WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Surfkamp: de ultieme surfvakantie

Surfkamp

None

Wil jij deze zomer leren surfen? Golfsurfen, windsurfen of kitesurfen, het kan allemaal met de surfkampen van Vinea. We hebben surfvakanties op topspots in Nederland en het buitenland, voor verschillende leeftijden. Op surfkamp ga je elke dag het water in en krijg je les van ervaren instructeurs. Zo word jij vanzelf een echte pro!

  1. Leren surfen op de beste surfspots
  2. Zomervakantie vol chille surfvibes
  3. Surfkamp geschikt voor beginners en gevorderden
  4. Les op jouw eigen niveau
  5. Toffe activiteiten naast het surfen
None

Golfsurfen, windsurfen of kiten op Surfkamp

Bij Vinea vind je verschillende soorten surfkampen. Er zijn drie verschillende: kampen waar je leert golfsurfen, kampen waar je leert windsurfen en een kamp waar je gaat leren windsurfen én kitesurfen.

Welke manier van surfen jij ook kiest, je krijgt op surfkamp altijd les van gediplomeerde instructeurs. Omdat je veel tijd doorbrengt in het water, kun je in één week veel leren. Je zal zien dat je aan het eind van je vakantie echt al een stuk beter bent geworden! Vooral bij de wind- en kitesurfkampen breng je zoveel mogelijk tijd door met surflessen. Een van deze surfkampen is het Telstar Surfkamp. Golfsurfen is erg intensief. Daarom combineer je het surfen op een golfsurfvakantie met andere toffe activiteiten.

Voor alle surfkampen geldt dat er naast de vaste activiteiten nog meer leuks te doen is. Onze reisleiders hebben namelijk altijd de beste ideeën voor leuke spellen en avondactiviteiten!

Surfkamp Nederland voor 10-16 jaar

Die kick die je krijgt als je op je board over de golven glijdt, magisch gewoon! Maar golfsurfen in Nederland, kan dat? Ja hoor! Aan de Nederlandse kust kun je zelfs heel goed leren surfen. Een van de beste surfspots van ons land is ‘s-Gravenzande, met superlange golven en zacht zand op de zeebodem.

Op deze plek hebben we in de zomer een surfkamp voor 10-13 en een voor 13-16 jaar. Je gaat leren golfsurfen van professionele topsurfers. Naast de golfsurfles zijn er activiteiten als powerkiten, bubblevoetbal en een vette beachparty. Tussendoor kun je lekker chillen op het strand. Dat ligt namelijk op loopafstand van de camping!

Bekijk golfsurfkampen in Nederland

Surfkamp Frankrijk voor 15-18 jaar

In Frankrijk hebben we een surfkamp speciaal voor jongeren. We zitten in een echt surfersdorp met een heerlijk relaxte sfeer. Deze surfvakantie wordt dan ook een perfecte combi van actief leren surfen en veel chillen. Je krijgt 5 surflessen van gediplomeerde instructeurs. Met hun tips & tricks glij jij voor je het weet als een echte surfpro over de golven.

Op het droge kun je je balans trainen met slacklinen en skaten. Ook wordt er een yogasessie georganiseerd zodat je lekker zen kunt worden, helemaal passend bij de laidback lifestyle. We verblijven op een camping vlakbij de zee. Chill!

Bekijk golfsurfkampen in Frankrijk
None

Surfkamp Workum voor 12-15 jaar

Workum is de beste kitespot van Friesland. Dus natúúrlijk heeft Vinea hier ook een surfkamp! Een kamp speciaal voor 12-15 jaar, om precies te zijn. Het ondiepe water en de windomstandigheden maken Workum een perfecte plek om te leren kitesurfen. Je gaat hier leren surfen op het IJsselmeer. Door elke dag het water op te gaan ga jij vanzelf met sprongen vooruit (letterlijk en figuurlijk!).

Het kiten wissel je af met windsurfen. De verdeling van de kite- en windsurflessen wordt aan de hand van de wind bepaald. Naast actie, adrenaline en snelheid mag natuurlijk ook de gezelligheid niet ontbreken. Daarom worden er ook ’s avonds toffe activiteiten georganiseerd.

Bekijk Surfkamp Workum
None

Zeil- en surfkampen Friesland

De Friese meren zijn dankzij de ondiepe delen heel geschikt om te leren windsurfen. Op onze CWO-gecertificeerde zeilscholen in Friesland hebben we verschillende kampen waar je kunt leren windsurfen. Zeilschool De Steven is onze locatie waar je al vanaf 7 jaar kunt beginnen met windsurfen. Je combineert het surfen dan met zeilen in een optimist, omdat hele dagen windsurfen op die leeftijd nog erg zwaar is. Op Zeilschool Us Hiem kun je leren windsurfen vanaf 12 jaar.

Op de zeilscholen in Friesland is het mogelijk om je CWO-diploma windsurfen te halen. Je krijgt hier namelijk les van Vinea's eigen CWO-gecertificeerde instructeurs.

None

Een surfkamp voor elk niveau

Misschien lijkt surfen jou superleuk, maar heb je het nog nooit gedaan. Dat is helemaal geen probleem. Iedereen is welkom op de Vinea Surfkampen. Je hoeft nog geen surfervaring te hebben.

Heb jij al wel eerder gesurft? Kun je het misschien zelfs al behoorlijk goed? Ook dan kan je op surfkamp. Je hoeft niet bang te zijn dat je niks nieuws zal leren, want de instructeurs houden altijd rekening met jouw niveau. Ze passen de lessen aan op wat je al kan en nog wil leren.

None

Dit zeggen anderen over onze surfkampen

9,1
"Het was supergezellig en we hebben heel veel plezier gehad, maar natuurlijk ook veel geleerd. Ik kan nu best wel goed surfen en heb veel vrienden gemaakt."

Isabelle
Leeftijd: 12

8,6
"Ik heb heel erg van mijn vakantie genoten en het was goed geregeld!"

Valéry
Leeftijd: 16

8,4
"Gezellige ontvangst, goede begeleiding en super sfeer. Leuk om elke keer terug te komen en je watersportvrienden te zien!"

Rogier
Leeftijd: 17

Veelgestelde vragen