WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

ERVARINGEN MET VINEA

We kunnen natuurlijk wel zelf zeggen hoe tof het is om met Vinea op vakantie te gaan, maar je hoort het liever van een ander, toch? Op deze pagina lees je wat eerdere deelnemers en hun ouders vonden van onze vakanties! Dit zijn reviews die mensen hebben geplaatst op Facebook, Google en Reisgraag.nl.

Vergeet ook niet zelf je ervaring te delen als je met ons op vakantie bent geweest! Met jouw feedback kunnen wij onze vakanties nog beter en leuker maken.

Merlijne (9) over Zeilkamp De Steven:
"Ik ben in de zomervakantie voor de 5e keer met Vinea gaan zeilen (optimist). Het is elke keer weer superleuk. De crew en instructeurs zijn aardig en leren je heel erg goed zeilen. En elke keer is het weer gaaf. Lekker eten, 's avonds leuke spellen en heel veel lol."

Lotte (15) over Rondreis Oost-Europa:
​"Het is een belevenis, je maakt allerlei nieuwe dingen mee. Het is ontzettend leuk om met een groep leeftijdgenootjes zo door Europa te reizen. Ik heb één van de beste vakanties van mijn leven meegemaakt en gun al mijn vrienden ook zo'n geweldige vakantie!"

Bas (16) over Beach Fun Spanje:
"Mijn vakantie naar Spanje was echt geniaal! We gingen shoppen in Barcelona, naar het Aquapark en 's avonds gingen we stappen in club Inox. We hadden zo'n hechte groep dat we nu 1 keer per maand in Nederland gaan stappen."

Moeder Fleur over Outdoor Ardennen:
"Onze twee kinderen raken niet uitgepraat over hun outdoorkamp in de Ardennen. Tussen de verhalen over mega stoere activiteiten door, vertellen ze ook dat ze het eten erg lekker vonden, horen wij dat het gevarieerd en ook gezond was dat er vaste bedtijden waren en een duidelijke dagstructuur. Onze complimenten. Wij laten ze volgend jaar opnieuw met een gerust hart bij jullie achter!"

Emma (12) over Tina Zomerkamp Strand:
"We hebben heel veel lol gehad met z’n allen. Alles was schoon en je had een fijn eigen plekje. Het waren goed ingerichte kamers en de kamerindeling was goed. De activiteiten waren erg leuk. We hadden ook elke dag even vrije tijd en dat was fijn. Zo kon je je ook altijd even terugtrekken als je dat wou. Het eten was lekker en (meestal 😉) gezond. De begeleiders waren lief, grappig en betrouwbaar. Ik heb het geweldig gehad!!!"

Fee (10) over Ponykamp Bos:
"Ik vond het heel leuk om met Vinea op ponykamp te gaan. Je maakt veel nieuwe vrienden en hebt hele leuke leiders. Er zijn heel veel spelletjes en de bonte avond vond ik ook heel leuk."

Nienke (15) over Taalreis Engels in Canterbury:
"De locatie was top, de activiteiten leuk, de Engelse lessen heel cool, de campus extreem gaaf, de groep voelde als familie en de reisleiding meer als broer/zus dan als 'ouder'. Hele leuke week gehad!"

Moeder Willemijn (gezin met 3 kinderen) over Vinea Family:
"Het Vinea Family Camp was in één woord super! De kinderen werden bezig gehouden, het programma was afwisselend en uitdagend genoeg voor pubers. De activiteiten en vrije tijd waren goed in verhouding."


Reisblogs

Er zijn ook diverse leuke blogs geschreven door (ouders van) deelnemers van de Vinea vakanties! Ze zijn te lezen op het travelblog van Kidseropuit.nl:

  • Fieke volgde een familie tijdens het Family Outdoor weekend in de Ardennen. In een blog deelt ze haar uitgebreide reisverslag inclusief foto's. Klik hier om te lezen
  • Marije deelt de ervaringen van haar dochter Elin tijdens haar eerste actieve strandvakantie met Vinea. Lees hier haar verhaal
  • Fieke schreef een reisverhaal over haar dochter Roos die voor het eerst met Vinea mee ging op talenreis naar Engeland. Lees het reisverhaal
  • Jolinda beschreef hoe haar zoon Bent de vakantie van z'n dromen beleefde: het WWF-rangers dierenkamp van Vinea. Lees de blog hier