Zo Zit Dat abonneekorting

Wetenschap saai? Alleen voor nerds? Niets is minder waar, science en techniek is hot! Op de TU Delft ontdek je hoe leuk science kan zijn. Ontdekken, ontwerpen, programmeren en bouwen, dat is waar het op het TU Delft kamp om draait. Je ontdekt de wereld van science en techniek en krijgt les van echte wetenschappers. 

Ben jij supernieuwsgierig en stel jij 1000 vragen per dag over alles wat je om je heen ziet? Wil jij alles in de wereld om je heen ontdekken? Tijdens het Wetenschap en natuurkamp ga je aan de slag met alles wat te maken heeft met de natuur, techniek en wetenschap samen met je kampgenoten! 


Vermeld bij jouw boeking ZITDAT2204 voor een Vinea vakantie van 5 dagen of korter en ZOZITDAT2207 voor een Vinea vakantie van 6 dagen of langer. 

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere (kortings)acties. Er kan slechts 1 kortingscode per persoon worden gebruikt. De kortingsactie is geldig t/m 30 april 2020. Lees hier de uitgebreide actievoorwaarden. 

 


  • Een (halve) week weg van huis en je ouders maar mét leeftijdsgenoten
  • Begeleid door best wel coole én professionele reisleiding 
  • Gezellige accommodatie
  • Kleine leeftijdsgroepen
  • Inclusief ontbijt, lunch, avondeten, toetjes, drinken en tussendoortjes
  • Overdag een dagprogramma waarbij je iets leert of ontdekt en heel veel plezier hebt
  • 's Avonds doen we nog een te gek avondspel en/of disco en dan lekker ZzZzZzZzZz

Wat past bij jou? Kijk hieronder voor de verschillende ViNEA-werelden!


Ben jij supernieuwsgierig en stel jij 1000 vragen per dag over alles wat je om je heen ziet? Haal jij elk schroefje los en maak  je van iets bestaands liever je eigen creatie? Tijdens het Wetenschap en natuurkamp ga je aan de slag met alles wat te maken heeft met natuur, wetenschap en techniek. 

Ontdek de natuur tijdens de survivaltraining, waarin je alles leert over het overleven in de natuur. Ontdek jouw sterrenbeeld in de sterrenhemel en bouw een stevige hut van alles wat je kan vinden in de natuur. Ga aan de slag met wetenschappelijke proefjes die je leert van een echte professor van Mad Science. Of speel zelf de uitvinder tijdens het bezoek aan de Uitvinderij. Elke dag staat er weer een nieuwe uitdaging klaar. Natuurlijk is er ook alle tijd om lekker vakantie te vieren: we roosteren marshmallows boven het kampvuur, brengen een bezoekje aan het zwembad of spelen een van de ontelbare bosspellen die de Vinea-reisleiders kennen. Ben jij klaar voor dit avontuur? Je kan naar het Wetenschap en natuurkamp als je tussen de 7-12 jaar oud bent en kiezen uit een hele of een halve week


Deze vakantie leer je echt ALLES over 3D! Ontdekken, ontwerpen, programmeren en bouwen, dat is waar het op het TU Delft kamp om draait. Je ontdekt de wereld van science en techniek, krijgt les van echte wetenschappers en beleeft de tofste activiteiten met leeftijdsgenoten. In het ACT-lab (Arts, Crafts & Technology) volg je workshops van experts en ga je aan de slag met je eigen 3D-dier. Deze ontwerp, programmeer en bouw je helemaal zelf met behulp van een digitale lasersnijder.

En dat is nog niet alles. Is je 3D-dier helemaal af, dan is het natuurlijk tijd om hem te customizen.  Hij moet natuurlijk wel een beetje opvallen in je kamer. We voegen LED-verlichting toe die je zo kan programmeren dat hij reageert op beweging of aanraking. Wow!

Naast de workshops in het ACT-lab brengen we ook veel tijd buiten door. We verblijven namelijk midden op de campus van de TU Delft, omringd door sportvelden. Genoeg mogelijkheden voor leuke spellen, de reisleiding kent er genoeg! Of wat dacht je van een bezoekje aan universiteitsstad Delft? Wij hanteren verschillende leeftijdsgroepen: 10 tot 12 jaar en 12 tot 15 jaar. 


Klimmen over touwbruggen hoog in de bomen, slapen onder de sterren en samen de obstakels van het challengeparcours overwinnen. Ben jij klaar voor een echte outdoorkamp vol actie en avontuur en een heleboel nieuwe vakantievrienden? 

Middenin de bossen van het Brabantse Bladel ligt onze accommodatie. We crossen elke dag op onze mountainbikes naar de stoerste activiteiten, zoals het klimbos en het challengeparcours. Daar staan professionele instructeurs klaar om ons te helpen. Terug op de accommodatie hoef je je ook zeker niet te vervelen. Wat dacht je van expeditie robinson, of toffe activiteiten en spellen zoals het grote chaosspel! ‘s Avonds zitten we gezellig samen rond een groot kampvuur of spelen we een spannend bosspel in het bos naast onze accommodatie. Let op, deze vakantie is niet geschikt voor stilzitters!


Opeens sta je oog in oog met een grote Siberische tijger! Gelukkig zit er een hek tussen jou en dit indrukwekkende dier. Samen met de parkranger ga je naar de verblijven van de nijlpaarden, neem je een kijkje in de voederkeuken en kom je super dichtbij de dieren tijdens de Jeepsafari. Tijdens deze vakantie maak jij op een wel heel bijzondere manier kennis met wilde dieren. 

Ben jij gek op wilde dieren, zoals leeuwen en apen én ben je supernieuwsgierig naar alles over de natuur? Ook dit jaar organiseert Vinea samen met  het Wereld Natuur Fonds een waanzinnig zomerkamp. Op dit kamp leer je alles over natuur en dier. 


Als de zon begint te schijnen en het weer warner wordt... dan weet ik: de meivakantie komt eraan! Tijd om naar buiten te gaan om de leukste activiteiten te ondernemen! Ga jij crossen op je mountainbike tijdens het Actiekamp, scheer je over het water tijdens het Zeil- en Surfkamp, maak jij de mooiste bloemenkransen op het Tinakamp of bewonder je de wilde dieren op het WWF-Rangerskamp? Hoe dan ook, het wordt waanzinnig leuk!

 


Neem dan een kijkje bij onze andere kampen via onderstaande zoekbalk. Kies uit Zeilen, Outdoor, Beach of een van de andere mogelijkheden. Tot snel!