WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zeilkamp De Viking 15-18

Wolphaartsdijk - NL

None

Selecteer aub een beschikbare periode

Maak een keuze

Zeilkamp De Viking 15-18

Met je gezicht in de zon en de wind in je zeilen zoef je over het water. Elke dag breng je zoveel mogelijk tijd door op de boot zodat je deze week zoveel mogelijk kunt leren. Of jij nou voor het eerst gaat zeilen, of jezelf wil uitdagen om een volgend CWO-diploma te halen: Zeilschool de Viking is waar je moet zijn!

Overdag werken aan je zeilskills, ‘s avonds met je nieuwe vrienden chillen aan de kade. Zo ziet een week op Zeilschool de Viking er ongeveer uit! Dit zeilkamp is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde zeilers. Zeilschool de Viking heeft een grote vloot, met boten voor verschillende niveaus en wensen. Kies je voor een zwaardboot, kielboot of wordt het toch een catamaran? Binnen elke discipline hebben we verschillende boten klaarliggen. 

Samen met onze CWO-gecertificeerde instructeurs ga je het Veerse Meer op. Je krijgt les op je eigen niveau, zodat je kunt doorgroeien of een vliegende start kunt maken met je zeilcarrière! Naast zeilen is er natuurlijk tijd om lekker te relaxen. Ook zorgt de staf voor de leukste avondactiviteiten die jouw zeilkamp echt onvergetelijk maken!

Goed om te weten: De deelnemers van dit zeilkamp vormen samen één groep met Zeilkamp de Viking 12-15. Je kunt dus ook met jongere deelnemers in een lesgroep komen.

Combi van fanatiek zeilen en veel fun
Les op jouw niveau
Zeilschool voor alle leeftijden

Vakanties die je bekeken hebt