WIE ZOEKEN WE

Als (junior) reisleider en/of locatiecoördinator behoor je tot de Vinea staf. Bij Vinea heb je de mogelijkheid om van deelnemer helemaal door te groeien naar de rol van locatiecoördinator. Of je nu in de rol van junior reisleider, reisleider of locatiecoördinator vakanties begeleidt, het hebben van heel veel plezier en jezelf verder ontwikkelen staan voorop.

Herken je jezelf in een van de onderstaande profielen?

Geef je dan via het aanmeldformulier op!


 


Ben je net Vinea deelnemer af en/of nog net te jong om als reisleider aan de slag te gaan, dan kan je beginnen als junior reisleider. Je bent onderdeel van het reisleidingteam en ondersteunt dan de reisleiding op de grote locaties in Nederland. Je wordt tijdens de vakantie door de locatiemanager gecoacht, zodat je veel leert en later kan doorgroeien naar de rol van reisleider.

Enthousiast geworden? Klik hier om meer te lezen over de functie van junior reisleider.


Als reisleider ben je (samen met andere reisleiders) er verantwoordelijk voor om de deelnemers van jouw vakantie een onvergetelijk leuke, kwalitatief hoogstaande en veilige vakantie te bezorgen. Samen met je medereisleiders organiseer je leuke programma’s, onderneem je samen met kinderen en jongeren de activiteiten en bereid je het avondeten. En je hoeft het niet alleen te doen! Op alle locaties is een locatiecoördinator aanwezig. Dit is een (ervaren) reisleider die eindverantwoordelijk is voor de financiën en het contact met ouders, kantoor en samenwerkende organisaties. Deze geeft je veel vrijheid in beslissingen, maar kan je ook helpen en coachen als je ergens niet uitkomt. 

Enthousiast geworden? Klik hier om meer te lezen over de functie van reisleider.


 


Als locatiecoördinator (LC’er) is het jouw hoofdtaak om de vakanties organisatorisch goed en via onze richtlijnen te laten verlopen. Hiervoor werk je in goed overleg met je reisleidersteam samen. Je denkt vooruit, voorkomt problemen nog voordat het problemen worden en maakt beslissingen (in overleg met je team en kantoor). Je bent op locatie eerste aanspreekpunt voor kantoor, ouders, reisleiders en leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het goede verloop van de verschillende reizen, boodschappen doen, de financiën en de coaching en begeleiding van (junior) reisleiders.

Klik hier om meer te lezen over de functie van locatiecoördinator.

Let op: Het is niet mogelijk om in je eerste jaar als reisleider bij Vinea aan de slag te gaan als locatiecoördinator. 


Buiten de schoolvakanties organiseren we ook schoolkampen voor basisscholen en middelbare scholen. Samen met een team van reisleiders en in samenwerking met de ouders/docenten van de school zorg je voor een superleuk kamp voor de leerlingen. Je zorgt ervoor dat alles goed geregeld is en organiseert activiteiten voor de leerlingen. Enthousiast geworden? Klik hier om meer te lezen over de functie van reisleider schoolkampen

Wij werken voor deze schoolkampen veel met stagiaires van verschillende opleidingen, bijvoorbeeld Travel, Leisure and Hospitality of de Cios. Wil jij stage lopen bij Vinea? Meld je dan aan of stuur ons een mailtje!