WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Surfcamp Nederland 13-16

's-Gravenzande - NL

None
€ 634,00

Selecteer aub een beschikbare periode

Surfcamp Nederland 13-16

Klaar om deze zomer de ultieme surferslifestyle te beleven? Dan is dit Surfcamp in 's-Gravenzande the place to be! Deze vakantie krijg je overdag golfsurfles van professionals en ga je 's avonds lekker chillen op het strand met je nieuwe vrienden.  We waarschuwen je wel vast... surfen is verslavend! 

Die kick die je krijgt als je op je board staat en over de golven glijdt, wat een magisch gevoel. Deze vakantie leer jij golfsurfen van professionele topsurfers. Je krijgt 5 dagen les op een van de beste surfspots in Nederland. Bij ’s-Gravenzande zijn de golven superlang en ligt er zacht zand op de zeebodem. Ideale surfomstandigheden! Voor je het weet lukt het jou om op je board te blijven staan. En dat moment, die eerste keer dat je over de golven glijdt, vergeet je nooit meer. Met de professionele lessen en tips van echte pro’s gaat dat helemaal goedkomen!

Naast golfsurfen staan er nog meer vette activiteiten op je te wachten. Denk aan powerkiten, een longboard tour en een hilarisch potje bubblevoetbal. Natuurlijk is er ook tijd om lekker te zwemmen en te chillen op het strand. Vanaf de camping loop je namelijk zo naar de zee! Om de vakantie compleet te maken sluiten we af met een te gekke beachparty. 

Golfsurfles van de #1 van Nederland
Verblijf vlakbij strand
Surfcontest, powerkiten en meer