WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zeilkamp De Viking 7-12

Wolphaartsdijk - NL

None
€ 639,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Zeilkamp De Viking 7-12

De wind in je zeilen, de zon op je gezicht en veel gezelligheid met nieuwe vrienden. Tijdens dit zeilkamp bij Zeilschool de Viking ben je elke dag op het water om (nog beter) te leren zeilen. Naast het zeilen zit de week vol met leuke spellen en gezellige avondactiviteiten. Zo beleef jij zó'n leuke vakantie dat je misschien wel niet meer naar huis wil!

Zeilschool de Viking is een zeilschool voor alle leeftijden. Veiligheid en plezier staan hier voorop. Je leert zeilen op een manier die veilig is, maar vooral ook superleuk. Daar zorgen de instructeurs wel voor! Je kiest zelf welke boot jou het leukst lijkt. Ga je in je eentje in een optimist of kies jij voor teamwork in de Laser Pico? De zeilschool ligt direct aan het Veerse Meer, dus we kunnen elke dag lekker snel het water op. 

Omdat je deze week op vakantie bent zonder ouders, zul je vanzelf nieuwe vrienden maken. Overdag trek je veel op met je eigen groepje. ‘s Avonds kun je de andere Vikingen beter leren kennen tijdens de toffe spellen en andere gezellige avondactiviteiten!

 

Les op jouw niveau
Veilig én met veel plezier leren zeilen
Zeilschool voor alle leeftijden