WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Surfkamp

None

Surfkamp: de ultieme surfvakantie

Wil jij deze zomer leren surfen? Golfsurfen, windsurfen of kitesurfen, het kan allemaal met de surfkampen van Vinea. We hebben toffe surfvakanties op topspots in Nederland en het buitenland. Op surfkamp ga je elke dag het water in en krijg je les van ervaren instructeurs. Zo word jij vanzelf een echte pro!

  • Leren surfen op de beste surfspots
  • Surfkamp geschikt voor beginners en gevorderden
  • Les op jouw eigen niveau
  • Chille, 'laid back' vibe
  • Extra activiteiten als slacklinen en longboarden

Bekijk alle surfkampen


Surfkamp Telstar 12-18

Surfclub Telstar op Strand Horst is dé plek om te leren windsurfen of kitesurfen. Het water is hier ondiep, wat heel handig is bij het oefenen. Verder hangt hier een relaxte vibe en surf je altijd met de nieuwste materialen. Oja, deze coole surfclub heeft ook nog een chef-kok en surfbar! Wat wil je nog meer?

Je kunt dit surfkamp kiezen voor alleen windsurfen, of een combi van windsurflessen en kitesurflessen. Bij windsurfen kun je ook een CWO-diploma halen. Als er even weinig wind is gaan we bijvoorbeeld suppen, slacklinen en longboarden. 's Avonds chill je bij een kampvuur op het strand of is er een gezellige BBQ met je nieuwe surfvrienden.

Meer info & prijzen

Surfkamp Workum 12-15

Workum is de beste kitespot van Friesland. Dus natúúrlijk heeft Vinea hier ook een surfkamp! Een kamp speciaal voor 12-15 jaar, om precies te zijn. Het ondiepe water en de windomstandigheden maken Workum een perfecte plek om te leren kitesurfen. Je gaat hier leren surfen op het IJsselmeer. Door elke dag het water op te gaan ga jij vanzelf met sprongen vooruit (letterlijk en figuurlijk!).

Het kiten wissel je af met windsurfen. De verdeling van de kite- en windsurflessen wordt aan de hand van de wind bepaald. Naast actie, adrenaline en snelheid mag natuurlijk ook de gezelligheid tijdens dit surfkamp niet ontbreken. Daarom worden er ook ’s avonds toffe activiteiten georganiseerd.

Meer info & prijzen


Zeil- en surfkampen Friesland

Op onze CWO-gecertificeerde zeilscholen in Friesland hebben we verschillende zeilkampen waar je ook kunt kiezen voor de discipline windsurfen. Zeilschool De Steven is onze enige locatie waar je al vanaf 7 jaar kunt windsurfen. Je combineert het surfen dan met zeilen in een optimist, omdat hele dagen windsurfen op die leeftijd nog erg zwaar is. Voor de andere zeilscholen geldt dat je kunt leren windsurfen vanaf 12 jaar.

Op de zeilscholen in Friesland is het mogelijk om je CWO-diploma windsurfen te halen. Je brengt elke dag op het water door om zoveel mogelijk te kunnen oefenen. Daarnaast organiseert de reisleiding natuurlijk gezellige avondactiviteiten en de leukste groepsspellen.

Meer info & prijzen


Surfkamp Nederland

Die kick die je krijgt als je op je board over de golven glijdt, magisch gewoon! Maar golfsurfen in Nederland, kan dat? Ja hoor! Aan de Nederlandse kust kun je zelfs heel goed leren surfen. Een van de beste surfspots van ons land is ‘s-Gravenzande, met superlange golven en zacht zand op de zeebodem.

Tijdens dit surfkamp ga jij leren golfsurfen van professionele topsurfers. Je krijgt 5 dagen golfsurfles. Daarnaast zijn er activiteiten als powerkiten, bubblevoetbal en een vette beachparty. Tussendoor kun je lekker chillen op het strand. Dat ligt namelijk op loopafstand van de camping! De surfkampen in 's-Gravenzande zijn er voor 10-13 en 13-16 jaar.

Meer info & prijzen


Surfkamp Frankrijk 15-18

Dit surfkamp in het surfersdorp Le Pin Sec is de ideale combi van actief leren surfen en een heerlijk relaxte vakantie. Je krijgt 5 surflessen van gediplomeerde instructeurs. Met hun tips & tricks glij jij voor je het weet als een echte surfpro over de golven. Zo’n heerlijk gevoel! Op het droge kun je je balans trainen met slacklinen en skaten. Ook wordt er een yogasessie georganiseerd zodat je lekker zen kunt worden, helemaal passend bij de laidback lifestyle.

Verder gaan we ook de omgeving verkennen, met een dagje Bordeaux en een fietstocht naar een mooi meer waar je heerlijk kunt zwemmen en chillen. We verblijven op een camping vlak achter de duinen, super dichtbij de zee dus. Chill!

Meer info & prijzen


Dit zeggen anderen over onze surfkampen

"Het was supergezellig en we hebben heel veel plezier gehad, maar natuurlijk ook veel geleerd. Ik kan nu best wel goed surfen en heb veel vrienden gemaakt."

Isabelle over Telstar Surfkamp

"Ik heb heel erg van mijn vakantie genoten en het was goed geregeld!"

Valéry over Surfkamp Frakrijk

"Gezellige ontvangst, goede begeleiding en super sfeer. Leuk om elke keer terug te komen en je watersportvrienden te zien!"

Rogier over Zeil- en Surfkamp Us Hiem


Ook de ultieme surfers lifestyle meemaken?

Ja, ik wil boeken


Veelgestelde vragen