelt je drukke dagelijkse leven ineens heerlijk verweg. In dit mooie stukje Nederland vind je rust en ongerepte natuur, en tegelijkertijd is er van alles te doen. Vinea heeft op de Wadden verschillende gave vakanties, zowel voor jongeren als voor gezinnen. We hebben ze op deze pagina verzameld.

  1. Voor jongeren en gezinnen
  2. Vakantie op één eiland, of eilandhoppen
  3. Actief en héél veel fun
  4. Toffe buitenactiviteiten
  5. Op vakantie met leeftijdsgenoten of andere gezinnen
None

Beach Action Texel (12-15 jaar)

Ontdek het eilandleven op Texel. Als de grootste van de Waddeneilanden is dit een perfecte plek voor een actieve strandvakantie. Met strand, zee, duinen en bossen zijn hier volop mogelijkheden voor leuke sportieve activiteiten. Cross door de duinen op een mountainbike en laat je meevoeren door de zeewind tijdens het powerkiten! Natuurlijk ga je ook de zee in, bijvoorbeeld om te leren surfen. Met surfles van een gediplomeerd instructeur komt dat helemaal goed!

Tussendoor kan je natuurlijk lekker neerploffen op het strand. In de avonden organiseert de reisleiding leuke spellen en avondprogramma's om je strandvakantie compleet te maken.

Meer info & prijzen

None

Waddeneilanden vakantie: eilandhoppen (15-18 jaar)

Hoezo één eiland kiezen als je ook vier Waddeneilanden in één vakantie kan bezoeken? Met eilandhoppen ga je in acht dagen naar Ameland, Terschelling, Vlieland én Texel. Met verschillende boten vaar je van het ene naar het andere eiland, van vissersschip tot super snelle rib. Elke overtocht is een ervaring op zich!

Verder heb je veel vrije tijd om zelf ieder eiland te gaan verkennen. Spring op de fiets, neem een duik in zee of ga op zoek naar de leukste strandtenten. Zin in actie? Dan kun je gaan funboarden, mountainbiken en powerkiten. Of maak een kanotocht langs de zeehondjes. It's all up to you!

Deze jongerenreis naar de Waddeneilanden is exclusief voor de leeftijd 15-18 jaar.

Meer info & prijzen

None

Family Watersport Ameland

Samen met je gezin een heerlijke Waddeneilanden vakantie beleven op Ameland. Toch wel een van de mooiste Waddeneilanden! Op loopafstand van het strand verblijven jullie in een compleet ingerichte glampingtent. Leun lekker achterover, want ontbijt, avondeten én dagelijks een gave activiteit worden geregeld voor jullie. De andere gezinnen die je ontmoet zorgen voor nog meer plezier en gezelligheid.

Naast activiteiten als golfsurfen en een wadexcursie is er alle ruimte om je eigen ding te doen. Gebruik van fietsen is inbegrepen, dus ga op verkenning of geniet van de zon op het strand. Behoefte aan een moment voor jezelf? De Vinea-reisleiding zorgt dat je kind zich nooit hoeft te vervelen.

Meer info & prijzen

None

Family Rondreis Waddeneilanden

Deze Waddeneilanden vakantie is een geweldige combi van rust én avontuur. Varend met verschillende boten ontdek je de vijf 'TVTAS' Waddeneilanden. Knal over de golven in een snelle rib en waan je terug in de tijd op een historisch zeilschip. Als het schip bij eb droogvalt op het wad, krijg je de kans om te lopen over de zeebodem. Zo wordt iedere overtocht een ervaring op zich!

Jullie slapen op campings in kant-en-klare tenten en hebben vrije tijd om zelf de eilanden te ontdekken. Geniet van de omgeving, elkaar en de gezelligheid van andere gezinnen. De kids maken snel vrienden en vermaken zich uitstekend dankzij de leuke activiteiten die onze reisleiding organiseert.

Meer info & prijzen

None

Waddeneilanden vakantie: Family Ameland MINI

Een familievakantie speciaal voor ouders met nog niet-schoolgaande kinderen die een zorgeloze, relaxte vakantie willen. Deze geheel kindvriendelijke vakantie op Ameland is namelijk inclusief ontbijt, avondeten, gebruik van fietsen én dagelijkse oppasservice. Terwijl je kindje volop plezier heeft hoef jij even helemaal niks, behalve maximaal ontspannen. In de avonden kun je gezellig samen met andere ouders meedoen aan activiteiten georganiseerd door de reisleiding.

Je verblijft met je gezin in een glampingtent vlakbij het strand. Ook hier maken we het jullie zo makkelijk mogelijk. Van kinderbedje tot verschoningskussen, wij regelen het allemaal voor je.

Meer info & prijzen

None

Waddeneilanden vakantie: Family Ameland MINI

9,6
"Heerlijk dat het programma al geregeld was. Ik hoefde niet meer na te denken wat ik moest gaan doen met mijn kinderen. We hadden een ontzettend leuke klik met de andere gezinnen en een reünie gaat er hopelijk snel komen."

Mariëtte, gezin met 2 kinderen
Leeftijd: 45

9,2
"Onze Vinea familie vakantie was in één woord super! De kinderen werden bezig gehouden, het programma was afwisselend en uitdagend genoeg voor pubers. De activiteiten en vrije tijd waren goed in verhouding."

Willemijn, gezin met 3 kinderen
Leeftijd: 48


Leeftijd:

Veelgestelde vragen