WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Welke leeftijd is het meest geschikt voor een outdoorkamp?

Op outdoorkamp? Heb ik hier wel de juiste leeftijd voor?

Welke leeftijd is het meest geschikt voor een outdoor vakantie?

Jong geleerd, is oud gedaan. Hoe eerder je iets doet, hoe langer je hiervan plezier kunt hebben. Ditzelfde geldt voor een outdoor vakantie in een kamp. Bij Vinea bieden we kampen aan die geschikt zijn voor de leeftijden 7 – 18 jaar. Deze leeftijden hebben we onderverdeeld in drie groepen:

  • Kids 7-12
  • Teens 12-15
  • Jongeren 15-18

Met deze splitsing zorgen we ervoor dat elke leeftijd een gepast aanbod aan outdoor vakanties heeft en dat de leeftijden niet te veel door elkaar lopen.

outdoor vakantie, outdoorkamp, jongerenkamp

Outdoor vakantie voor Kids van 7 t/m 12 jaar

Eindeloos buitenspelen, de hele dag door tijdens een outdoor vakantie. Voor kids tussen de 7-12 jaar is dit dé manier om nieuwe vrienden en vriendinnen te maken. Meer leren over Moeder Natuur. Zo leer je tijdens ons Actiekamp 7-12 onder begeleiding vuur maken, slaap je in een tent in de bossen en moet je ook nog eens de weg vinden door het bos. En het leuke is: hier hoef je dus helemaal niet voor naar het buitenland, want Nederland biedt talloze toffe outdoorkampen.


outdoor vakantie actiekamp 7-12

Outdoor vakantie die je uit je comfortzone halen

Ben je tussen de 12 en 15 jaar, dan is een survivalkamp ook perfect voor jou. Tijdens deze outdoor vakantie gaan we erop uit in de natuur. Activiteiten zoals raften, klimmen en survivallen, Lekker het avontuur opzoeken! Hup, uit die comfortzone en leren hoe je moet samenwerken en zelf problemen kunt oplossen. Ook kan je hier Nieuwe vrienden maken, en beleef je ervaringen die je niet snel zult vergeten.


outdoor vakantie Spanje 12-15

De nog-net-niet-volwassenen kunnen ook zeker op outdoor vakantie

Voor het eerst zelf op vakantie. Zonder ouders. En ben je tussen de leeftijd 15-18 jaar? In dat geval is een outdoor vakantie in het buitenland helemaal jouw ding. Ga bijvoorbeeld naar het kamp outdoor Spanje 16-18. Op deze outdoor vakantie in de Spaanse bergen nemen we jou mee naar de avontuurlijke Pyreneeën. Trek je stevige schoenen maar vast aan, want tijdens deze kampen voer je activiteiten zoals canyoning, rivercrossing en een watertrekking uit. Een kamp vol avontuur, natuur en actie. Dit geldt trouwens ook voor ons kamp outdoor Ardennen 15-18! Tijdens de outdoor vakantie in België ga je samen met andere jongeren de Ardennen ontdekken. Bekijk welke leuke outdoor activiteiten je gaat doen tijdens het outdoorkamp Ardennen.

Al met al: bij Vinea is er geen ‘meest’ geschikte leeftijd voor een outdoor vakantie kamp, de enige vraag is: ‘wanneer gaan we?!’

outdoor vakantie ardennen 15-18