WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Daarom zijn kampen zo leuk!

Bewust kiezen voor vakantieplezier

Regelmatig gaan we in gesprek met ouders en kinderen om te toetsen of de ideeën die wij als organisatie hebben over zomerkampen nog wel kloppen. Wat hierin nog altijd naar voren komt is dat het een bewuste keuze is, om kinderen even iets anders te laten doen in een andere omgeving waarbij vakantieplezier voorop staat!


Vakantieweken optimaal invullen

Zomerkamp wordt gezien als een volwaardige vakantie met leuke activiteiten, andere kinderen van dezelfde leeftijd en lekker buiten bezig zijn. Zeker in de zomervakantie is een zomerkamp een leuke invulling en vaak welkome afwisseling van bijvoorbeeld kinderopvang. Zes weken thuis vervelen is natuurlijk geen optie!


Positieve ontwikkeling van het kind

Naast het plezier tijdens een zomerkamp ervaren ouders vaak ook een verandering als de kinderen weer thuis zijn. Ze ontwikkelen zich tijdens zo’n week door de nieuwe dingen die ze leren, de nieuwe mensen die ze ontmoeten en de nieuwe situaties waarin ze belanden. Ze worden zelfstandiger doordat ze even hun eigen “kleine vrijheid” hebben.


Gevarieerd aanbod

Houdt jouw kind van actief bezig zijn, is jouw kind supernieuwsgierig, wil jouw kind heel graag alleen naar het buitenland of wil jouw kind zijn CWO diploma halen? Voor ieder kind is een passende vakantie te vinden. Strand of bos, binnen- of buitenland, iets leren of gewoon genieten, een hele of een halve week, het kan allemaal. En elk jaar komen daar weer nieuwe dingen bij.


Verrassen met te gekke vakanties

Wij vinden zomerkampen en jongerenvakanties organiseren de leukste business die er is. Elke dag nadenken en werken aan te gekke vakanties en daarmee kinderen blij maken. De positieve beoordelingen en reacties die wij krijgen na een seizoen zijn voor ons een enorme beloning die maakt dat we het jaar daarop weer proberen te vernieuwen, verrassen en verbeteren.

Heb je nog meer vragen waarom een zomerkamp of jongerenvakantie voor kinderen nou zo leuk is? Bel (030-2270680), mail, chat of gebruik social media.