WWF-Rangers vakantiekamp

Oog in oog met de (wilde) dieren van Safaripark Beekse Bergen! Samen met het Wereld Natuurfonds organiseren we in de zomervakantie een bijzonder dierenkamp. Help de rangers een handje mee in de dierenverblijven en de voederkeuken. Je krijgt een uniek kijkje achter de schermen. Je kan naar het WWF-Rangers kamp als je tussen de 7-12 jaar oud bent en kiezen uit een hele of een halve week. Wij hanteren verschillende leeftijdsgroepen. Ben je lid van het WNF dan ontvang je €25 korting op een WWF-Rangers kamp. Geef bij de boeking je lidmaatschapsnummer op. Ben je géén lid van het WWF en boek je bij dit kamp dan krijg je het lidmaatschap op het WWF cadeau!


Rangers gezocht! Ooit op safari geweest? Of weleens op TV gezien hoe dat gaat? Van die stoere mannen in safari-outfit die niet terugdeinzen voor een olifant en die feilloos weten hoe je sporen kunt vinden. In Nederland, in de Beekse Bergen kan je óók op safari. OK, dat wist je misschien al. Maar wist je ook dat er een echt WWF (Wereld Natuur Fonds )-Rangers Zomerkamp bestaat? Dan ben je dus voor een week lang een vette ranger, slaap je vlakbij de dieren (uiteraard staat er een hek om je tent ), ga je op verschillende safari's, leer je van alles over de wilde dieren en mag je ook achter de schermen kijken

Nou...wie maakt dat nou mee? Naast al deze te gekke activiteiten met dieren staat jou tijdens het WWF-Rangers zomerkamp nog veel meer te wachten. Wat dacht je van een bezoek aan Speelland of coole spellen en avondprogramma’s die de reisleiding organiseert? Het wordt een hele bijzondere vakantie! Voor kinderen van 7-10 en 10-12 jaar. Enne..een halve week is ook mogelijk.


Lees hier reviews van deelnemers en ouders en de ervaring van Bent die afgelopen zomer meeging.


Jij wilt met Vinea mee op WWF-Rangers zomerkamp omdat:

​Je de tijd van je leven hebt met nieuwe vrienden en vriendinnen
Dit veel leuker is dan thuiszitten voor de TV
De reisleiders professioneel én lekker gek zijn
Dit het enige en echte WWF-Rangers kamp is, georganiseerd in samenwerking met WWF
Je alleen maar je koffer hoeft mee te nemen, het is all-inclusive
Je aan je ouders kan zeggen dat we lid zijn van de ANVR, SGR en Steunpunt Kindervakanties en dat het gewoon goed geregeld is!