Zomervakanties ten tijde van corona

Gelukkig konden de Nederlandse vakanties deze zomer doorgaan. Uiteraard hebben we daar zorgvuldige maaatregelen voor genomen voor de veiligheid van onze deelnemers en staf. 

Hiervoor hebben wij protocollen ontwikkeld, waarvan u de belangrijksten kunt lezen op de pagina: Coronamaatregelen op de Vinea vakanties. Onze protocollen worden voortdurend bijgewerkt op basis van de nieuwste inzichten en regelgeving. Kort voor de start van de vakantie sturen wij u een samenvatting van onze protocollen en een instructie om u en uw kind goed voorbereid op kamp te laten gaan. 


Onze vakanties gaan door zolang wij de veiligheid van onze deelnemers voldoende kunnen garanderen. Kampen in Nederland mogen doorgaan, op voorwaarde dat aan een aantal regels en voorwaarden wordt voldaan. Uiteraard zorgen wij daarvoor. Op basis van de geldende regelgeving ontwikkelen wij hiervoor protocollen. Deze worden continue aangepast aan veranderingen in regelgeving.  

Vinea volgt ook nadrukkelijk het beleid van de ANVR, HISWA/Recron en het RIVM. Indien een reis toch moet worden geannuleerd door veranderde overheidsmaatregelen of omdat we het programma door veranderde omstandigheden onvoldoende kunnen neerzetten, halen we deze van onze site af en informeren we de mensen die deze reis al hebben geboekt. Samen met hen zoeken wij een passende oplossing.

 

Indien Vinea een reis annuleert vanwege Corona, krijg je je (aan)betaalde reissom terug. 

Indien je zelf besluit een reis te annuleren gelden de reguliere ANVR-reisvoorwaarden. Waar mogelijk zullen wij coulant zijn bij omboekingen naar een andere reis of andere vertrekdatum. 
 
Lees hier meer over de voorwaarden van Vinea Vakanties voucher die door de SGR wordt gegarandeerd.

Wij hebben de afgelopen zomer geevalueerd en inmiddels ook het programma voor 2021 op de website gezet. Er staat voor komend seizoen een mooi programma met veel bestaande succesvolle reizen en ook diverse nieuwe en vernieuwde bestemmingen. De eerste reizen zullen in de meivakantie plaatsvinden.


Het is verstandig om zo vroeg mogelijk te boeken. Daarmee bent u gegarandeerd van uw plekje op de reis van uw keuze. Voorlopig hanteren wij een aanbetaling van slechts 10%. Het restant bedrag hoeft pas betaald te worden als voldoende zeker is dat uw reis doorgaat.