WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code

Wie is Vinea?

We go way back! Vinea bestaat al sinds 1951. Toen werden er voor het eerst zomerkampen en reizen voor volwassenen georganiseerd. In 1959 is Vinea met zeilkampen voor kinderen gestart in Friesland. Dat was destijds uniek! De vraag naar zomerkampen groeide snel en Vinea specialiseerde zich hierin. Honderdduizenden kinderen en jongeren zijn sindsdien met Vinea op vakantie gegaan.

Vinea is uitgegroeid tot een professionele reisorganisatie met ruim 500 reisleiders en instructeurs. Je hebt bij ons keuze uit heel veel soorten zomerkampen, jongerenreizen en actieve familievakanties. We hebben het breedste aanbod in binnen- én buitenland. Watersporten, strandvakanties, talen leren, dieren verzorgen, outdoorvakanties, Tina-kamp, noem maar op! Met allemaal één gemene deler: het wordt de allerleukste week van het jaar!
 

Kwaliteit voorop

Wij zijn trots op onze roots en willen als oude rot in het vak onze naam eer aan doen. Daarom stoppen wij veel tijd en energie in het vergroten van de kwaliteit op alle vlakken. Zo werken wij samen met gerenommeerde partners zoals tijdschrift Tina, WWF, het Watersportverbond en Albert Heijn. Wij beheren al ons materiaal zelf, van mountainbike tot zeilkleding, zodat we zeker weten wat we onze deelnemers aanbieden. We leiden de reisleiding en instructeurs nog steeds zelf op zodat het Vinea-gevoel gewaarborgd blijft. Tot slot is er de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in mooi, nieuw en up-to-date materiaal.

En al die inzet wordt gewaardeerd: sinds 2018 mogen we het Keurmerk Kindervakanties voeren. Wat inhoudt dat wij aantoonbaar voldoen aan strenge criteria rondom veiligheid, hygiëne en kwaliteit. Daarnaast hebben wij op Reisgraag.nl een gemiddelde beoordeling van 8,9. Wij zijn dus best wel een beetje trots op Vinea!

 

Feel free!

Bij Vinea ben je even weg van alles. Van thuis, van je ouders, van school en van social media. Je bent actief bezig in een leuke omgeving met leuke mensen en leuke activiteiten. Je waant je even in een andere wereld en je gaat daar helemaal in op. Misschien voor het eerst alleen naar het buitenland? Je hebt voor even je eigen vrijheid om te doen waar jij zin in hebt.

Connect!

Bij Vinea doe je dingen samen. Je komt misschien alleen – net zoals vele anderen - maar binnen no time heb je je nieuwe besties gevonden. Je beleeft samen avonturen, je leert samen nieuwe dingen en je helpt elkaar als de ander je nodig heeft. Die ander is net zo oud als jij, met dezelfde dingen bezig en houdt van dezelfde activiteiten. Samen beleef je een vakantie om nooit te vergeten.

Live the moment!

Bij Vinea is het beleven met een hoofdletter B. Je bent nieuwe dingen aan het ontdekken en leren samen met nieuwe vrienden. Er gaat een wereld voor je open. Meestal vergeet je te bellen naar huis, zo druk ben je met alles wat je op dat moment om je heen hebt. Je geniet met volle teugen en je zou willen dat het nooit stopt.