WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Surfkamp essentials

Surfkamp paklijst: wat heb je nodig?

Surfkampen zijn een van de leukste soort kampen, als je het ons vraagt. Of je nu een beginner bent of een gevorderde surfer, en of je nou op surfkamp in Nederland gaat of in het buitenland. Wil jij volop van je surfkamp kunnen genieten, dan is het wel handig dat je goed voorbereid bent. Dus dat je de juiste spullen bij je hebt en weet wat je kunt verwachten met behulp van onze surfkamp paklijst. De belangrijkste dingen van de surfkamp paklijst hebben we voor je opgeschreven in deze blog. Gebruik deze als een aanvulling op de paklijst die je van ons krijgt wanneer je je surfkamp bij Vinea boekt.

surfkamp, frankrijk

Geschikte kleding

Wat draag je tijdens het surfen? Surfers gaan vrijwel altijd het water in met over hun badkleding een wetsuit aan. Dit beschermt je lijf tegen het koude zeewater en zorgt dat je geen schuur- of schaafplekken krijgt van de surfplank. We kunnen dit gelijk alvast makkelijk maken voor je: als je met Vinea op surfkamp gaat, hoef je zelf geen wetsuit mee te nemen. Het gebruik hiervan zit namelijk gewoon bij jouw kamp inbegrepen. Scheelt ook weer ruimte bij het tas inpakken! Bekijk hier nog meer tips voor je tas inpakken voor op zomerkamp.

Natuurlijk heb je wel kleding nodig voor buiten het water. Wij raden kleding aan die lekker comfortabel zit. Je denkt waarschijnlijk al snel aan zomerse kleding, maar hou ook rekening met wisselende weeromstandigheden. Zo kan het op het strand best fris waaien en kan het 's avonds ook wel eens afkoelen. Zeker als je gaat voor een surfkamp in Nederland. Lange kleding is trouwens ook een handige bescherming tegen muggen.

Surf essentials

Naast een wetsuit zijn er nog een aantal 'surf essentials' die echt niet mogen ontbreken op je surfkamp paklijst. Ook daar hebben wij al voor gezorgd. Denk aan goede surflessen en natuurlijk een surfplank! We hebben op kamp verschillende boards klaarliggen, dus ook die hoef je niet zelf te regelen. Scheelt

zomervakantie, surfkamen

Zonnebrandcrème

Op surfkamp ben je zo'n beetje de hele dag buiten, vooral in het water of op het strand. Je word dus veel blootgesteld aan de zon en kunt snel verbranden. Daarom is het erg belangrijk om jezelf te beschermen tegen de zon met zonnebrand. Een waterbestendige zonnebrandcrème met een hoge SPF (factor) is de beste keus voor je surfkamp paklijst.

Een camera

Zon, zee, strand, en dan een stoere surfer die over de golven glijdt. Surfen is een heel fotogenieke sport, dus zorg dat je zeker een camera meeneemt op surfkamp! Dit is natuurlijk sowieso een geweldige manier om herinneringen vast te leggen en je surfervaring te delen met anderen. Wil je ook terwijl je zelf surft filmen of foto's maken? Gebruik dan bijvoorbeeld een Go Pro. Deze maak je vast aan je wetsuit of je hoofd, zodat je je beste moves en grappigste bloopers kunt filmen. Tijdens de beachparty's is een wegwerpcamera ook heel leuk om bij je te hebben! Zo verzamel jij deze vakantie de mooiste herinneringen en vergeet je ze helemaal nooit meer.

Bidon

Surfen is een behoorlijk intensieve sport, waar het erg belangrijk is dat je goed blijft eten en drinken. Sporten met warm weer kan ervoor zorgen dat je sneller uitdroogt. Voor het eten zorgen wij, en ook kun je tijdens je kamp altijd zelf drinken pakken. Het is wel heel handig om een bidon bij je te hebben zodat je deze kunt vullen en meenemen naar elke surfsessie.

Kids, surfen

Een goede mindset

Surfen is fantastisch, maar het kan ook best frustrerend zijn. Zeker in het begin. De kans is groot dat het een tijdje duurt voordat je de juiste technieken onder de knie hebt en het eindelijk 'kan'. Daarom is het heel erg belangrijk om positief te blijven en geduldig te zijn met jezelf tijdens het leren. Als je positief blijft en in jezelf blijft geloven leer je het vanzelf, ook al duurt het misschien even. Het kan ook helpen om aan het eind van de surfdag even op te schrijven wat je al kan. Dit kan een fijne en goede herinnering zijn aan jezelf dat het elke dag een stapje beter gaat. Dit is een van de belangrijkste dingen voor je surfkamp paklijst!

Een goede nachtrust

Surfen is een vermoeiende en intensieve sport. Daar komt nog bij dat je misschien wel in je eentje op kamp gaat, met mensen die je nog niet kent. Je krijgt veel nieuwe indrukken, mensen, omgeving en leert een nieuwe sport. Het is dan ook niet gek als je vermoeid kan raakt. Daarom is het erg belangrijk om ook rust te pakken en genoeg te slapen. Dit is een ander belangrijk onderdeel van de surfkamp paklijst. Hierdoor heb je de hele week genoeg energie om lekker mee te doen met de surflessen en andere toffe activiteiten. Het kan helpen als je je eigen kussen en dekens meeneemt, zodat je de hele nacht als een roosje slaapt.

Kids, surfles

Andere spullen voor je surfkamp paklijst

Naast deze onmisbare dingen voor de inpaklijst op surfkamp, zijn er natuurlijk ook nog spullen die voor elke vakantie handig zijn om mee te nemen. Om je te helpen met het inpakken van de juiste spullen is er de Vinea paklijst voor jouw surfkamp. Wil jij extra goed voorbereid zijn, dan kun je ook nog onze tips lezen over Wat in te pakken voor zomerkamp.

Met al deze tips ben jij helemaal klaar voor jouw surfervaring! Of dat nou ons Surfkamp Nederland is of Surfcamp Frankrijk. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is lekker het water in en genieten maar. Heb je nog geen kamp uitgekozen, bekijk dan gauw al onze surfkampen! Toch nog meer suggesties nodig? Dan kan je de leukste locaties voor jongeren surfkamp nog bekijken.

Surfkamp, kids