WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

De leukste actieve gezinsvakanties

Familievakantie met Vinea Family

None

Zoek je een familievakantie? Een kindvriendelijke vakantie die leuk is voor het hele gezin? Vinea Family vakanties zitten vol fun, spektakel, natuur én de nodige ontspanning. Wij zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft, hoeven jullie alleen nog paar in te pakken en te genieten. Wij organiseren een vakantie zoals vakantie bedoeld is. ​

  1. Compleet verzorgde actieve familievakantie
  2. Inclusief reisleiding die de kids vermaakt
  3. Veel buiten en in de natuur
  4. Tijd met elkaar én voor jezelf
  5. Extra gezelligheid dankzij de andere gezinnen
  6. Van zomervakantie tot wintersport
None

Familievakantie met Vinea: leuk voor iedereen!

Een familievakantie met Vinea betekent een topvakantie voor het hele gezin. Of het nou gaat om een strandvakantie in de zomer of wintersport. Met Vinea Family beleef je als het ware een 'familiekamp'. Want net als op zomerkamp beleef je elke dag nieuwe, avontuurlijke activiteiten. En er gaan meerdere families mee, dus dat maakt het extra gezellig! De kids maken snel vrienden, dus ze vervelen zich geen seconde. Zo kun jij genieten van qualitytime met je kind(eren), maar ook van tijd voor jezelf.

De ervaren en vertrouwde Vinea-reisleiding zorgt voor een geweldig activiteitenprogramma voor kids van alle leeftijden. Aan het eind van de dag zijn ze zo blij en uitgeput, daar heb je ‘s avonds geen omkijken meer naar.

None

Waarom een actieve familievakantie een goed idee is

Bij Vinea zijn we fan van actieve vakanties. Wij vinden nieuwe ervaringen opdoen en samen avonturen meemaken veel leuker dan aan het zwembad liggen in een resort. Het zijn die momenten die je bijblijven en waar je later nog vaak over napraat. Ieder Vinea familiekamp heeft dan ook, net als de andere kampen, een leuk actief programma.

Natúúrlijk snappen wij dat je op vakantie ook wil uitrusten en ontspannen. Daarom nemen wij alle organisatie uit handen en staat onze reisleiding 24/7 voor je klaar. Zo heb je wél de leuke activiteiten, maar niet het geregel. Meer weten over waarom een actieve gezinsvakantie een goed idee is? Lees dan de blog!

Lees 7 redenen voor een actieve gezinsvakantie
None

Familievakantie Wintersport Oostenrijk

Met het gezin op wintersport naar Oostenrijk? In de krokusvakantie organiseren we twee fantastische wintersportvakanties voor families.

Ski Amadé is dé bestemming voor een wintersport met jonge kinderen. Dit skigebied en het hotel waar we verblijven bieden volop mogelijkheden. Van een superleuk kinderland tot uitdagendere pistes voor de gevorderde papa's en mama's. Op deze locatie bieden we ook kinderopvang aan voor de kleintjes die nog niet skiën.

Voor wintersport met iets grotere kinderen kun je naar Kaprun. Sneeuwzeker, geschikt voor beginners om het skiën of snowboarden te leren, maar tegelijkertijd ook uitdagend genoeg voor gevorderden. Naast het skiën en boarden organiseert onze reisleiding leuke extra (kids)activiteiten. En het eten? Daar hoef je je ook niet druk om te maken, want ontbijt en diner zijn inbegrepen.

Alles over onze Family wintersportvakanties
None

Familievakantie aan het strand

Zon, zee, strand... en elke dag nieuwe toffe activiteiten die je met elkaar onderneemt. Tussendoor is het volop relaxen, omdat je zelf lekker niks hoeft te regelen. Van het activiteitenprogramma tot het avondeten, jullie vakantie is tot in de puntjes verzorgd.

Wil je als ouder in alle rust een boek lezen met een glas wijn? Dan zorgt de reisleiding dat je kinderen zich ook prima vermaken!

Op dit moment zijn we bezig deze familievakantie voor de zomervakantie 2023 in te richten. Meer info over de locatie, verblijf, en het precieze programma volgt binnenkort.

None

Outdoor Familievakantie

Samen met je gezin verblijven op een mooie plek omringd door natuur. Een plek waar het avontuur voor het oprapen ligt en de mogelijkheden voor activiteiten eindeloos zijn. Dat is onze outdoor familievakantie!

We zorgen voor een actief programma dat leuk is voor het hele gezin. Ook ontbijt en avondeten worden voor jullie verzorgd. Willen de kinderen even iets doen zonder pap en mam? Onze reisleiders gaan met liefde mee, zodat jij ze met een gerust hart kunt laten gaan.

We zijn op dit moment bezig deze outdoor familievakantie voor zomer 2023 in te richten. Binnenkort is er meer bekend over de locatie, accommodatie en de activiteiten.

None

Veelgestelde vragen

Dit vonden anderen van hun Vinea Familievakantie

8,0
'Heerlijk dat het programma al geregeld was. Ik hoefde niet meer na te denken wat ik moest gaan doen met mijn kinderen. We hadden een ontzettend leuke klik met de andere gezinnen en een reünie gaat er hopelijk snel komen.'

Mariëtte
Leeftijd: Gezin met 2 kinderen

8,4
Het Vinea Family Camp was in één woord super! De kinderen werden bezig gehouden, het programma was afwisselend en uitdagend genoeg voor pubers. De activiteiten en vrije tijd waren goed in verhouding.

Willemijn
Leeftijd: Gezin met 3 kinderen

9,1
De kinderen vonden het de leukste skivakantie ooit!

Nienke
Leeftijd: Gezin met 2 kinderen