WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

voor stoere jongens en meiden

Outdoor kampen

None

Outdoor kampen voor kinderen en jongeren

Op zoek naar een gave actieve vakantie vol avontuur en actie? De outdoor kampen van Vinea zitten vol met leuke sportieve activiteiten in de natuur, van klimmen tot mountainbiken. Of jij nou 7 bent of 18, voor elke leeftijd is er een outdoorvakantie met precies genoeg uitdaging. Zo kan je allerlei nieuwe dingen uitproberen en doe je onvergetelijke ervaringen op!

  •   Voor 7-18 jaar
  •   Volop uitdagingen en gave ervaringen
  •   Lekker veel buiten in de natuur
  •   Nieuwe vrienden en vriendinnen maken
  • ​  Outdoor kampen in de zomer, mei- en herfstvakantie


Outdoor kampen in Nederland en buitenland

Of je nou kiest voor Nederland, de Belgische Ardennen, Spanje of Zweden: outdoor kampen zijn dé manier om allerlei nieuwe dingen uit te proberen in de natuur. Dingen die je anders niet zomaar doet. Bijvoorbeeld canyoning, een highrope parcours en abseilen. Soms is het misschien spannend, maar je zult merken hoe supergoed het voelt als je het dan tóch gedurfd hebt. Zo heb je aan het eind van het outdoor kamp misschien zomaar je eigen angsten overwonnen! Het leukste van alles: je beleeft het samen met leeftijdsgenoten. Na een avontuurlijke dag kletsen jullie ’s avonds bij het kampvuur over wat je allemaal hebt meegemaakt. Voor je het weet zijn je kampgenoten goede vrienden geworden.


Actiekampen voor 7-12 jaar

Rennen, springen, sporten, klimmen... Op Actiekamp doe je allerlei stoere activiteiten waarbij je lekker je energie kwijt kan. Je moet vooral niet bang zijn om vies te worden want we gaan lekker veel op pad in de natuur! Deze outdoor kampen zitten vol met gave activiteiten als mountainbiken, klimmen, archery tag en lasergamen. Het ligt er maar net aan welk kamp je kiest. Natuurlijk zijn er ook genoeg momenten om even te relaxen met je nieuwe vriend(inn)en, want dat heb je na al die actie wel verdiend!

Je kunt in de zomer op Actiekamp, maar ook in de mei- en herfstvakantie. De Actiekampen zijn voor de leeftijdsgroep van 7 t/m 12 jaar.


Avonturenkampen voor 7-12 jaar

Ben jij graag buiten en ben je gek op avontuur? Kun je eigenlijk nooit kiezen wat je wil doen, omdat je van alles leuk vindt? Dan is een Avonturenkamp de ideale outdoor vakantie voor jou! Je gaat het bos in, het water op en beleeft volop actie en spanning tijdens gave spellen. Van mountainbiken tot Archery tag en van varen in een kano tot varen op je zelfgebouwen vlot. Er zijn verschillende avonturenkampen op verschillende activiteiten en overal ziet het programma er weer net wat anders uit. Genoeg te kiezen dus! 

Er zijn Avonturenkampen van 4 dagen voor 7-10 en 10-12 jaar. De Avonturenkampen voor 7-12 jaar duren een hele week.


Survival kamp voor 7-15 jaar

Op survival kamp conbineer je leuke sportieve activiteiten met stoere 'survival'-dingen, oftewel dingen om te kunnen overleven in de natuur. Zo cross je het ene moment op je mountainbike door het bos en kook je daarna het lekkerste eten op het kampvuur. En heb jij wel eens zelf een hut gebouwd, of een vlot gemaakt waar je ook echt op kunt varen?

Er is een Survival- en Natuurkamp voor 7-12 jaar in Eerbeek en een Survivalkamp voor 12-15 jaar in Zeewolde. Beide kampen hebben verschillende programma's, maar het zijn allebei echte stoere outdoor kampen op mooie plekken in de natuur. Klik op de knop hieronder om meer te weten te komen over de survival kampen!


