WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Zeilen in Friesland vanaf 7 jaar

Zeilschool de Steven

Zeilschool De Steven in watersportdorp Langweer is dé jeugdzeilschool van Nederland. Al vanaf 7 jaar kunnen kinderen hier leren zeilen of windsurfen op de Friese meren. In de zomer-, herfst- en meivakantie organiseert Vinea op De Steven superleuke zeilkampen voor de leeftijdsgroep van 7 t/m 12 jaar. Daarnaast zijn er gedurende het jaar ook af en toe zeilkampen voor iets oudere kinderen. 

  1. Dé jeugdzeilschool van Nederland
  2. CWO-gecertificeerd
  3. Keus uit verschillende disciplines en boten
  4. Enthousiaste instructeurs en knotsgekke leiding
  5. Volop gezelligheid & plezier
None

Leren zeilen bij Zeilschool De Steven

Op Zeilschool de Steven kun je leren zeilen tijdens een van de zeilkampen in de schoolvakanties of een zeilcursus zonder overnachting. De zeilschool ligt direct aan de oude haven van Langweer, zodat je elke dag binnen no-time op het water bent. Zo kun je zoveel mogelijk leren en je CWO-diploma of -vorderingenstaat halen. De zeilkampen zijn geschikt voor zowel beginnende zeilers als voor kinderen die al ervaring hebben. Je krijgt altijd les op je eigen niveau. 

Maar zeilkamp is méér dan een hele week op het water! Wat dacht je van leuke buitenspellen, gekke verkleedpartijen en onvergetelijke thema-avonden? Onze knotsgekke staf weet altijd de leukste activiteiten te bedenken. Zo beleeft iedereen een topvakantie!

None

Zeilkampen in de zomervakantie (7-12 & 12-18 jaar)

De hele zomervakantie thuiszitten is hartstikke saai. Dus waarom niet een week op zeilkamp om te leren zeilen in Friesland? Op Zeilschool De Steven heeft Vinea heeft een eigen loods met veel verschillende boten, van optimist tot catamaran. Naast verschillende zeildisciplines kun je op De Steven ook kiezen voor windsurfen. We varen hier op de Langweerderwielen, een hele geschikte plek voor een eerste kennismaking met watersport of om beter te leren zeilen.

Tijdens de hele zomervakantie zijn er op de Steven zeilkampen voor kids van 7 t/m 12 jaar. Wie 7 dagen kamp te lang vindt, kan ook 4 dagen komen! De laatste week van de zomervakantie is er ook een zeilkamp voor oudere kinderen van 12-18 jaar.

Meer info & prijzen

Zeilcursus voor 7-12 jaar

Wie graag wil leren zeilen, maar (nog) niet ergens anders wil of kan slapen, kan kiezen voor een zeilcursus zonder overnachting. Dat betekent een week vol fun op het water, en 's avonds gewoon lekker in je eigen bed slapen. Ideaal voor jonge, beginnende zeilers (7 t/m 12 jaar). Onze enthousiaste zeilinstructeurs staan te springen om te zorgen dat de cursisten hun eerste meters op het water kunnen maken!

Tijdens de zeilcursus op zeilschool De Steven krijg je halve dagen zeilles, in de ochtend of in de middag. Je gaat het water op in een optimist, een klein stabiel bootje waarin veel ervaren zeilers ook ooit zijn begonnen met zeilen. 

Meer info & prijzen

None

Zeilkamp in de meivakantie (7-16 jaar)

Kom in de meivakantie zeilen in Friesland! De beste manier om het zeilseizoen te beginnen, en een goed moment om (nog beter) te leren zeilen of windsurfen! Het meivakantie zeilkamp is voor de leeftijdsgroep van 7 t/m 16 jaar.

Lekker de voorjaarszon op je gezicht, de wind door je haren en ondertussen werken aan je vaardigheden. De lessen worden afgestemd op jouw niveau en zijn daardoor altijd precies uitdagend genoeg. Na een dag hard varen staat er een te gek avondspel op het programma. Zo wordt jouw meivakantie een onvergetelijke week vol gezelligheid! ge kampweek!

None

Wat anderen zeggen over zeilen bij Zeilschool De Steven

8,2
euk zeilkamp, met leuke staf! De staf zorgt goed voor de kinderen en dat elk kind het naar zijn zin heeft.

Karlijn
Leeftijd: 14

8,9
"Het watersportkamp van mijn zoon was zijn eerste keer alleen op pad. Zeer leuke en gezellige crew. Oog voor watersport en je kind! Iedereen wordt betrokken."

Liedewij
Leeftijd: 8

7,9
"Ik heb veel geleerd en mijn diploma's gehaald. Ook was het gezellig met mensen, er zitten altijd wel een paar aardige kinderen bij."

Fred
Leeftijd: 15

Wil jij ook leren zeilen op Zeilschool De Steven?

Meer info & prijzen

Veelgestelde vragen