WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Word reisleider of instructeur

Vinea zomerkampen begeleiden

Vinea organiseert al 70 jaar de leukste vakanties voor kinderen en jongeren. Wat onze vakanties zo leuk maakt? Onze geweldige staf! Het zijn onze creatieve, enthousiaste reisleiders, kampbegleiders en instructeurs die zorgen dat geen één kampweek hetzelfde is. Zowel deelnemers als stafleden beleven onvergetelijke momenten tijdens de kampen, vinden een 'tweede thuis' bij Vinea, ontwikkelen zich op persoonlijk vlak en maken vrienden voor het leven.

Aan de slag op de zeilscholen of overige kampen
Een van de grootste takken binnen de Vinea-kampen is Zeilen & Surfen. Om deze kampen te begeleiden kun je surf- of zeilinstructeur worden, kampstaf of een van de op- & afbouwers. Daarnaast organiseren we nog heel veel andere vakanties in binnen- en buitenland, waar je aan de slag kunt als reisleider. Van strand tot outdoor, er zijn veel verschillende onderwerpen dus er is altijd wel iets wat past bij jouw interesses!

None

Reisleider zomerkampen

Als reisleider begeleid jij, samen met je team, de hele vakantie van begin tot eind. Je staat 24/7 voor de deelnemers klaar en zorgt dat de iedereen een onvergetelijke tijd beleeft. Je onderneemt toffe activiteiten met de groep, bedenkt originele spellen en kookt de lekkerste avondmaaltijden. Ook zorg je dat elke deelnemer zich thuis voelt in de groep. Het ultieme doel? Dat de groep (inclusief staf!) het zó leuk heeft, dat ze niet meer naar huis toe willen!

Lees meer
None

Werken op Vinea zeilscholen

Ben jij helemaal into zeilen of windsurfen, en zou je daar het liefst de hele zomer wel mee bezig willen zijn? Dan is het begeleiden van zeil- en surfkampen misschien wat voor jou! Zo kun je op onze zeilkampen lesgeven als zeilinstructeur of windsurfinstructeur. Of je gaat als kampstaf aan de slag met alles om het zeilen en surfen heen, van het eten tot de gekste avondspellen. Onze instructeurs en kampstaf leiden we zelf op. Hiervoor organiseren we meerdere keren per jaar opleidingen op onze zeilscholen.

Lees meer
None

Veelgestelde vragen