WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

WWF-Rangers zomerkamp 7-12 Halve week

Loon op Zand

None

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

WWF-Rangers Zomerkamp 7-12

De zebra’s en neushoorns staan lekker te grazen. Vlák naast de jeep. Dan staat de jeep opeens stil. Er zijn een paar giraffen op jullie afgekomen die nieuwsgierig naar binnen kijken. Wow, ze zijn echt groot, zo dichtbij. En na deze safari neemt de ranger je mee naar het dierenverblijf!

Dit kamp draait alles om dier en natuur. Niet voor niets organiseert Vinea dit zomerkamp samen met het Wereld Natuur Fonds. Van leeuwen en tijgers tot apen en olifanten, je leert ze kennen op een hele bijzondere manier. De parkrangers van Safaripark Beekse Bergen nemen je namelijk mee achter de schermen! Je komt op plekken waar je anders niet mag komen, zoals de verblijven en voederkeuken. Zo leer je superveel over de dieren, natuur en dierverzorging. 

Natuurlijk ga je ook op safari, bijvoorbeeld met een jeep en een boot. Ondertussen leer je van de rangers alles over de dieren en natuur. Weet jij bijvoorbeeld waarom een kameel eigenlijk 2 bulten heeft? Wanneer we even niet met dieren bezig zijn, organiseert de reisleiding de leukste buitenspellen. Zo wordt het echt een topkamp!

Achter de schermen bij Beekse Bergen
Samen in actie voor natuurbehoud
In samenwerking met het WWF

Vakanties die je bekeken hebt