WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Informatie voor 15 - 18 jaar

De eerste dag

Aan het begin van de vakantie is het natuurlijk socializen geblazen. Doordat je te gekke activiteiten samen beleeft wordt de groep al snel hecht en maak je vrienden voor het leven. Hou je agenda maar gereed want de reünietjes worden vaak op vakantie al gepland!

De reisleiding

Speciaal voor jou hebben we de leukste reisleiding uitgekozen. De reisleiders zijn tussen de 21 en 32 jaar, zitten vol energie en houden van gezelligheid.


Activiteiten

We hebben al een aantal activiteiten op de planning staan voor tijdens de jongerenreizen. Zodat je een paar van de, volgens ons, tofste activiteiten sowieso van je lijstje kan afvinken. Daarnaast is er nog voldoende vrije tijd om samen met je reisgenoten de stad of het land te verkennen.


Voeding

Ben je benieuwd wat je tijdens je vakantie gaat eten? Ben je vegetariër, eet je lactose- of glutenrvij, of volg je een (medisch) dieet dan houden we hier rekening mee. Geef dit alsjeblieft wel duidelijk aan bij de boeking zodat we dit voor kunnen bereiden. Onze jongerenvakanties zijn groepsvakanties dus we eten altijd gezellig met z’n allen. Wil je een keer uit eten? Overleg gerust met de reisleiding, vaak kunnen zij wel wat regelen! Uit eten is wel op eigen kosten.

Onze afspraken

Natuurlijk kan en mag er een heleboel op een Vinea vakantie, maar om de vakantie voor iedereen leuk te houden, hebben we een aantal afspraken. Hieronder kun je ze lezen:

  • De camping of accommodatie waar jij verblijft, heeft regels. Deze eigenaren zouden het heel erg op prijs stellen als jij je ook hier aan alle regeltjes houdt. En vergeet de andere gasten niet hè: even zwaaien naar de buren mag altijd!
  • Het enige wat wij doen is genieten. Je mag lekker lui zijn en je maakt je geen zorgen over school of je baantje, want hé, daarvoor ben je toch met ons op vakantie?
  • Je bent lief en respectvol tegen iedereen (ook tegen de Vinea Crew, dat vinden ze fijn). Dus: geen ruzie maken, pesten en drama. Maar dat is logisch toch? 
  • Ons materiaal is heilig. Je behandelt het alsof het je bestie is. Je brengt alles weer netjes terug na gebruik. Met je fiets proberen mee te doen aan aquagym in het zwembad is bijvoorbeeld niet zo aardig voor onze fietsen. Ze kunnen namelijk niet zwemmen.
  • Je doet niets dat niet mag volgens de lokale wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld alcohol drinken onder de minimumleeftijd op ons terrein, iets kapot maken of drugs gebruiken. Vinea hanteert een zero-tolerancebeleid wat betreft drugs, betrappen we je hiermee, dan is de vakantie per direct afgelopen. Eventuele extra reiskosten zijn voor jou.
  • Je hebt inmiddels wel de leeftijd bereikt dat jij jouw eigen grenzen kent. Je weet dat je niet echt kan vliegen van het dak en je weet wanneer je genoeg hebt gedronken en niet meer zo gezellig bent.
  • Je bent zelf verantwoordelijk voor het opruimen van je rommel. Schoonmaakspullen mag je altijd bij ons lenen. Voel je vrij om de tent van je knappe buurvrouw (of -man) te vegen.
  • De Vinea crew helpt je met alles op elk moment van de dag a.k.a. 24/7 als het nodig is, maar ze zijn niet je persoonlijke assistent. Ook zij moeten af en toe hun schoonheidsslaapje houden.