Alleen of samen

​Juist voor kinderen die alleen op vakantie gaan kan het spannend zijn: “Misschien ben ik wel de enige die alleen komt en wat als ik geen vrienden maak?” Maar gelukkig maakt het bij ViNEA niet uit of je alleen of samen met iemand komt. Ongeveer de helft van de kinderen komt alleen naar een ViNEA-vakantie. 


Naast dat er veel kinderen zijn die alleen komen, weten onze reisleiders heel goed hoe ze iedereen bij de groep kunnen betrekken. De groepssfeer tijdens een vakantie is namelijk een van de belangrijkste ingrediënten voor een leuke vakantie. Ieder kind wil zich natuurlijk op zijn gemak voelen. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed door bijvoorbeeld de vakantie te beginnen met activiteiten waarbij je elkaar goed leert kennen.


​Iedereen die met ViNEA meegaat, kiest bewust voor een groepsvakantie. Ze staan open voor nieuwe contacten en doordat je een hele vakantie lang in een groep herinneringen maakt en onvergetelijke avonturen beleeft, ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Aan het einde van de vakantie heb je er een hele vriendenclub bij.

Wil je meer weten over de groepssamenstelling van de vakantie? Neem dan contact met ons op.