WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zeilkamp Us Twadde Hiem 12-15

Nijhuizum - NL

None
€ 649,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Zeilkamp Us Twadde Hiem 12-15

Zeilen, zeilen en nog eens zeilen. Is dat wat jij in de vakantie het liefste doet? Of heb je nog nooit gezeild, maar lijkt het je wel gaaf? Bij zeilschool Us Twadde Hiem leer je (nóg beter) zeilen van onze enthousiaste instructeurs. Kies je boot en scheer binnen de kortste keren heerlijk over het water!

De zeilschool ligt in het Friese dorpje Nijhuizum. Vanuit ons eigen haventje vaar je zo de Flakke Brekken op. Dit rustige meer is een perfecte plek om keihard te racen met je zeilboot, maar ook om de beginselen van het zeilen te leren. Op Us Twadde Hiem liggen zwaardboten, kielboten en catamarans klaar. Kies waarmee je wil varen en leer alle ins en outs van onze CWO-gecertificeerde instructeurs. Wil je wat meer zien van Friesland? Dat kan met een mooie dagtocht langs verschillende watersportdorpjes. Zeilmogelijkheden genoeg hier!

Zeilkampen op Us Twadde Hiem zijn speciaal voor de leeftijd 12 tot 15 jaar. Je bent hier dus met allemaal leeftijdsgenoten, supergezellig! Tijdens de leuke avondactiviteiten leer je iedereen kennen en maak je vanzelf nieuwe vrienden. Dit alles maakt dat jij zeker weten een te gekke week gaat beleven!

Zeilen op de Flakke Brekken
12-15 jaar only
Les op jouw niveau