WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

in Nederland of Spanje

Strandvakantie

None

Strandvakantie vol actie

Een strandvakantie met Vinea is veel meer dan bruin bakken op een handdoek in de zon. Het is de ultieme combinatie van zon, zee én de leukste activiteiten op het strand en in het water. Samen met nieuwe vrienden. We hebben een strandvakantie voor elke leeftijd, in Nederland en Spanje.

  • Strandvakanties voor 7 t/m 18 jaar
  • Actief en vol toffe activiteiten
  • Nieuwe vrienden en vriendinnen maken
  • Onvergetelijke ervaringen


Strandvakantie in Nederland of Spanje

Zoek jij een leuke strandvakantie voor de zomer, maar wil je meer dan alleen maar luieren in de zon? Dan zit je bij ons helemaal goed! Wij organiseren strandvakanties waarbij je én vette activiteiten gaat doen én lekker kunt relaxen. Want zonnen op je handdoekje is veel lekkerder als je daarvoor actief bezig bent geweest. Je hoeft voor zo'n toffe strandvakantie niet per se ver weg, want ook in Nederland valt genoeg te beleven. Daarnaast kun je met Vinea naar Spanje vanaf 13 jaar.

Voor elke leeftijd hebben we een tof programma met activiteiten die precies uitdagend genoeg zijn. Van powerkiten tot surfen en nog veel meer! De leeftijdsgroepen voor onze strandvakanties zijn 7-12 en 12-15 voor kampen in Nederland en 13-16 en 16-18 voor de vakanties naar Spanje. Zo ga je altijd met leeftijdsgenoten op strandvakantie.


Beach Action Zeeland (7-15 jaar)

Wist je dat van alle Nederlandse provincies, in Zeeland het vaakst de zon schijnt? Prima plek dus voor een strandvakantie! We hebben hier Beach Action vakanties voor de leeftijden van 7-12 en 12-15 jaar. Je slaapt hier op een luxe camping met subtropisch zwemparadijs. Liever zwemmen in zee? Dat kan ook, je loopt er vanaf de camping zo naartoe!

Activiteiten die op het programma staan zijn bijvoorbeeld suppen, powerkiten, windsurfen, waterskiën, zwemmen en bubblevoetbal. Het programma is voor de twee leeftijdsgroepen verschillend, dus klik op de knop hieronder als je wil weten wat we precies gaan doen!


Surfkamp Nederland

Die kick die je krijgt als je op je board over de golven glijdt, magisch gewoon! Maar golfsurfen in Nederland, kan dat? Ja hoor! Aan de Nederlandse kust kun je zelfs heel goed leren surfen. Een van de beste surfspots van ons land is ‘s-Gravenzande, met superlange golven en zacht zand op de zeebodem.

Tijdens dit surfkamp ga jij leren golfsurfen van professionele topsurfers. Je krijgt 5 dagen golfsurfles. Daarnaast zijn er activiteiten als powerkiten, bubblevoetbal en een vette beachparty. Tussendoor kun je lekker chillen op het strand. Dat ligt namelijk op loopafstand van de camping! De surfkampen in 's-Gravenzande zijn er voor 10-13 en 13-16 jaar.


Strandvakantie Beach Action Texel (12-15 jaar)

Ontdek het eilandleven op Texel! Het grootste en meest gevarieerde Waddeneiland, een topplek voor een actieve strandvakantie! Met strand, zee, duinen én bossen zijn hier volop mogelijkheden voor leuke sportieve activiteiten. Cross door de mooie natuur op een mountainbike en laat je meevoeren door de zeewind tijdens het powerkiten. Natuurlijk ga je ook de zee in, bijvoorbeeld om te leren surfen. Met surfles van een gediplomeerd instructeur komt dat helemaal goed!

Tussendoor kan je natuurlijk lekker neerploffen op het strand. In de avonden organiseert de reisleiding leuke spellen en avondprogramma's om je strandvakantie compleet te maken.


Strandvakantie Spanje (13-18 jaar)

Een strandvakantie aan de Spaanse Costa, hoe klinkt dat? We hebben voor de leeftijden van 13-16 en 16-18 namelijk ook strandvakanties in Spanje. Er zijn 2 opties om uit te kiezen.

Met de Beach Fun jongerenreis ga je 10 dagen naar de populaire badplaats Platja d'Aro. Je gaat onder meer banaanvaren, naar een waterpark en een dagje naar Barcelona! De oudere groep (16-18) kan ook op stap in de vele clubs en bars.

Beach Action ​is langere vakantie van 17 dagen: een combi van het Beach Fun programma plus een week outdoor actie in de Pyreneeën, met activiteiten als canyoning en rivercrossing. Gaaf!


Wat anderen vonden van hun strandvakantie

"Veel leuke activiteiten gedaan en alles was goed geregeld. Er werd veel rekening gehouden door begeleiders als kinderen iets niet konden vanwege medische reden. Erg leuke vakantie, zou het zo weer doen!"

Maartje, 14 jaar

"Het was een super leuke actieve gezellige week aan het strand. We hebben veel leuke, goed georganiseerde activiteiten gedaan. De leiding was ook erg leuk."

Wenneke, 11 jaar

"Mijn vakantie naar Spanje was echt geniaal! We gingen shoppen in Barcelona, naar het Aquapark en ‘s avonds gingen we stappen in club Inox. We hadden zo’n hechte groep dat we nu 1 keer per maand in Nederland gaan stappen."

Bas, 16 jaar


Ook zin gekregen in een gave strandvakantie?


Veelgestelde vragen