Zeilschool Us Hiem 15-19

Zeilschool Us Hiem 15-19

Hard zeilen, veel chillen en de vetste feesten. Dit is de Vinea life style die je gaat mee maken op zeilschool Us Hiem . Sinds jaar en dag is zeilschool Us Hiem dé jongeren locatie van Friesland. Overdag ben je actief aan het zeilen en wordt je getraind door de beste instructeurs die Vinea te bieden heeft. Met een vernieuwde weekplanning en een workshop van een olympisch zeiler, staat er niks in de weg om een hoog zeil niveau te bereiken. Na het zeilen heb je alle mogelijkheden om bij te komen van de dag op onze vernieuwde chill spot. Voor in de avond hebben wij nieuw een professionele DJ set en disco verlichting, zodat we de vetste en meest onvergetelijke feesten kunnen maken.

Zeilschool Us Hiem bevindt zich in het hart van Friesland in het watersportdorpje Oudega. De accommodatie ligt aan het water, waardoor je zo op het water bent om te varen. Het vaarwater is uniek doordat het nog niet ontdekt is door het watersporttoerisme, hierdoor heb je hier alle ruimte om te trainen in jouw boot. Ook maken we vanaf hier dagtochten door heel Friesland.

De accommodatie is een oude stolpboerderij uit 1928. Het verblijf is van alle gemakken voorzien. Met buiten een enorm grasveld inclusief nieuwe chill plek. Binnen zijn er ruime slaapzalen en goede sanitaire voorzieningen. Ook is binnen de gezamenlijke ruimte met een deel waarin kan worden gegeten en een deel waarin kan worden gefeest in de avond.

De week wordt begeleid door instructeurs die al jarenlang bij Vinea komen. Hierdoor weten zij precies wat jij zoekt in een vakantie. De instructeurs zijn allemaal CWO-gecertificeerd en hebben een passie voor watersport. Ze hebben veel ervaring met lesgeven, zodat ze jou naar een hoog zeil niveau kunnen brengen. Ook zijn ze bijna allemaal studenten, zodat ze goed weten hoe je een goed feest kunnen maken.  

Lees meer
Vanaf € 535,-

In het kort

  • Kies uit dart 16, Hobie 16, vago, Valk, Windsurf
  • Ultieme combinatie tussen zeilen en feesten
  • Tijdens de week is er een clinic van een olympisch zeil talent
  • 7 dagen alles inclusief
  • De instructeurs zijn professioneel opgeleide studenten met een passie voor watersport
  • Actie op het water
  • Chillen aan de wal
  • Party in de avond