WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Rondreis Scandinavië Actief 15-18

Noord-Europa

None

Selecteer aub een beschikbare periode

Rondreis Scandinavië Actief 15-18

Kajakken door Stockholm en hiken naar een geweldig uitzichtpunt bij Oslo. Waterskiën in Hamburg en Kopenhagen verkennen op de fiets. Deze vakantie maak je een vierdubbele stedentrip. Geen stedentrips waarbij je ‘gewoon’ alle bezienswaardigheden afgaat, maar een ultieme combinatie van cultuur én actie. Een reis om nooit meer te vergeten!

Twee weken, vier steden en een hele hoop nieuwe vrienden en ervaringen. Tijdens deze rondreis ontdek je de veelzijdigheid van Noord-Europa. In 14 dagen reis je met trein en boot naar Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen. In iedere stad kun je lekker zelf op ontdekking gaan. Daarnaast staat er overal minstens één actieve activiteit op het programma. 

We beginnen gelijk goed: in Hamburg ga je waterskiën op een meer in de buurt. Vet! Dan door naar Scandinavië: Stockholm is een bijzondere stad die bestaat uit 14 eilandjes. Dus natuurlijk gaan we die vanaf het water verkennen met een mooie kayaktour! Oslo is een echte cultuurstad vol kunst en musea. Maar de stad is óók omringd door supermooie natuur en spectaculaire uitzichten. Perfect voor een hike in de omgeving! Last but not least: Kopenhagen. Hier stappen we op de fiets om de leukste plekjes van de stad te ontdekken.

Verder heb je deze vakantie veel vrije tijd en kies je zelf wat je in elke stad wil doen. Liever zo min mogelijk zelf uitzoeken? Kies dan voor het extra activiteitenpakket! 

Hamburg, Stockholm, Oslo en Kopenhagen
Interrailen door 4 landen in 14 dagen
Kayakken, hiken, waterskiën en meer