WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Engels leren in Canterbury

Taalreis Engels

Taalreis Engels: de leukste manier om Engels te leren!

Een taalreis Engels is het beste idee wanneer jij beter wil worden in Engels én ook wil genieten van een topvakantie. In de studentenstad Canterbury volg je Engelse lessen op een geaccrediteerde taalschool. Daarnaast organiseert onze Nederlandse reisleiding de leukste activiteiten in en rond de stad. Inclusief een citytrip naar Londen! Zo dompel je je helemaal onder in de Engelse taal en cultuur en gaat jouw Engels met sprongen vooruit.

  1. Taalreis Engels voor 13-18 jaar
  2. Les op jouw niveau in een internationale klas
  3. Geaccrediteerde taalschool in hartje Canterbury
  4. Leuke activiteiten en uitstapjes
  5. Keus uit 8 of 15 dagen
None

Taalreis Engels naar Canterbury

Engels leren in Canterbury? Een taalreis naar Engeland is de leukste manier om Engels te leren. Een stuk spannender dan de gewone lessen op je eigen school! Bovendien leer je veel sneller als er overal om je heen Engels wordt gesproken. Dat is op de internationale taalschool in Canterbury zeker het geval. Je krijgt 20 uur in de week les. Daarnaast heb je veel tijd om Canterbury en omgeving te verkennen. Onze Nederlandse reisleiding organiseert allerlei activiteiten, van suppen op de rivier tot een trip naar Londen! Je maakt het allemaal mee samen met leeftijdsgenoten, die voor je het weet je nieuwe vrienden zijn geworden. Zo heb jij aan het eind een geweldige vakantie gehad én ook nog eens je taalvaardigheid verbeterd.

Taalreis Engels 13-16 jaar

Tijdens deze taalreis Engels duik jij in de stad Canterbury helemaal in de Engelse taal en cultuur. Met les op een internationale taalschool, een citytrip naar Londen en een suptocht door het Engelse landschap... en nog veel meer leuks dat door onze reisleiders wordt georganiseerd. Die spreken trouwens wel gewoon Nederlands, fijn hè?

De taalcursus begint met een toets om je niveau te bepalen, zodat je kunt worden ingedeeld in de juiste klas. Het maakt dus niet uit of jouw Engels al heel goed is, of juist nog niet. Deze week ga je hoe dan ook met sprongen vooruit!

Je verblijft op de universiteitscampus van Kent waar je je eigen slaapkamer hebt.

Meer info & prijzen
None

Taalreis voor Jongeren

Canterbury is een van de leukste studentensteden van Engeland. Een topbestemming voor jouw taalreis dus! Je krijgt per week 20 uur les op je eigen niveau. Naast de lessen hebben we allerlei leuks gepland. Zo gaan we suppen op de rivier en maken we een citytrip naar Londen. Ook kun je natuurlijk Canterbury gaan verkennen, het levendige centrum is zeker de moeite waard.

In de overige uurtjes organiseert de reisleiding leuke spellen en oja, je bent ook nog uitgenodigd voor een internationaal feestje! Aan het eind van de dag duik jij lekker je bed in in je eigen privé-slaapkamer.

None

Veelgestelde vragen

Wat andere van de taalreis vonden

8,9

Nienke
Leeftijd: 18

9,2

Miranda
Leeftijd: 43

9,4

Linde
Leeftijd: 16