WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Welke leeftijd is het meest geschikt voor een outdoorkamp?

Op outdoorkamp? Heb ik hier wel de juiste leeftijd voor?

None

Welke leeftijd is het meest geschikt voor een outdoorkamp?

Jong geleerd, is oud gedaan. Hoe eerder je iets doet, hoe langer je hiervan plezier kunt hebben. Ditzelfde geldt voor een outdoorkamp. Bij Vinea bieden we kampen aan die geschikt zijn voor de leeftijden 7 – 18 jaar. Deze leeftijden hebben we onderverdeeld in drie groepen:

  • Kids 7-12
  • Teens 12-15
  • Jongeren 15-18

Met deze splitsing zorgen we ervoor dat elke leeftijd een gepast aanbod heeft en dat de leeftijden niet te veel door elkaar lopen.

outdoor, outdoorkamp, jongerenkamp

Outdoorkamp voor Kids van 7 t/m 12 jaar

Eindeloos buitenspelen, de hele dag door. Voor kids tussen de 7-12 jaar is dit dé manier om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken. Meer leren over Moeder Natuur. Zo leer je tijdens ons Actie & Outdoorkamp 7-12 onder begeleiding vuur maken, slaap je in een tent in de bossen en moet je ook nog eens de weg vinden door het bos. En het leuke is: hier hoef je dus helemaal niet voor naar het buitenland, want Nederland biedt talloze toffe outdoorkampen.


outdoor, outdoorkamp

Outdoorkampen die je uit je comfortzone halen

Ben je tussen de 12 en 15 jaar, dan is een outdoorkamp ook perfect voor jou. Erop uit in de natuur. Activiteiten zoals raften, klimmen en survivallen, Lekker het avontuur opzoeken! Hup, uit die comfortzone en leren hoe je moet samenwerken en zelf problemen kunt oplossen. Nieuwe vrienden en vriendinnen maken, inclusief ervaringen die je niet snel zult vergeten.


outdoor, outdoorkamp

De nog-net-niet-volwassenen kunnen ook zeker op outdoorkamp

Voor het eerst zelf op vakantie. Zonder ouders. En ben je tussen de leeftijd 15-18 jaar? In dat geval is een outdoorkamp in het buitenland helemaal jouw ding. Ga bijvoorbeeld op outdoorkamp in de Spaanse bergen waarbij we jou meenemen naar de avontuurlijke Pyreneeën. Trek je stevige schoenen maar vast aan, want tijdens deze kampen voer je activiteiten zoals canyoning, rivercrossing en een watertrekking uit. Een kamp vol avontuur, natuur en actie. Geldt trouwens ook voor ons outdoorkamp in de Belgische Ardennen!

Al met al: bij Vinea is er geen ‘meest’ geschikte leeftijd voor een outdoorkamp, de enige vraag is: ‘wanneer gaan we?!’

outdoor, outdoorkamp