WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

De leukste kampen zonder overnachting

Dagkampen voor kinderen en tieners

Overdag leuke dingen doen met leeftijdsgenootjes, maar 's avonds lekker thuis slapen in je eigen bed. Dat zijn de Vinea Dagkampen! Voor kinderen van 7 tot en met 13 jaar zijn er dagkampen in allerlei verschillende thema's. Naast workshops en activiteiten in het thema gaan we ook lekker naar buiten om leuke spellen te doen.

  1. 5 dagen kamp zonder overnachting
  2. Elke dag iets nieuws leren
  3. Maak nieuwe vrienden met dezelfde interesses als jij
  4. Workshops en clinics van professionele instructeurs
  5. Keuze uit verschillende thema's
None

Dagkampen in verschillende steden

Bij een dagkamp kom je elke ochtend zelf naar de kamplocatie en ga je aan het eind van de middag weer naar huis. Wel zo handig als je dan geen uren hoeft te reizen. Daarom zijn er dagkampen op verschillende plekken in het land.

None

Creatieve Dagkampen 7-12

Ben jij het liefst altijd aan het knutselen en vind je het leuk om nieuwe dingen te proberen? Dan zit je bij dit dagkamp op de goede plek! Jij gaat in een (halve) week tijd de mooiste dingen maken. Elke dag doen we weer iets heel anders, zodat jij straks de coolste creaties kan showen thuis! Tussendoor gaan we ook naar buiten om leuke spellen te doen. Aan het eind van iedere dag eet en slaap je lekker thuis.

Bekijk alle creatieve dagkampen
None

Sport en Spel Dagkampen 7-12

Buitenspelen is gezond... en superleuk! Tijdens dit dagkamp worden er elke dag andere sporten gedaan, in combinatie met allerlei leuke buitenspellen. Van teamsporten en powerkiten op het strand tot mountainbiken, een heuse VineAchtkamp en Levend Stratego. We maken er een superleuke én sportieve week van!

Meer info & prijzen
None

Zeilcursus Dagkamp 7-12

Wil jij graag leren zeilen, maar durf of kan je (nog) niet naar een zeilkamp waar je ook blijft slapen? Kies dan een zeilcursus dagkamp! Onze enthousiaste zeilinstructeurs staan te springen om jou alles te leren zodat je voor je het weet je eerste meters zeilt. Een zeilcursus betekent een week vol fun op het water!

We hebben zeilcursussen op 2 zeilscholen: je kunt leren zeilen in Friesland of Zeeland. Tijdens de Zeilcursus optimist in Friesland of Zeeland heb je halve dagen les in de optimist, dé boot voor beginnende zeilers. De lessen zijn in de ochtend of in de middag. De rest van de dag ben je vrij.

Bekijk de zeilcursus dagkampen
None

Veelgestelde vragen

Wat anderen zeggen over onze dagkampen

8,4
Ik vond het best spannend, maar toen ik er was wilde ik nog een week blijven. Alle activiteiten en de begeleiding waren zo leuk!

Freek
Leeftijd: 10

7,8
Het was een super leuke vakantie met heel veel leuke mensen en begeleiders.

Sophia
Leeftijd: 11

9,4
"Ik vond het een super leuk kamp. Je maakt veel nieuwe vrienden en hebt hele leuke leiders. Er zijn heel veel spelletjes en de bonte avond vond ik ook heel leuk."

Fee
Leeftijd: 13