WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

De ultieme surfvakantie

Surfkamp

Wil jij deze zomer leren surfen? Golfsurfen, windsurfen of kitesurfen, het kan allemaal met de surfkampen van Vinea.

We hebben surfvakanties op hotspots in Nederland en het buitenland, voor verschillende leeftijden. Op surfkamp ga je elke dag het water in en krijg je les van ervaren instructeurs.

Zo word jij vanzelf een echte pro!

  1. Leren surfen op de beste surfspots
  2. Zomervakantie vol chille surfvibes
  3. Toffe activiteiten naast het surfen
  4. Les op jouw eigen niveau
  5. Surfkamp geschikt voor beginners en gevorderden
None

Vakanties

Texel - NL

Surfcamp Texel 12-15

Leer golfsurfen van topsurfers

Een week vol gezelligheid en gekkigheid

Verblijf op 15 minuten fietsen van het strand

Vanaf
€ 649,00
's-Gravenzande - NL

Surfcamp ’s-Gravenzande 10-13

Leer golfsurfen van topsurfers

Verblijf op loopafstand van het strand

Bubblevoetbal, surfwedstrijd en meer

Vanaf
€ 679,00

Op welk surfkamp ga jij?

Bij Vinea vind je drie verschillende soorten surfkampen. Kampen waar je leert golfsurfen, kampen waar je leert windsurfen en een kamp waar je gaat leren windsurfen én kitesurfen.

Welke manier van surfen jij ook kiest, je krijgt op surfkamp altijd les van gediplomeerde instructeurs. Omdat je veel tijd doorbrengt in het water, kun je in één surfweek veel leren. Je zal zien dat je aan het eind van je vakantie echt al een stuk beter bent geworden!

Voor alle surfkampen geldt dat er naast de vaste activiteiten nog meer leuks te doen is. Onze reisleiders hebben namelijk altijd de beste ideeën voor leuke spellen en avondactiviteiten!

None

Golfsurfen

Die kick die je krijgt als je op je board over de golven glijdt, magisch gewoon! Maar golfsurfen in Nederland, kan dat? Ja hoor! Maar ook in het buitenland hebben we ruime keuze aan golfsurfkampen.

Naast golfsurfen zijn er activiteiten als powerkiten, bubblevoetbal en een vette beachparty. Tussendoor kun je lekker chillen op het strand met je nieuwe vrienden.

Bekijk golfsurfkampen
None

Kitesurfkampen

Lijkt vooral kitesurfen jou supergaaf? Dan hebben we genoeg leuke opties voor jou! Bekijk alle kitesurfkampen via onderstaande button.

Goed om te weten: bij kitesurfen zijn we erg afhankelijk van goede wind. Daarom combineren we het kiten op deze kampen met andere activiteiten, zoals windsurfen. Naast actie, adrenaline en snelheid mag natuurlijk ook de gezelligheid niet ontbreken. Daarom worden er ook ’s avonds toffe activiteiten georganiseerd.

Bekijk kitesurfkampen
None

Zeil- en windsurfkampen

De Friese meren zijn dankzij de ondiepe delen heel geschikt om te leren windsurfen. Op onze CWO-gecertificeerde zeilscholen in Friesland hebben we verschillende surfkampen waar je kunt leren windsurfen.

Zeilschool De Steven is onze locatie waar je al vanaf 7 jaar kunt beginnen met windsurfen. Je combineert het surfen dan met zeilen in een optimist, omdat hele dagen windsurfen op die leeftijd nog erg zwaar is. Op Zeilschool Us Hiem kun je leren windsurfen vanaf 12 jaar.

Op de zeilscholen in Friesland is het mogelijk om je CWO-diploma windsurfen te halen. Je krijgt hier namelijk les van Vinea's eigen CWO-gecertificeerde instructeurs.

Bekijk zeilkampen
None

Surfen in het buitenland

Ben jij op zoek naar een wat exotischere surfvakantie? Voor jongeren van 16 t/m 25 jaar hebben we verschillende surfkampen bomvol zon, surf en stadsavonturen!

Zo kun je leren windsurfen bij het Gardameer tijdens Beach Action Italië 16-18. Je krijgt tijdens deze clinic les op je eigen niveau. Maar ook in Griekenland kun je genieten van het strand en leuke wateractiviteiten. Geniet op een actieve manier van het heldere blauwe water tijdens deze Rondreis Griekenland voor 16-18 en 18-25 jaar.

Meer info & prijzen
None

Een surfkamp voor elk niveau

Misschien lijkt surfen jou superleuk, maar heb je het nog nooit gedaan. Dat is helemaal geen probleem. Iedereen is welkom op de Vinea Surfkampen. Je hoeft nog geen surfervaring te hebben.

Heb jij al wel eerder gesurft? Kun je het misschien zelfs al behoorlijk goed? Ook dan kan je op surfkamp.

Je hoeft niet bang te zijn dat je niks nieuws zal leren, want de instructeurs houden altijd rekening met jouw niveau. Ze passen de lessen aan op wat je al kan en nog wil leren.

None

Veelgestelde vragen

Blogs

Dit zeggen anderen over onze surfkampen

9,1
"Het was supergezellig en we hebben heel veel plezier gehad, maar natuurlijk ook veel geleerd. Ik kan nu best wel goed surfen en heb veel vrienden gemaakt."

Isabelle
Leeftijd: 12

8,6
"Ik heb heel erg van mijn vakantie genoten en het was goed geregeld!"

Valéry
Leeftijd: 16

8,4
"Gezellige ontvangst, goede begeleiding en super sfeer. Leuk om elke keer terug te komen en je watersportvrienden te zien!"

Rogier
Leeftijd: 17