WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Voor stoere jongens en meiden

Outdoorkampen voor kinderen en jongeren

Op zoek naar een gave actieve vakantie vol avontuur? De outdoor kampen van Vinea zitten vol met leuke sportieve activiteiten in de natuur. Of jij nou 7 bent of 18, voor elke leeftijd is er een outdoorvakantie met precies genoeg uitdaging. Zo kan je allerlei nieuwe dingen uitproberen en doe je onvergetelijke ervaringen op!

  1. In de zomer, mei- en herfstvakantie
  2. Lekker veel buiten in de natuur
  3. Outdoor kampen voor verschillende leeftijden
  4. Nieuwe vrienden en vriendinnen maken
  5. Volop uitdaging en gave ervaringen
None

Een week vol gave activiteiten tijdens een outdoorkamp

Met onze outdoor kampen beleef je een actieve vakantie vol gave outdoor activiteiten. Je doet dingen die je anders niet zomaar doet, lekker buiten in de natuur. Bijvoorbeeld mountainbiken, klimmen en varen op een zelfgebouwd vlot.

We hebben ook nog uitdagendere activiteiten. Zoals canyoning, een highrope parcours en abseilen. Best spannend soms, maar als je het dan tóch gedaan hebt voelt dat supergoed! Zo heb je aan het eind van je outdoor vakantie misschien wel je eigen angsten overwonnen.

Het leukste van zo'n kamp? Je beleeft al die gave outdoor activiteiten samen met leeftijdsgenoten. Na een dag op de avontuurlijke kampen kletsen jullie ’s avonds bij het kampvuur over wat je allemaal hebt meegemaakt. Voor je het weet ben je goede vrienden geworden met je kampgenoten.

Outdoor kampen in Nederland

Voor een stoere actieve vakantie hoef je heus niet naar het buitenland. Wij hebben de leukste plekken uitgezocht voor onze outdoor kampen in Nederland. Plekken waarbij we lekker in de natuur zitten met volop mogelijkheden voor actie en avontuur. Óf juist bij een attractiepark, want daar valt natuurlijk ook genoeg actie te beleven!

De programma's zijn per locatie verschillend. Het ene kamp is gericht op vooral sportieve activiteiten. Maar bij natuur en survival kampen draait het weer meer om andere activiteiten.

Vind jij het leuk om in een tent te slapen tijdens het kamperen in de wildernis of slaap je toch liever in een huis? Bij ons kan het allebei, het is maar net voor welk kamp je gaat. Er valt in ieder geval genoeg te kiezen!

Bekijk outdoorkampen in Nederland
None

Outdoor vakantie in het buitenland

Toch liever naar het buitenland op vakantie? Ook dat kan bij Vinea! Bijvoorbeeld met Outdoor Ardennen, één van onze populairste outdoor kampen.

De Belgische Ardennen zijn een geweldige omgeving voor activiteiten als mountainbiken en rotsklimmen. En weet je wat nou zo handig is? Het is maar een paar uurtjes rijden vanaf Nederland. Het vervoer zit er bij deze vakantie trouwens gewoon bij in.

Naast Outdoor Ardennen kun je ook nog op outdoorvakantie naar Spanje. De Pyreneeën, om precies te zijn. In de bergen en ruige natuur daar zijn de mogelijkheden voor outdoor activiteiten eindeloos. Dus... waar wil jij op outdoorkamp?

None

Outdoor kampen voor alle leeftijden

Actief zijn buiten in de natuur is leuk voor alle leeftijden. Daarom hebben wij verschillende soorten outdoor kampen, passend bij iedere leeftijd. Voor kinderen van 7 t/m 12 hebben we in Nederland actief kinderkamp in de natuur. Lekker veel bewegen en buiten zijn tijdens allerlei soorten activiteiten.

Voor 12 t/m 15 jaar zijn de outdoor kampen een stukje uitdagender. Deze leeftijdsgroep kan kiezen tussen een outdoor zomerkamp in Nederland, België (vanaf 10 jaar) óf Spanje (vanaf 13 jaar).

Voor jongeren van 15 t/m 18 jaar organiseren we georganiseerde outdoorkampen in het buitenland. Daar vind je ruigere natuur en bergachtige landschappen die we in Nederland nou eenmaal niet hebben. De Spaanse Pyreneeën en Belgische Ardennen zijn al jaren populaire bestemmingen voor onze zomerkampen in de buitenlucht!

Bekijk alle outdoor kampen
None

Wanneer zijn de outdoorkampen?

De meeste outdoorvakanties organiseren we in de zomervakantie. Als je een outdoor zomerkamp zoekt heb je dus de meeste keus. Van Avonturenkamp tot Actiekamp of een echt outdoor avontuur in het buitenland tijdens een van de trektochten en hiking kampen.

Daarnaast bieden we in de meivakantie en herfstvakantie ook outdoorkampen aan. We hebben dan in ieder geval kampen voor kinderen van 7 t/m 12 jaar, en soms ook voor 12 t/m 15. Het programma is weer anders dan in de zomer, dus je kunt er ook gerust voor kiezen om meerdere keren per jaar mee te gaan!

None

Veelgestelde vragen

Wat anderen vonden van hun outdoorkamp

9,3
"We hebben zoveel geweldige activiteiten ondernomen, angsten overwonnen en heel veel leuke herinneringen gemaakt. De reisleiders waren super aardig en hilarisch, maar ook serieus als dat nodig was."

Tessa
Leeftijd: 17

8,7
"Ik vond het best spannend, maar toen ik er was wilde ik nog een week blijven. Alle activiteiten en de begeiding waren zo leuk!"

Freek
Leeftijd: 10

8,9
"Onze twee kinderen raken niet uitgepraat over hun outdoorkamp in de Ardennen. Tussen de verhalen over mega stoere activiteiten door, vertellen ze ook dat ze het eten lekker vonden, dat het gevarieerd en gezond was en dat er vaste bedtijden waren. Top!"

Fleur
Leeftijd: 38