WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Leer surfen in Frankrijk

Surfcamp Frankrijk

Op zoek naar een actieve én onvergetelijke surfvakantie? Dan is ons surfcamp Frankrijk de perfecte keuze! Frankrijk is dé hotspot om te leren golfsurfen. Ook fijn, het is niet zo ver van Nederland vandaan, waardoor je er makkelijk met de bus kunt komen. Wie wordt er nou niet blij van een combinatie van actie, en ontspanning, allemaal op een prachtige surfspot aan de Franse kust?! Jouw surfavontuur start hier!

  1. Voor jongeren tussen 15-18 jaar
  2. Leer golfsurfen op de perfecte surfspot
  3. Voor zowel beginners als gevorderden
  4. ​ Altijd toffe avondactiviteiten
  5. ​ Slaap op een camping vlakbij zee
  6. ​ Allemaal onder begeleiding van ervaren reisleiders
None

Surf's up! Leer alles tijdens ons surfcamp.

Bij ons surfcamp Frankrijk leer je niet alleen de basisprincipes van het golfsurfen, maar ook de theorie erachter. Onder begeleiding van ervaren (én gepassioneerde) surfcoaches zal je heel snel je surfvaardigheden verbeteren en zelfvertrouwen opbouwen in het water. Je gaat het water in in groepjes van maximaal 8 personen. Om te beginnen moet je leren hoe je het beste op je board kunt opstaan. Daar gaat het tenslotte allemaal om! Je oefent eerst op het strand, om vervolgens het water in te gaan. Heb je het eenmaal een beetje door en heb je je eerste golven gepakt? Dan kun je je grenzen verleggen door op steeds grotere golven te gaan surfen. Met de tips en oefeningen tijdens het surfcamp sta jij aan het eind van de week sowieso te shinen op je surfboard! Naast de lessen kun je ook zelf het water in met je board. Zo kun je alle tips uit de lessen helemaal perfectioneren. Het vrij surfen wordt begeleid door onze lifeguards. Zo kun je ook zelf veilig het water in.

None

Surfhotspot Le Pin Sec

Ons surfcamp Frankrijk vindt plaats in Le Pin Sec, een surfdorpje gelegen aan de Atlantische kust van Frankrijk. Deze surfspot is ideaal voor beginnende surfers vanwege de consistente golven en de veilige omgeving. Het strand van Le Pin Sec staat namelijk bekend om zijn rustige en ongerepte sfeer. De brede zandstranden en het rustige water bieden de perfecte omstandigheden om je surfskills te oefenen en te verbeteren. Ons surfcamp in Frankrijk ligt tussen de duinen en naaldbossen, op nog geen 200 meter van het strand van Le Pin Sec vandaan. Hoe vet is het om te kamperen aan zee!?

Naast golfsurfen biedt Le Pin Sec ook verschillende andere leuke activiteiten. In de omgeving vind je verder veel natuur, maar ook gezellige dorpjes met leuke winkels en restaurantjes. Chill lekker op het strand, doe mee met een potje beachvolleybal of een volleybaltoernooi. Je kan natuurlijk geen genoeg krijgen van de zee. Je kunt je helemaal uitleven in zee met de bodyboards en skimboards die we op het camp klaar hebben liggen. Daarnaast zal de reisleiding nog meer leuks organiseren, zodat je binnen no-time je surfmaatjes leert kennen.

Op surfvakantie naar Le Pin Sec
None

Surfcamp Frankrijk: Geschikt voor alle niveaus!

Ons surfcamp Frankrijk is geschikt voor alle niveaus. Ook als je nog nooit gesurft hebt ben je meer dan welkom bij ons surfcamp in Frankrijk. De kust bij Le Pin Sec is juist perfect om te leren surfen. Ben je al een ervaren surfer? Ook dan heeft dit surfcamp een plek voor jou. Tijdens onze surflessen maken we onderscheid tussen beginners en gevorderden. Zo kan je bij de basis beginnen of je niveau verder oppikken waar je vorige keer gebleven bent.

Lees de blog 'Wat heb je nodig op surfkamp?'
None

Altijd op surfcamp met leeftijdsgenoten

Ben jij tussen de 15 en 17 jaar en heb je zin om alleen of met vrienden de surfvakantie van je leven te ervaren? Ga dan mee op ons surfcamp Frankrijk. Wij geloven we in de kracht van groepsdynamiek (onze ervaren reisleider zijn hier optimaal in getraind) en het maken van nieuwe vrienden tijdens onze kampen. Dus waar wacht je nog op? Ga met ons mee op surfcamp in Frankrijk en dompel jezelf onder in de opwindende wereld van het surfen! Ontdek je innerlijke surfer, geniet van de prachtige omgeving en maak vrienden voor het leven. Hang Loose!

Lees de blog 'Surftips voor absolute beginners'
None

Wat anderen vonden van hun surfcamp Frankrijk

9,0
We leerden niet alleen golfsurfen, maar gingen ook bodyboarden en deden een yogales. Echt heel leuk!

Melodi
Leeftijd: 17

8,9
Ik kon al een beetje surfen, maar leerde deze week weer superveel bij.

Sem
Leeftijd: 15

9,1
Ik maakte zoveel vrienden tijdens het surfkamp en de meesten zie ik nog steeds!

Emra
Leeftijd: 16

Veelgestelde vragen