WIE IS VINEA

De kracht van Vinea zit in onze geweldige reisleiding. Zij zorgen ervoor dat geen kamp hetzelfde is. Ze halen hiervoor alles uit de kast; Niets is te gek! Samen met je leeftijdsgenoten probeer je op een veilige manier nieuwe dingen, waardoor je vriendschappen voor het leven sluit en ook nog wat leert. Daardoor beleef je een onvergetelijke tijd. De meeste kinderen hebben meer heimwee naar het Vinea-kamp dan naar huis.  Daarom komt 70 procent terug, en dat al 65 jaar lang.

Vinea heeft het breedste aanbod van vakantiekampen voor kinderen tussen de 7 en 19 jaar; uiteenlopend van kampen voor sportieve waterratten (Zeil- en Surfkampen) tot coole beachgangers (Beachlife), slimme kennisvreters (Smart Camps) en stoere avonturiers (Outdoor Adventure). Dankzij de kleine leeftijdsgroepen ontstaat er al snel een groepsgevoel. Bij Vinea maak je vrienden voor het leven. 

Ons doel is om kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dat doen we door kinderen in een veilige omgeving uit hun comfortzone te laten komen. In kleine leeftijdsgroepen ondernemen ze gezamenlijke activiteiten, waardoor ze zichzelf ontwikkelen. Doordat ze dit samen met hun leeftijdsgenoten beleven, leidt dit tot vriendschappen voor het leven en wordt hun Vinea-kamp onvergetelijk!


 


  • Verbondenheid: Al na een paar dagen is er een hecht groepsgevoel op de vakantiekampen. Iedereen is vergeten wie er alleen kwam of samen met een ander.  Je wereld wordt groter; na het kamp heb je vrienden door het hele land. Je maakt deel uit van iets bijzonders, dat niet stopt als het kamp is afgelopen. Er ontstaat een soort clubgevoel. Daarom komt 70 procent van de kinderen terug, worden ze een paar jaar later zelf leider van een kamp en sturen ze hun kinderen ook naar de Vinea vakantiekampen. Wie een Vinea-vakantiekamp heeft bezocht weet: je maak er vrienden voor het leven.
  • Ontwikkeling: Je leert een nieuwe taal of sport, kunt hiervoor een diploma halen, je verlegt je grenzen en houd je staande in een nieuwe groep, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. En dat allemaal in één week!
  • Plezier: Bij een vakantie draait het natuurlijk om plezier maken. En dat is nou net waar onze reisleiders bekend om staan. Zij bedenken de gekste spellen, gooien over alle activiteiten het speciale Vinea-sausje en doen zelf graag mee! Daarbij spelen ze in op de samenstelling van de groep, het moment en de locatie. Zo maken ze  van elk vakantiekamp een unieke ervaring. Het resultaat: een onvergetelijke vakantie.