WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Voordelen Vinea snowcamp

Wat zijn de voordelen van een snowcamp?

De wintermaanden bieden dé kans om een fantastisch avontuur mee te maken, namelijk op snowcamp gaan. Deze winterse, sportieve vakantie biedt veel meer dan alleen skiën en snowboarden. In deze blog kom jij erachter welke voordelen op snowcamp gaan heeft.

Snowcamp voordeel 1: Nieuwe vrienden voor het leven

Op een snowcamp ontmoet je leeftijdsgenoten die met dezelfde reden als jij op vakantie zijn: wintersporten. Omdat je samen met onbekenden op vakantie gaat, is dit de perfecte plek om nieuwe vriendschappen te maken. Je zit namelijk ingedeeld op leeftijdscategorie waardoor vriendschappen op een hele makkelijke manier ontstaan.

Ga samen de pistes af, doe mee aan de groepsactiviteiten en heb vooral veel lol samen. Wie voorafgaand aan het snowcamp nog onbekenden waren zijn vrienden voor het leven geworden.

Snowcamp voordeel 2: Word een echte ski- of snowboard pro

Met de ervaren en Nederlandssprekende skileraren van Vinea weet je één ding zeker: jouw wintersport skills zijn na een week snowcamp sowieso verbeterd!

Of je als beginner naar een snowcamp gaat of al jarenlang op wintersport gaat: de leraren van Vinea brengen iedereen wat bij. Werken aan de basis-skills, het leren van vette tricks of juist op verkenningstocht door het skigebied, de skileraren van Vinea houden rekening met iedereen uit de groep.

Voordelen snowcamp

Snowcamp voordeel 3: Een gezonde week in de sneeuw

Een wintersport is ook een manier om aan je fysieke gezondheid en uithoudingsvermogen te werken. Het is een week lekker actief bezig in de bergen en in de sneeuw. Zijn je ouders nog niet helemaal overtuigd, wie weet krijg je ze zover met dit argument.

Snowcamp voordeel 4: Zonder ouders op snowcamp

Wanneer je als tiener op snowcamp gaat, zul je met een groep leeftijdsgenoten een week op wintersport gaan. Dit betekent zonder ouders😉. Lekker een hele week gezelligheid met vrienden.

Je leert op vakantie omgaan met bepaalde taken, omgaan met je eigen geld, omgaan met andere leeftijdsgenoten en op tijd zijn voor groepsactiviteiten. Gelukkig heeft de kampleiding hier genoeg ervaring mee en zullen ze je overal bij helpen.

Snowcamp voordeel 5: Maak kennis met een vreemde taal en andere cultuur

Tijdens een snowcamp naar Oostenrijk heb je niet alleen te maken met de Nederlandse begeleiding van Vinea. Je krijgt hier ook te maken met Oostenrijkers, bijvoorbeeld tijdens het lunchen. Naast de Oostenrijkse cultuur moet je ook rekening houden met andere kampgenoten. Iedereen is uniek op zijn of haar eigen manier en heeft daarbij eigen gewoonten en manieren, ook hier leer je van.

voordelen snowcamp vreemde taal

Snowcamp voordeel 6: Elke berg is een nieuwe uitdaging

Tijdens een snowcamp gaat het natuurlijk om zo veel mogelijk lol te hebben en mooie herinneringen te maken. Daar doen we bij Vinea ons uiterste best voor.

De ene vindt het skiën een uitdaging, de ander vindt het ontmoeten van nieuwe mensen juist spannend. Tijdens een snowcamp maak je ontzettend veel dingen mee en kom je uiteindelijk terug met blijvende herinneringen en overwonnen uitdagingen.

Snowcamp voordeel 7: Een avontuur dat je nooit meer zult vergeten

Een snowcamp is een ervaring die je lang bij zal blijven. Naast alle superleuke momenten die op jou staan te wachten, houd je er ook nog vriendschappen (wellicht zelfs voor de rest van je leven) aan over. Vinea doet er alles aan om jou een zo leuk mogelijke tijd te bezorgen, waar jij het later als jij misschien kinderen hebt nog over zal spreken.

De voordelen van een snowcamp

Op een snowcamp gaan met Vinea is niet alleen leuk door het skiën of snowboarden, het is ook nog eens super leerzaam. Je leert omgaan met onbekende jongeren, je bent een week op vakantie zonder ouders (deze worden nog jaloers) en je maakt ook nog eens kennis met de Oostenrijkse cultuur. Een snowcamp is een reis die je niet snel zal vergeten! Bekijk ook de wintersport paklijst van Vinea! Nog steeds niet overtuigd? Bekijk dan 5 redenen waarom jij op snowcamp moet gaan

Veelgestelde vragen