WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Voordelen Vinea snowcamp

Voordelen van een jongeren skivakantie

Stel je voor: stralende zon, witte bergen, en jij, omringd met je vrienden met wie je samen van de berg af sjeest. Welkom in de wereld van de jongeren skivakanties! Voor iedereen die enthousiast wordt van wintersport, organiseren wij ieder jaar meerdere jongeren skivakanties.

Hier ga jij samen met jouw leeftijdsgenoten op reis naar de mooiste bergtoppen van de beste skigebieden. Je beleeft hier alles, van adrenaline-kickende activiteiten tot het creëren van herinneringen voor het leven.

In deze blog nemen we jou mee langs de vijf voordelen van op jongeren skivakantie gaan. Je zou het namelijk niet denken, maar op jongeren skivakantie is niet alleen heel leuk. Het is ook heel erg goed voor jou als persoon zelf!

Boost je blijheid: Pure pret in de sneeuw

Je suist de berg af met een brede grijns op je gezicht, terwijl de sneeuw langs je heen vliegt! Elke afdaling is een rit vol plezier. Het maakt niet uit of je een piste pro bent of een beginner: met de skileraren van Vinea heeft iedere deelnemer een week met plezier!

Naast het skiën en snowboarden zijn er nog andere activiteiten. Het Vinea team zorgt ervoor dat jullie ook buiten de skitijden genoeg leuks te doen hebben. Denk hierbij aan een te gek avondprogramma, sleeën, sneeuwpoppen bouwen en activiteiten als nachtskiën en rodelen.

DSC06793

Squad Goals: Vriendschappen voor het leven

Een ander voordeel van een jongeren skivakantie is dat je niet alleen snowboarden of skiën leert, je creëert hier ook vriendschappen voor het leven. Wie in het begin nog grotendeels onbekenden voor je zijn, zijn aan het einde van de week een nieuw opgebouwde vriendengroep. Het samen skiën of snowboarden, het uitwisselen van tips en tricks en het samen après-skiën zorgt voor een band die sterker is dan wat dan ook.

Tijdens een jongeren skivakantie ontmoet je nieuwe vrienden die net zoveel van het winteravontuur houden als jij.

Leer skills die je nergens anders leert

De berg is het klaslokaal waar de instructeurs van Vinea jou helpen naar epische skills. Of je nou beginner of pro bent, er valt altijd wat te leren. Voor de een zijn het de basis skills, voor de ander vette tricks in het funpark. Leer bochten maken als een baas of perfectioneer je snowboardstijl. Een ding is zeker: je verlaat de berg met een rugzak vol nieuwe skills die je jouw hele leven kunt gebruiken.

DSC03639

Adrenaline in overvloed: Spanning en sensatie

Op zoek naar een echte adrenalinekick? De pistes bieden het allemaal! Van groene, blauwe rode en zwarte pistes. De bergen geven je een adrenalinekick die je niet snel vergeet. Het gevoel van samen met je vrienden op hoge snelheid naar beneden razen is iets wat je niet vaak meemaakt. Het is een ontdekking van winters avontuur!

Verandering van omgeving, verandering van perspectief

Een jongeren skivakantie is meer dan alleen van de bergen af gaan. Ontdek nieuwe landschappen, leer nieuwe mensen kennen en maakt kennis met een nieuwe taal. Dit alles maakt een onvergetelijk avontuur, waar je ontzettend veel van leert.

De voordelen van een jongeren skivakantie
Na deze vijf voordelen ben jij zeker overtuigd om mee te gaan op jongeren skivakantie. Een ding is zeker: het is een avontuur, vol plezier, vriendschappen, adrenaline en het leren van nieuwe skills. Dus gooi je skikleding in je tas en bereid je voor op een vakantie die je niet gauw zult vergeten. Een jongeren skivakantie met Vinea is veel meer dan alleen een wintersport.