WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

voor jongeren van 15-18 jaar

Rondreis door Europa en Nederland

None

Rondreizen voor jongeren

Lijkt het jou vet om te backpacken langs leuke steden in Europa? Maar niet zo'n zin om zelf alles uit te zoeken en te regelen? Ga dan mee met een rondreis van Vinea! We hebben een aantal supervette routes samengesteld. Het enige wat jij hoeft te doen is je backpacken inpakken en instappen! Omdat je meemaakt samen met een groep leeftijdsgenoten wordt jouw rondreis ook nog eens extra gezellig.

  • Voor 15-18 jaar
  • Leuke steden in Europa bezoeken
  • Verblijf, eten & vervoer worden voor je geregeld
  • ​ Nieuwe vrienden maken
  • ​ De reisleiding is supergezellig én ervaren


Rondreizen door Europa

Rondreizen is een geweldig avontuur! In korte tijd zie je veel plekken en ontdek je verschillende culturen. Wil jij ook zo'n te gekke ervaring, maar niet al het gedoe? Dan is een georganiseerde rondreis van Vinea wat je zoekt! Je gaat op pad met een gezellige groep leeftijdsgenoten, wat de ervaring nog veel leuker maakt.

Wij regelen het vervoer, je verblijf en het eten bij het verblijf. Superhandig, zo kun je in jouw vakantie veel meemaken maar je hoeft het niet allemaal uit te zoeken. Je hebt genoeg vrije tijd om zelf (of waarschijnlijk: samen met je nieuwe vrienden) iedere plek te ontdekken. Van Kopenhagen tot Venetië: welke rondreis je ook kiest, wij hebben routes uitgestippeld langs de mooiste plaatsen.


Rondreis Italië

Je wil op vakantie naar Italië maar kunt maar niet kiezen welke stad nou het leukst is voor een citytrip. Klaar met de keuzestress, want met deze ultieme Italië-rondreis ga je naar Rome, Milaan, Florence én Venetië. En als we er dan toch zijn, mag een bezoekje aan de Toren van Pisa natuurlijk ook niet ontbreken!

Je krijgt je deze reis veel vrije tijd om zelf lekker rond te slenteren en de steden te ontdekken. Daarnaast is er in iedere stad minstens één toffe activiteit die we met de hele groep ondernemen. Er zijn ook 2 verschillende activiteitenpakketten bij te boeken, voor wie liever minder vrije tijd wil. We reizen met de trein en slapen in hostels.


Rondreis Portugal

Ga jij deze zomer op citytrip of wordt het toch een strandvakantie? Met deze rondreis heb je twee in één! Of eigenlijk zelfs drie, want je krijgt er ook nog een portie actie bij. Met Porto, Lissabon en Portimão heb je een geweldige combinatie van mooie steden, chillen aan het strand, en lekker actief in de buitenlucht.

Deze rondreis heeft geen volgepland programma, maar kun je voor een groot deel invullen zoals jij dat wil. Alleen de route staat vast en een paar toffe activiteiten die we sowieso met z’n allen gaan doen, zoals het beklimmen van een brug en een avontuurlijke hike in een natuurgebied. We vliegen naar Portugal en reizen van stad naar stad met de trein.


Rondreis Midden-Europa

Dwalen door de bunkers en schuilkelders van Berlijn en je laten verwonderen door een sprookjesachtige zoutmijn in Krakau. Een relaxte spadag in Boedapest en fietsen langs de leukste plekken van Praag. Je kunt het deze rondreis allemaal meemaken! In twee weken reis je met de trein door vier landen.

Tijdens de rondreis door Midden-Europa ga je interrailen langs vier toffe steden. De eerste stad is hip Berlijn. Daarna reizen we door naar de gezellige studentenstad Krakau in Polen. Vanuit Polen gaan we verder naar Boedapest en als laatste reizen we naar Tsjechië, voor het 'Parijs van Oost-Europa' oftewel Praag! In elke stad zijn er enkele groepsactiviteiten en heb je daarnaast tijd om zelf op pad te gaan.


Rondreizen Scandinavië

Tijdens deze rondreis ontdek je de mooiste steden van Noord-Europa. In 14 dagen reis je met trein en boot naar Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. Voor deze rondreis kun je kiezen tussen 2 varianten: de actieve rondreis of de culturele rondreis.

De route? Die gaat eerst langs trendy Hamburg, dan door naar Stockholm met al zijn eilandjes, vervolgens naar Oslo en tot slot naar kleurrijk Kopenhagen. In iedere stad doe je tenminste één toffe activiteit met de hele groep. Daarnaast heb je veel tijd om lekker vrij rond te lopen. Uiteraard heeft de reisleiding genoeg tips en er is ook een extra activiteitenpakket beschikbaar!


Rondreis Kroatië

Watervallen, bossen, bergen en strand. In Kroatië vind je geweldig mooie natuur in allerlei vormen. Een betere bestemming voor een actieve rondreis is er niet! We gaan rondreizen langs de mooiste natuurgebieden van Kroatië. Misschien heb je wel eens gehoord van de Plitvicemeren en Krka-watervallen?

Elke dag ondernemen we met elkaar een toffe activiteit. Van een trekking door de bergen tot kayakken op een snelstromende rivier, en van hiken langs indrukwekkende watervallen tot mountainbiken langs turquoise meren. Ook bezoeken we leuke plaatsen zoals bijvoorbeeld Šibenik. Tijdens deze rondreis slaap je elke paar dagen op een andere camping.


Trektocht Valk Friesland

De enige rondreis die niet naar het buitenland gaat, maar misschien wel de meest avontuurlijke van allemaal: een trektocht per zeilboot. Met valken, welteverstaan. Geen uitgestippelde route, maar alleen een vast begin- en eindpunt.

Deze trektocht door Friesland betekent een week lang lekker zeilen en volop gezelligheid. Elke dag ergens anders slapen, net waar de wind je brengt. Dit is een perfecte zeilvakantie voor wie op een avontuurlijke manier wil leren zeilen in een valk! Ervaring is niet vereist: iedereen kan mee. Naast het zeilen staat ook vooral gezelligheid centraal. Denk aan samen stappen, leuke stadjes bezoeken, chillen bij het kampvuur en nachtzeilen.


Wat anderen vonden van hun rondreis

"Het is een belevenis, je maakt allerlei nieuwe dingen mee. Het is ontzettend leuk om met een groep leeftijdgenootjes zo door Europa te reizen. Ik heb één van de beste vakanties van mijn leven meegemaakt en gun al mijn vrienden ook zo'n geweldige vakantie!"

Lotte, 15 jaar

"Ik vond het een hele leuke rondreis, je leert veel nieuwe mensen kennen en ervaart hoe het is om te backpacken zonder zelf alles te moeten regelen."

Laurent, 16 jaar

"De reis was goed geregeld en het klikte meteen met de hele groep (inclusief reisleiders)!​"

Eva, 18 jaar


Ook rondreizen door Europa met Vinea?

Veelgestelde vragen