Outdoor kampen in de Ardennen voor 10-18 jaar

Voor de ultieme outdoor experience moet je in de Belgische Ardennen zijn! Een geweldige omgeving voor outdoor kampen met stoere activiteiten als rotsklimmen, een highrope parcours, bivak, mountainbiken en raften

Voor iedereen tussen de 10 en 18 jaar is er het kamp Ardennen Outdoor.  Ben jij op zoek naar extra uitdaging? Leef je dan uit met de Masterclass Ardennen, de outdoor vakantie 2.0 waar je alle ins en outs leert bij de activiteiten zodat je zelf een outdoorexpert kunt worden!
Deze Masterclass is er voor de leeftijdsgroep van 13-18 jaar.


Outdoor kampen in Spanje voor 13-18 jaar

Denk jij bij Spanje alleen maar aan zon, zee, strand? Dan vergis je je, want je vindt er ook bergen en ruige natuur: perfect voor supervette outdooractiviteiten! Met het outdoor kamp in Spanje trekken we de Pyreneeën in voor een watertrekking, canyoning, bivak en meer. Ook zoeken we een dagje verkoeling bij zee en doen we daar verschillende vette watersporten.

Wil jij outdoor combineren met chillen op het strand en stappen? Dat kan met onze Beach Action vakantie in Spanje! Een vakantie van 17 dagen waarin je de helft van de tijd in de Pyreneeën en de andere helft aan de kust verblijft. Viva la vida, baby! Je kunt mee naar Spanje vanaf 13 jaar.


Outdoor kampen in Zweden voor 13-18 jaar

Uitgestrekte wildernis, mooie grote meren en heuvelachtige bossen. Zweden heeft alles voor een onvergetelijke outdoorvakantie! We hebben twee verschillende outdoor kampen middenin de prachtige natuur van de regio Värmland, vlakbij de grens met Noorwegen ter hoogte van Stockholm. Värmland staat bekend als een van de mooiste natuurgebieden van Zweden. Het landschap wordt gekenmerkt door water: er zijn ontelbaar veel meren en rivieren, van groot tot klein. Er leven allerlei wilde dieren, je zou zomaar eens een eland kunnen spotten.

Tijdens de vakantie Zweden Outdoor ga je volop actie beleven, van mountainbiken en vlotvaren tot bijlgooien als een echte Viking. Ook ga je op kanobivak en slaap je een nacht in de wildernis. Lijkt dat laatste jou echt helemaal te gek? Dan kun je misschien beter kiezen voor de kanovakantie. Daarbij ga je 6 dagen peddelen over verschillende meren en ga je even 'back to basic'. Elke dag zetten we ergens anders onze tenten op, gewoon in de natuur!


Wat anderen vonden van hun outdoorkamp

"We hebben zoveel geweldige activiteiten ondernomen, angsten overwonnen en heel veel leuke herinneringen gemaakt. De reisleiders waren super aardig en hilarisch, maar ook serieus als dat nodig was. Het eten was heerlijken er was altijd genoeg voor iedereen. Ik heb de week van m'n leven gehad!"

Tessa, 17 jaar

"Ik vond het best spannend, maar toen ik er was wilde ik nog een week blijven. Alle activiteiten en de begeiding waren zo leuk!"

Freek, 10 jaar

"Onze twee kinderen raken niet uitgepraat over hun outdoorkamp in de Ardennen. Tussen de verhalen over mega stoere activiteiten door, vertellen ze ook dat ze het eten erg lekker vonden, horen wij dat het gevarieerd en ook gezond was dat er vaste bedtijden waren en een duidelijke dagstructuur. Onze complimenten. Wij laten ze volgend jaar opnieuw met een gerust hart bij jullie achter!"

Fleur


Ben jij ready voor een te gekke outdoor vakantie?


Veelgestelde vragen