WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

Silke vertelt over haar surfkamp

Een dag uit het leven van reisleider Silke

Vineasten vertellen

Wíj kunnen natuurlijk wel vertellen hoe leuk het is om met ons op surfkamp te gaan, maar het is natuurlijk veel leuker om te horen van iemand die er de hele week bij is! Reisleider Silke vertelt je precies hoe een dag uit een surfkamp eruit ziet.

surfkamp, reisleiding, crew

7u30

Het is dinsdagochtend 7u30 in het (bijna) altijd zonnige 's-Gravenzande als de wekker gaat. Een nieuwe dag staat op ons te wachten! Ik poets mijn tanden en gooi een plens water in mijn gezicht. Het is tijd om de kinderen wakker te maken en het ontbijt klaar te zetten. Als de kids uiteindelijk aan het ontbijten zijn, kleed ik mezelf snel om, we hebben zo een surfles en ik doe mee!

surfkamp, reisleiding, crew

9u00

Na het ontbijt loop ik met de kinderen naar de surfschool voor onze les die begint om 9.00. Het aantrekken van de wetsuits is een hele klus voor de kinderen, dus maak ik ondertussen wat leuke foto’s voor de ouders. Vervolgens lopen we met onze surfboards richting de zee en kunnen we lekker het water in. Het is de tweede les van de week en bijna alle kinderen kunnen al staan op hun board! Ze leren veel en snel, maar er wordt ook ontzettend veel gelachen. Als je het leuk hebt gaat de tijd altijd snel... dus binnen no time is de les ook weer voorbij en lopen we alweer terug naar de camping.

surfkamp, surfvakantie, reisleiding, crew

11u00

Na afloop van de les hebben de kinderen even tijd om te douchen en speel ik het spel 'Who Is The Man' voor wie daar zin in heeft. Hierbij schrijven we een aantal namen van mensen op en proberen we deze door middel van omschrijven, uitbeelden en door maar één woord te zeggen te raden wie het is. Een supergezellig spelletje.

Vervolgens maak ik de lunch klaar en is ook de andere groep terug van het surfen. Als extraatje bij de lunch hebben we vandaag een broodje knakworst. Altijd lekker!

surfkamp, surfvakantie, reisleiding, crew

13u00

Na de lunch vertrekken we naar het dorpje, waar de kinderen 'Crazy 88' spelen en de tijd krijgen om hun snoep voorraad weer aan te vullen. Wij als reisleiders hebben even tijd om bij te komen op het terras, heerlijk!

Crazy 88 is een spel waarbij de kinderen allerlei verschillende opdrachten uitvoeren en daarmee punten kunnen verzamelen. Het groepje met de meeste punten wint. Er zijn verschillende opdrachten zoals; doe een goede daad, verwen de staf, maak reclame voor Vinea en doe zoveel mogelijk spekjes in je mond. Ook hier wordt weer ontzettend veel gelachen!

surfkamp, surfvakantie, reisleiding, crew

17u00

Bij thuiskomst is het tijd om avondeten te koken, vandaag staat er pasta pesto op het menu. Een aantal kinderen willen graag helpen, dus dat is fijn en extra gezellig. Pasta pesto valt eigenlijk altijd wel in de smaak, dus dat is in ieder geval geslaagd. Als toetje maken we een Vinea Flurry, onze eigen versie van de McFlurry. Van onze eettent hebben we zelf een Drive Through gemaakt; aan de voorkant van de tent kunnen de kinderen hun ijsje bestellen. We hebben verschillende smaken ijs, toppings en saus, alles wat je maar kunt bedenken. Aan de achterkant van de eettent kunnen de kinderen dan hun eigen samengestelde ijsje ophalen. Altijd een hele ervaring!

surfkamp, surfvakantie, reisleiding, crew

19u00

Als dat weer allemaal is opgeruimd is het tijd voor het avondspel. We gaan zonsondergang kijken en spellen spelen op het strand. Het volleybaltoernooi is helemaal aan!

Dan is het tijd om richting bed te gaan. Het kamercoachen vind ik altijd een heel gezellig moment. Tijdens het kamercoachen ga je als reisleider gezellig kletsen met een tent kinderen. Je vraagt bijvoorbeeld wat ze van de dag vonden, wat ze graag nog zouden willen doen deze week of dat er wellicht al een kamp stelletje is opgebloeid ;)

surfkamp, surfvakantie, reisleiding, crew

22u00

Als de kinderen dan eindelijk (redelijk) stil in bed liggen is het tijd voor stafoverleg. We bespreken de bijzonderheden van vandaag en maken de planning voor morgen compleet. We borrelen nog gezellig lang na onder het genot van bessen- en appelsap 😉. Dan is het altijd weer veel te laat en moeten we echt snel gaan slapen, morgen weer een nieuwe leuke volle dag.

surfkamp, surfvakantie, reisleiding, crew

Ook reisleider worden zoals Silke?

Lijkt het jou wel wat om net als Silke reisleider te zijn bij Vinea? Als reisleider begeleid jij, samen met je team, de hele vakantie van begin tot eind. Je staat 24/7 voor de deelnemers klaar en zorgt dat de iedereen een onvergetelijke tijd beleeft. Je onderneemt toffe activiteiten met de groep, bedenkt originele spellen en kookt de lekkerste avondmaaltijden. Ook zorg je dat elke deelnemer zich thuis voelt in de groep. Het ultieme doel? Dat de groep (inclusief staf!) het zó leuk heeft, dat ze niet meer naar huis toe willen!

Zeilinstructeur worden bij Vinea kan ook. Bekijk daarvoor onze speciale informatiepagina over zeilkampen begeleiden. Lees ook deze blog over hoe het is om zeilinstructeur te zijn bij Vinea of deze over een dag uit het leven van zeilinstructeur Hidde.

Andere vacatures vind je hier.