WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zeil- en surfkamp Us Hiem 12-15 Oudega

Oudega - NL

None
€ 664,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Zeil- en surfkamp Us Hiem 12-15

Met volle snelheid varen over de Friese meren. Een strakblauwe lucht boven je en de zon op je gezicht. Ondertussen gaan je zeilvaardigheden met sprongen vooruit, je leert elke dag wel wat nieuws. En dan staat er ook 's avonds nog een toffe activiteit op je te wachten! Ben jij klaar voor de beste week van je leven?! 

Op Zeilschool Us Hiem staat een week vol zeilfun op je te wachten. De zeilschool ligt in het Friese watersportdorpje Oudega. We varen hier op de Oudegaasterbrekken, een mooi en rustig meer. Dit meer is perfect om te leren zeilen of windsurfen. Of om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen als je al ervaring hebt. Vanuit hier kan je een dagtocht maken naar bijvoorbeeld Heeg of Gaastmeer om Friesland verder te verkennen. Of hou jij liever een wedstrijdje wie het hardst kan varen? Met de hulp van onze enthousiaste instructeurs ga jij deze week hoe dan ook als een speer over het water! 

Een zeilkamp op Us Hiem betekent een week vol plezier met nieuwe vrienden en vriendinnen. En dan bedoelen we niet alleen op het water! Naast de zeil- of surflessen op niveau zijn er elke avond spellen en andere gezellige activiteiten. Zo leer je ook mensen buiten je eigen groepje kennen en maak je vrienden voor het leven. Het wordt een week om nooit te vergeten! 

Les op jouw niveau
Fanatiek varen en toffe avondactiviteiten
Keuze uit diverse boten & windsurfen