WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Rondreizen Europa

Rondreizen voor jongeren

None

Lijkt het jou vet om te backpacken langs leuke steden in Europa? Maar geen zin om zelf alles uit te zoeken en te regelen? Ga dan mee met een jongeren rondreis van Vinea! We hebben een aantal supervette routes samengesteld. Het enige wat jij hoeft te doen is je tas inpakken en instappen.

  1. Voor 15-18 jaar
  2. Leuke steden in Europa bezoeken
  3. Verblijf, eten & vervoer worden voor je geregeld
  4. ​ Nieuwe vrienden maken
  5. ​ De reisleiding is supergezellig én ervaren
None

Rondreizen door Europa

Backpacken is een geweldig avontuur. In korte tijd zie je veel plekken en leer je nieuwe mensen kennen. Met Vinea kun je op groesprondreis. Dat betekent dat je met een gezellige groep leeftijdsgenoten op vakantie gaat, wat de ervaring nóg leuker maakt.

Wij regelen al het vervoer, je verblijf en het eten. Ook hebben we vast een paar toffe activiteiten geregeld hier en daar. Daarnaast heb je veel vrije tijd om zelf (met je nieuwe vrienden) iedere bestemming te ontdekken. We hebben verschillende routes uitgestippeld door Europa. Of je nou naar Scandinavië of Zuid-Europa wil, we hebben de mooiste plekken voor je uitgezocht.

Rondreis Italië

Stel, je wil op vakantie naar Italië. Welke stad is dan het leukste voor een citytrip? Klaar met de keuzestress, want met deze ultieme Italië-reis ga je naar Rome, Milaan, Florence én Venetië. En als we er dan toch zijn, mag een bezoekje aan de Toren van Pisa natuurlijk ook niet ontbreken!

Van het Colosseum tot aan het San Marcoplein, deze groepsrondreis barst van de culturele highlights. Wil je meer activiteiten? Dan kun je nog kiezen voor het extra culturele óf actieve Activiteitenpakket.

Meer info & prijzen
None

Rondreis Portugal

Ga jij deze zomer op citytrip of wordt het toch een strandvakantie? Met deze rondreis door Portugal heb je twee in één! Of eigenlijk zelfs drie, want je krijgt er ook nog een portie actie bij. Met Porto, Lissabon en Portimão heb je een geweldige combinatie van mooie steden, chillen aan het strand, en lekker actief in de buitenlucht.

Deze vakantie heeft geen volgepland programma, maar kun je voor een groot deel invullen zoals jij dat wil. Alleen de route staat vast en een paar toffe activiteiten die we sowieso met z’n allen gaan doen. Bijvoorbeeld het beklimmen van een brug en een mooie hike in een natuurgebied. We vliegen naar Portugal en reizen van stad naar stad met de trein.

Meer info & prijzen
None

Rondreis Engeland

Van de leukste verborgen plekjes van Londen tot kanoën door Leeds. Van een parkpicknick in Manchester tot een paintball battle in Liverpool. In 14 dagen gaan we langs de leukste steden van Engeland. Naast de groepsactiviteiten heb je alle tijd om zelf in iedere stad op pad te gaan.

We reizen per trein en bus. Omdat de steden niet al te ver van elkaar liggen, heb je in Engeland minder reistijd dan bij de meeste andere rondreizen. Chill!

Meer info & prijzen
None

Rondreizen Scandinavië

Een van onze favoriete delen van Europa is toch wel Scandinavië. Daarom hebben we hier niet één, maar twee rondreizen. De route is bij allebei hetzelfde, maar de activiteiten zijn anders. In 14 dagen reis je met trein en boot naar Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. De route gaat eerst langs trendy Hamburg, dan via Malmö door naar Stockholm. Vervolgens gaan we naar Oslo en we eindigen in kleurrijk Kopenhagen.

Kies je voor de actieve rondreis, dan ga je bijvoorbeeld kayakken en waterskiën. De andere variant heeft een meer cultureel programma. Maar ook daar kun je wat actie aan toevoegen met een extra activiteitennpakket.

Kies jouw Scandinavië-reis
None

Zeiltrektocht Friesland

De enige rondreis die in Nederland, maar misschien wel de meest avontuurlijke van allemaal: een trektocht per zeilboot. Met valken, welteverstaan. Geen uitgestippelde route, maar alleen een vast begin- en eindpunt.

Deze trektocht door Friesland betekent een week lang lekker zeilen en volop gezelligheid. Elke dag ergens anders slapen, net waar de wind je brengt. De perfecte zeilvakantie voor wie op een avontuurlijke manier wil leren zeilen in een valk! Ervaring is niet vereist, iedereen kan mee. Naast het zeilen staat ook vooral gezelligheid centraal. Denk aan samen stappen, leuke stadjes bezoeken, chillen bij het kampvuur en nachtzeilen.

Meer info & prijzen
None

Rondreis Slovenië

Meren, watervallen, bossen en bergen. In Slovenië vind je geweldig mooie natuur in allerlei vormen. Een betere bestemming voor een actieve rondreis is er niet! We gaan rondreizen langs de mooiste natuurgebieden van Slovenië.

Elke dag ondernemen we met elkaar een toffe activiteit. Van hiken door de mooiste landschappen tot varen op de prachtige uitgestrekte meren. Ook bezoeken we leuke plaatsen en is er natuurlijk ruimte voor gezelligheid.

Binnenkort hier meer info!
None

Wat anderen vonden van hun rondreis

9
"Wat een belevenis, je maakt allerlei nieuwe dingen mee. Het is ontzettend leuk om met een groep leeftijdgenootjes zo door Europa te reizen. Ik heb één van de beste vakanties van mijn leven meegemaakt en gun al mijn vrienden ook zo'n geweldige vakantie."

Lotte
Leeftijd: 15

8,3
"Ik vond het een hele leuke rondreis, je leert veel nieuwe mensen kennen en ervaart hoe het is om te backpacken zonder zelf alles te moeten regelen."

Laurent
Leeftijd: 16

9,2
"De reis was goed geregeld en het klikte meteen met de hele groep (inclusief reisleiders)!​"

Eva
Leeftijd: 18

Veelgestelde vragen