WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

de leukste kampen zonder overnachting

Dagkamp voor kinderen en tieners

Overdag leuke dingen doen met leeftijdsgenootjes, maar 's avonds lekker thuis slapen in je eigen bed. Dat zijn de Vinea Dagkampen! Voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar zijn er dagkampen in allerlei verschillende thema's. Naast workshops en activiteiten in het thema gaan we ook lekker naar buiten om leuke spellen te doen.

  1. 5 dagen kamp zonder overnachting
  2. Elke dag iets nieuws leren
  3. Maak nieuwe vrienden met dezelfde interesses als jij
  4. Workshops en clinics van professionele instructeurs
  5. Keus uit verschillende thema's
None

Dagkampen in verschillende steden

Bij een dagkamp kom je elke ochtend zelf naar de kamplocatie en ga je aan het eind van de middag weer naar huis. Wel zo handig als je dan geen uren hoeft te reizen. Daarom zijn er dagkampen op verschillende plekken in het land.

Creatieve dagkampen voor 7-12 jaar

Vind jij het heerlijk om te knutselen en mooie dingen te maken? Lijkt het je leuk om nieuwe technieken uit te proberen en thuis te komen met de coolste zelfgemaakte creaties?

Op het Creatieve dagkamp beleef je elke dag iets anders. Van een mooie koekjes bakken tot een superhip geverfd T-shirt. Ook gaan we aan de slag met science proefjes, zwemmen en mag je je eigen squishie versieren. Elke dag werk je aan 2 projecten.

Dit creatief dagkamp is er in Den Haag, Haarlem en Utrecht. Er zijn 2 leeftijdsgroepen: 7-10 en 10-12 jaar.

Bekijk alle Creatieve dagkampen
None

Sport & spel dagkampen voor 7-13 jaar

Is stilzitten in de vakantie niks voor jou? Ben je liever lekker in beweging? Goed zo! Je kunt bij ons ook kiezen voor een dagkamp waarbij je elke dag leuke sportieve activiteiten doet.

In Haarlem is er het Sport-en-Spel dagkamp, waarbij je sporten combineert met allerlei leuke spelactiviteiten. Denk aan bijvoorbeeld rugby en kickboksen, maar ook Expeditie Robinson en Archery Tag. Lekker veel bewegen, maar net effe anders dus dan gewoon sporten!

Dit kamp is er voor de leeftijdsgroepen 7-10 en 10-13 jaar.

Bekijk alle Sport & Spel dagkampen
None

Science Dagkamp voor 7-12 jaar

Tijdens dit dagkamp maak je op een leuke manier kennis met wetenschap en techniek. Je gaat allerlei spannende proefjes en experimenten doen. Van waterraketten schieten tot insectenlollies! Naast de science-workshops in de ochtend organiseert de Vinea-reisleiding in de middag de leukste spellen. Dankzij deze combinatie wordt dit een superleuke week!

Het Science Dagkamp is in Utrecht, voor 7-12 jaar.

Bekijk het Science dagkamp
None

Zeilcursus dagkamp voor 7-12 jaar

Wil jij graag leren zeilen, maar durf of kan je (nog) niet naar een zeilkamp waar je ook blijft slapen? Kies dan een zeilcursus dagkamp! Onze enthousiaste zeilinstructeurs staan te springen om jou alles te leren zodat je voor je het weet je eerste meters zeilt. Een zeilcursus betekent een week vol fun op het water!

We hebben zeilcursussen op 2 zeilscholen: je kunt leren zeilen in Friesland of Zeeland. Tijdens de Zeilcursus optimist in Friesland of Zeeland heb je halve dagen les in de optimist, dé boot voor beginnende zeilers. De lessen zijn in de ochtend of in de middag. De rest van de dag ben je vrij.

Bekijk de zeilcursus dagkampen
None

Veelgestelde vragen

Wat anderen zeggen over onze dagkampen

8,4
Ik vond het best spannend, maar toen ik er was wilde ik nog een week blijven. Alle activiteiten en de begeleiding waren zo leuk!

Freek
Leeftijd: 10

7,8
Het was een super leuke vakantie met heel veel leuke mensen en begeleiders.

Sophia
Leeftijd: 11

9,4
"Ik vond het een super leuk kamp. Je maakt veel nieuwe vrienden en hebt hele leuke leiders. Er zijn heel veel spelletjes en de bonte avond vond ik ook heel leuk."

Fee
Leeftijd: 13