WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Kampen bij Safaripark Beekse Bergen

in samenwerking met Wereld Natuur Fonds

Oog in oog met de wilde dieren van Safaripark Beekse Bergen! Samen met het Wereld Natuur Fonds organiseren we een bijzonder kamp voor echte dierenvrienden en natuurliefhebbers. Niet alleen krijg je de kans om heel dichtbij de dieren te komen, je mag ook achter de schermen kijken! Ondertussen leer je héél veel over de natuur, dieren en dierverzorging.

  Voor 7-12 jaar

  Kijken achter de schermen bij Safaripark Beekse Bergen

  In samenwerking met WWF-rangers

  Zelf kiezen: 4 of 7 dagen kamp

​  Ontvang € 25,- korting als WWF-lid

Meer over kamp bij Safaripark Beekse Bergen


Rangers gezocht! Tijdens het WWF-Rangers zomerkamp slaap jij als een echte ranger  vlakbij de dieren van Safaripark Beekse Bergen. Je gaat meerdere keren op safari door het park samen met de rangers van het Wereld Natuur Fonds. Maar dat is nog niet  alles: je mag ook achter de schermen kijken, bijvoorbeeld bij de dierenverblijven en voederkeuken. Zo kun je superveel leren over de natuur, dieren en de verzorging.

Naast al deze gave activiteiten met dieren staat jou nog meer te wachten. Lekker spelen in Speelland en de coole spellen en avondprogramma’s die de reisleiding organiseert bijvoorbeeld. Dit dierenkamp is er voor de leeftijden van 7-10 en 10-12 jaar, en je kunt kiezen voor 4 of 7 dagen kamp.

Meer over vakantiekamp in safaripark Beekse Bergen, dierenkamp


 

"Het was heel leuk bij de Beekse Bergen. De groep was gezellig, de leiding leuk en we hadden een leuke tent. Ik had lampjes meegenomen en onze tent versierd, iedereen kwam buurten bij ons. Ook de activiteiten in de dierentuin en op de camping waren leuk. Volgend jaar weer!"

Lonneke, 11 jaar

 

"Goede leuke reisleiding waardoor de sfeer tussen de kinderen goed is. Mijn dochter vond het ook dit jaar weer heerlijk."

Karlijn

 

"Dit is echt de leukste vakantie ooit als je van dieren houdt."

Bent, 10 jaar

Klik hier om het hele verhaal van Bent te lezen!


Button ik wil boeken


Veelgestelde vragen