WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

in Nederland of buitenland

Strandvakantie vol actie

None

Een strandvakantie met Vinea is veel meer dan bruin bakken op een handdoek in de zon. Het is de ultieme combinatie van zon, zee én de leukste activiteiten op het strand en in het water. Samen met nieuwe vrienden. Of je nou een strand zomerkamp in Nederland zoekt of een vakantie naar Zuid-Europa? Bij ons vind je de leukste strandvakantie!

  1. Strandvakanties voor 7 t/m 18 jaar
  2. Actief en vol toffe activiteiten
  3. Nieuwe vrienden en vriendinnen maken
  4. Strandvakantie Nederland of Spanje
None

Strandvakantie vol gave activiteiten

Zoek jij een leuke strandvakantie voor de zomer, maar wil je meer dan alleen maar luieren in de zon? Dan zit je bij ons helemaal goed! Een strand zomerkamp is een combinatie van volop leuke dingen doen én lekker relaxen. Want zonnen op een prachtig strand is veel lekkerder als je daarvoor actief bezig bent geweest.

Denk aan activiteiten als surfen, suppen en raften. Maar ook mountainbiken door de duinen en powerkiten met de zeewind. Of skaten langs de boulevard, bubblevoetballen op het strand en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Of je nou kiest voor een strandvakantie Nederland of in het warme Zuiden: overal hebben we de leukste dingen gevonden om te doen.

None

Welke strandvakantie kies jij?

Elke vakantie heeft weer een ander programma. 't Is helemaal aan jou welke activiteiten je het leukst lijken. En waar je naartoe wil op vakantie natuurlijk. Tussen de activiteiten door kan je lekker neerploffen in het zand. In de avonden organiseert de reisleiding leuke spellen en avondprogramma's om je strandvakantie compleet te maken.

Wil jij een strandvakantie waar je vooral veel gaat surfen? Dan is surfkamp Nederland wat voor jou!

Bekijk alle strandvakanties
None

Strand zomerkamp voor kinderen

Wist je dat van alle Nederlandse provincies, in Zeeland het vaakst de zon schijnt? Prima plek dus voor een strand zomerkamp! In Zeeland hebben we een leuk Beach Action kamp voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Je slaapt hier op een luxe camping met subtropisch zwemparadijs. Liever zwemmen in zee? Dat kan ook, je loopt er vanaf de camping zo naartoe!

Activiteiten die op het programma staan zijn bijvoorbeeld windsurfen, bubblevoetbal en suppen op een mega-sup. Klik op de knop hieronder als je wil weten wat we nog meer gaan doen tijdens deze strandvakantie in Nederland.

Meer info & prijzen
None

Strandvakantie Nederland voor tieners

Ben je tussen de 12 en 15 jaar? Dan kun je kiezen uit verschillende toffe strandlocaties in Nederland. Zo hebben we een superleuke strandvakantie bij de kustplaats Bergen. Of wat dacht je van een vakantie op een Waddeneiland? Zodra je op de boot stapt naar Texel krijg je gelijk een vakantiegevoel! Mountainbiken en powerkiten zijn activiteiten die we op allebei deze vakanties gaan doen. De rest van het programma is per locatie weer helemaal anders. Maar wel allemaal leuke dingen die met strand en zee te maken hebben natuurlijk.

Surfers vanaf 10 jaar kunnen terecht op ons Surfkamp Nederland in 's-Gravenzande. Een perfecte spot om te leren golfsurfen!

Bekijk deze strandvakanties
None

Strandvakantie Spanje

Vanaf 13 jaar kun je met Vinea ook op strandvakantie naar het buitenland. Wat dacht je van chillen aan de Spaanse Costa? Met de Beach Fun jongerenreis ga je 10 dagen naar de populaire badplaats Platja d'Aro. Je gaat onder meer banaanvaren, naar een waterpark en een dagje naar Barcelona! We bieden deze Strandvakantie Spanje aan voor twee leeftijdsgroepen: 13-16 en 16-18 jaar. Met de oudere groep gaan we tijdens deze vakantie ook op stap in de vele clubs en bars.

Voor een vakantie vol surfvibes kun je ook op surfcamp naar het buitenland. Hierover binnenkort meer info!

Meer info & prijzen
None

Wanneer zijn de strandvakanties?

Zon, zee en strand... Die drie dingen horen gewoon een beetje bij elkaar, toch? Chillen op prachtige stranden is nou eenmaal het lekkerst met mooi weer. Daarom organiseren wij onze strandvakanties in de zomervakantie.

Alle vakanties vinden meerdere keren plaats. Vaak bieden we een strand zomerkamp de hele zomervakantie lang aan. Er zijn ook vakanties die er alleen in bepaalde weken zijn in de zomer.

None

Wat anderen vonden van hun strandvakantie

9,3
"Veel leuke activiteiten gedaan en alles was goed geregeld. Er werd veel rekening gehouden door begeleiders als kinderen iets niet konden vanwege medische reden. Erg leuke vakantie, zou het zo weer doen!"

Maartje
Leeftijd: 14

9,1
"Het was een super leuke actieve gezellige week aan het strand. We hebben veel leuke, goed georganiseerde activiteiten gedaan. De leiding was ook erg leuk."

Wenneke
Leeftijd: 11

8,4
"Mijn vakantie naar Spanje was echt geniaal! We gingen shoppen in Barcelona, naar het Aquapark en ‘s avonds gingen we stappen in club Inox. We hadden zo’n hechte groep dat we nu 1 keer per maand in Nederland gaan stappen."

Bas
Leeftijd: 16

Veelgestelde vragen