WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

in samenwerking met Wereld Natuur Fonds

Rangerkamp Beekse Bergen

Rangerkamp bij Safaripark Beekse Bergen

Oog in oog met de wilde dieren van Safaripark Beekse Bergen! Samen met het Wereld Natuur Fonds organiseren we Rangerkamp Beekse Bergen voor echte dierenvrienden en natuurliefhebbers. Er zijn veel verschillende kinderkampen maar bij dit kamp krijg je niet alleen de kans om heel dichtbij de dieren te komen, je mag ook achter de schermen kijken! Ondertussen leer je héél veel over de natuur, dieren en dierverzorging.

  •   Voor 7-12 jaar
  •   Kijken achter de schermen bij Safaripark Beekse Bergen
  •   In samenwerking met WWF-rangers
  •   Zelf kiezen: 4 of 7 dagen kamp
  • ​  Ontvang € 25,- korting als WWF-lid

Helaas wordt dit kamp in 2023 niet aangeboden. Bekijk onze andere dierenkampen.


Het WWF-rangers Zomerkamp

Rangers gezocht! Tijdens Rangerkamp Beekse bergen breng jij net als een echte ranger heel veel tijd door met wilde dieren. Je gaat meerdere keren op safari door het Safaripark Beekse Bergen, samen met de rangers van het Wereld Natuur Fonds. Maar dat is nog niet  alles: je mag ook achter de schermen kijken, bijvoorbeeld bij de dierenverblijven en voederkeuken. Zo kun je superveel leren over de natuur, dieren en de verzorging.

Naast al deze gave activiteiten met dieren staat jou nog meer te wachten. Lekker spelen in Speelland en de coole spellen en avondprogramma’s die de reisleiding organiseert bijvoorbeeld. Dit dierenkamp is er voor de leeftijdsgroep van 7-12 jaar. Je kunt kiezen voor 4 of 7 dagen kamp.

Helaas wordt dit kamp in 2023 niet aangeboden.


Wat anderen zeggen over de WWF-Rangers zomerkampen

"Het was heel leuk bij de Beekse Bergen. De groep was gezellig, de leiding leuk en we hadden een leuke tent. Ik had lampjes meegenomen en onze tent versierd, iedereen kwam buurten bij ons. Ook de activiteiten in de dierentuin en op de camping waren leuk. Volgend jaar weer!"

Lonneke, 11 jaar

"Goede leuke reisleiding waardoor de sfeer tussen de kinderen goed is. Mijn dochter vond het ook dit jaar weer heerlijk."

Karlijn

"Dit is echt de leukste vakantie ooit als je van dieren houdt."

Bent, 10 jaar

Klik hier om het hele verhaal van Bent te lezen!


Ook zo'n bijzonder dierenkamp meemaken?

Veelgestelde vragen