WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Outdoor Ardennen 15-18

Barvaux - BE

None
€ 771,50

Selecteer aub een beschikbare periode

Outdoor Ardennen 15-18

Ben jij gek op actie? Krijg je een kick van spanning en avontuur én ben je het liefst buiten in de natuur? Dan is deze outdoorvakantie in de Ardennen echt wat voor jou. Bereid je voor op een week vol vette activiteiten, van racen door de bossen tot het beklimmen van een hoge rotswand!

Met een gezellige groep verblijf je deze week midden in de Belgische natuur. In de Ardennen welteverstaan, dé bestemming voor een outdoorvakantie. Je slaapt hier in een mooi huisje met de nodige luxe en allerlei gave outdooractiviteiten om de hoek. Kanoën op een stromende rivier, klauteren en ziplinen op het highrope parcours en mountainbiken door de bossen. Natuurlijk mag ook een bivak niet ontbreken! En klim jij als snelste naar de top van de klimrots? Of weet jij juist precies de roos te raken met boogschieten? 

Goed opgeleide instructeurs zorgen dat alles veilig verloopt. Onze reisleiders zorgen verder voor heel veel gezelligheid, bijvoorbeeld met een kampvuur ’s avonds. Regent het een keer? Niks aan de hand, dan kun je lekker chillen op het overdekte terras.

Dit alles op maar een paar uurtjes rijden van Nederland. Outdoor Ardennen is niet voor niets één van onze populairste vakanties: dit wil je gewoon niet missen!

Op avontuur in de natuur
Rotsklimmen, highrope parcours, bivak
Verblijf in luxe chalets