WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zeilkamp De Steven 12-18 - week 35

Langweer - NL

None None

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Zeilkamp De Steven 12-18 - week 35

Stel jezelf eens voor: het is 25 graden en je vaart met volle snelheid over de Langweerderwielen. Er waait een lekker windje door je haren en boven je is de lucht strakblauw. Met een glimlach op je gezicht denk je terug aan het themafeestje van gisteravond. En nu hang je alweer in de trapeze en leer je de vetste technieken en manoeuvres. Zó tof gaat dit zeilkamp dus worden, ben jij erbij?!

Deze week is het met zeilkampen voor alle leeftijden extra gezellig op Zeilschool de Steven. Deze plek is heel geschikt om voor het eerst te leren zeilen, maar ook om te zorgen dat jouw zeilskills nóg beter worden. De zeilschool ligt midden in het watersportdorpje Langweer en op de Langweerderwielen kun je heerlijk varen. Onze enthousiaste, CWO-gecertificeerde instructeurs zullen ervoor zorgen dat jij deze week zoveel mogelijk gaat leren. De lessen worden namelijk altijd aangepast aan jouw niveau.

Een zeilkamp op de Steven betekent niet alleen veel zeilplezier, maar ook een week lang gekheid, grootse avondprogramma’s, en nieuwe vrienden en vriendinnen maken voor het leven. Naast zeilles op het water organiseert de kampstaf namelijk ook op de kant allerlei leuks, zodat dit sowieso de leukste week van de zomer wordt!

Les op jouw niveau
Keuze uit diverse disciplines & boten
Fanatiek varen en toffe avondactiviteiten

Vakanties die je bekeken hebt