WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zeil- en surfkamp Us Hiem 15-18 Oudega

Oudega - NL

None
€ 664,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Zeil- en surfkamp Us Hiem 15-18

Hard zeilen, veel chillen en vette feestjes. Dat is jouw vakantie op zeilschool Us Hiem in het kort. Maar eigenlijk moet je het natuurlijk gewoon zelf meemaken! Overdag ben je actief op het water en word je getraind door de beste instructeurs van Vinea. Aan het eind van de dag plof je neer in de chillspot. Tot de muziek aangaat… Time to party!

Zeilschool Us Hiem bevindt zich in het hart van Friesland in het watersportdorp Oudega. Hier staat niets je in de weg om een hoog niveau te bereiken met zeilen of windsurfen. De school en accommodatie liggen direct aan de haven. Zo kan jij zoveel mogelijk tijd op het water doorbrengen. En weet je wat deze plek zo ideaal maakt? Het vaarwater is nog niet ontdekt door watersporttoeristen. Je hebt hier dus alle ruimte om te trainen. Ook kun je vanuit hier dagtochten maken door heel Friesland. Niet voor niets zijn veel instructeurs hun Vinea-carrière hier begonnen!

Deze week wordt begeleid door ervaren instructeurs met passie voor watersport. Uiteraard allemaal CWO-gecertificeerd. Zij weten hoe ze jou uit kunnen dagen zodat je echt een hoger niveau kan bereiken. Daarnaast zijn het ook hele gezellige mensen. De meesten zijn studenten, dus die weten wel hoe je een goed feestje bouwt! Als je nou zelf een gaaf idee hebt staan ze daar ook zeker voor open. Zo maken we er samen een topweek van!

Chillen aan wal & party in de avond
Keuze uit diverse disciplines & boten
Volop actie op het water