WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

op snowcamp met Vinea

5 redenen waarom jij op snowcamp moet gaan

De wintermaanden brengen een magische sfeer met zich mee, niet alleen in Nederland. Wel eens in de prachtige berggebieden van Oostenrijk geweest? Hoge bergtoppen met een dik pak sneeuw. Perfect om te skiën of snowboarden. Precies de ingrediënten die je nodig hebt voor de leukste vakantie van het jaar: wintersport. Vinea organiseert snowcamps die jou de leukste vakantie van het jaar laten meemaken.

Meerdere keren per jaar vertrekken er bussen naar het prachtige Oostenrijk. Lees snel verder en kom achter de vijf redenen waarom jij deze vette ervaring niet mag missen.

Snowcamp reden #1 Een onvergetelijk avontuur

Het is iets magisch: skiën of snowboarden over de pistes, omringd door prachtige bergen en een adembenemend landschap. Tijdens een snowcamp brengt Vinea jou naar de mooiste skigebieden van Oostenrijk. Hier kan jij skiën of snowboarden, maar ook meedoen aan een van de vele andere activiteiten zoals rodelen, sleeën, spelletjes, sneeuwpoppen maken en vooral veel lol hebben.

Of je nu een ervaren skiër of snowboarder bent óf een beginner: dat maakt niets uit. Onze Nederlandstalige instructeurs leren je om in korte tijd van die bergen af te sjezen en jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Is dat even gaaf!

snowcamp vinea redenen om mee te gaan

Snowcamp reden #2 Nieuwe vriendschappen maken

Een snowcamp is niet alleen een kans om jouw wintersport skills te verbeteren, wat misschien nog wel leuker is, is het maken van nieuwe vrienden. Je zult leeftijdsgenoten ontmoeten die dezelfde passie voor avontuur hebben als jij! Samen skiën of snowboarden en samen lachen: een snowcamp is de perfecte plek om nieuwe vrienden te maken. Of je nou meegaat tijdens een snowcamp met oud en nieuw of een snowcamp in de voorjaarsvakantie, plezier is alles waar het omdraait

Snowcamp reden #3 Oostenrijk is echt prachtig!

Niet eerder in Oostenrijk geweest? Met een snowcamp leer je in een week tijd de Oostenrijkse cultuur kennen. Naast het heerlijke Oostenrijkse eten verken je de prachtige bergen en zie je dingen die echt heel prachtig zijn! Je leert de magie kennen van de wintersportvakanties, hoe gezellig de après-ski is en hoe heerlijk het is om een week lang op een sportieve vakantie te zijn.

Snowcamp reden #4 Meer zelfvertrouwen

Bij een snowcamp gaat het verder niet alleen om skiën en snowboarden. Het is een kans om je zelfvertrouwen te verbeteren en jezelf uit te dagen buiten jouw comfortzone te treden. Waar jij vroeger waarschijnlijk met jouw ouders op vakantie ging, ga jij nu met onbekende leeftijdsgenoten op pad. Spannend! Aan het begin moet je even je plekje vinden, maar aan het einde van de week wil je haast geen afscheid meer nemen van de groep én jouw nieuwe vrienden.

Snowcamp reden vinea

Snowcamp reden #5 De leukste kampbegeleiders vind je bij Vinea

Bij Vinea zorgen we ervoor dat jij ook écht goed begeleid wordt. Onze ervaren instructeurs hebben echt alles al voorbij zien komen en zorgen ervoor dat je op een leuke manier begeleid wordt.

Er is natuurlijk ook meer dan skiën en snowboarden! Al de Vinea kampbegeleiders zorgen ervoor dat iedereen op het kamp zich prettig voelt en dat er altijd wat leuks te doen is. Zo is er elke dag een programma met activiteiten en avonds genoeg tijd voor spelletjes.

Buiten deze gezamenlijke activiteiten krijg je ook veel vrijheid! Zo kan je overdag met jouw vrienden zelf over de pistes skiën. Wil je liever met onze instructeurs de pistes ontdekken? Gezellig! Dan nemen wij je mee op een gave tocht.

Conclusie
Waarom je op snowcamp moet gaan? Omdat het een kans is om de winter op een fanatische manier mee te maken. Je krijgt de kans nieuwe vrienden te maken, te werken aan je skills, nieuwe plekken te ontdekken en misschien wel het allerbelangrijkste: super veel lol maken. Dus: schrijf je in en maak je klaar voor de leukste week van je leven op een onvergetelijk snowcamp van Vinea naar het prachtige Oostenrijk.

Veelgestelde vragen