WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zeilkamp De Steven 7-12

Langweer - NL

None
€ 589,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Zeilkamp De Steven 7-12

Met de wind in de zeilen in volle vaart vooruit! Bij zeilschool De Steven staan onze enthousiaste instructeurs klaar om jou te leren zeilen of windsurfen. Na een dag op het water, heb je ’s avonds de grootste lol met je nieuwe vrienden tijdens de gekste avondspellen. Het wordt een onvergetelijke week!

Zeilschool De Steven in het watersportdorpje Langweer is dé jeugdzeilschool van Nederland. Deze school is heel geschikt als je voor het eerst gaat zeilen. In de haven van Langweer liggen onze jeugdzeilboten. Deze zijn perfect om de beginselen van het zeilen te leren. Ook als je al wat ervaring hebt, zijn deze boten zeker uitdagend genoeg!

Ga jij met z’n tweeën in een catamaran of wil je zelf de kapitein zijn in een optimist? Je kiest wat jou het leukste lijkt en leert alles om je eerste meters op het water te kunnen maken. Van het optuigen, sturen en aanleggen van de boot tot de verkeersregels op het water. Je gaat veel oefenen zodat je aan het eind een CWO-diploma of vorderingenstaat kunt halen!

Om de vakantie compleet te maken zijn er ook 's avonds nog leuke activiteiten. De staf bedenkt de gekste avondspellen en andere toffe dingen om te doen, van verkleedfeestje tot kampvuuravond. Het wordt zo leuk dat je eigenlijk niet meer naar huis wil!

Varen op de Langweerderwielen
Les passend bij jouw niveau
Dé jeugdzeilschool van Nederland