WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

werkervaring

Vinea reisleider op je CV

Ben je al student of ga je nog studeren? Dan is de functie van reisleider een hele mooie toevoeging aan je CV. Wanneer je bent afgestudeerd, zal je waarschijnlijk nog niet veel werkervaring hebben. Veel mensen twijfelen om hun werk als reisleider bij Vinea op hun CV te zetten. Onze tip: vooral wel doen! Het kan namelijk alleen maar in je voordeel werken.

Reisleider op je CV
Heb je er een heerlijke zomer op zitten als reisleider bij Vinea Vakanties? Waarschijnlijk heb je ongelofelijk veel geleerd. Naast het omgaan met kinderen, heb je er waarschijnlijk ook een hoop nieuwe vaardigheden bij geleerd. En laat deze vaardigheden nou belangrijk zijn voor op je CV. Reisleider zijn bij Vinea is ook werkervaring. Het laat juist zien dat je gemotiveerd bent om je mouwen op te stropen en aan de bak te gaan, zonder hier geld voor te krijgen. Dit kan je net een streepje voor geven wanneer iemand van HR een CV van een sollicitant doorneemt. Vrijwilligerswerk op je CV vergroot de kans op een baan met maar liefst 16,7%!

Strand- zomerkamp- 10,18- kids- Crew-AD_06745

Wat zet je op je CV?
Benoem ten eerste dat je voor Vinea Vakanties als reisleider hebt gewerkt. Waar een potentieel nieuwe werkgever het meeste aan heeft, zijn de vaardigheden die je hebt geleerd. En laat je die nou net veel leren Vinea Vakanties. Wij hebben de skills voor jou op een rijtje gezet:
- Overzicht houden
- Spreken voor een grote groep
- Sociale vaardigheden
- Discipline
- Leidinggeven
- Verantwoordelijkheidsgevoel
- Flexibiliteit
- Organiseren

Deze vaardigheden zijn niet mis! Per persoon zal het hier en daar wat verschillen. Zie je nog niet voor je hoe je dit zou toepassen in een baan? In de blog van Joanne lezen we terug hoe ze haar ervaringen van Vinea toepast in haar dagelijkse leven:
- Een team managen tijdens haar werk als Event Manager
- Boze klanten te woord staan
- Flexibel om kunnen gaan met planningen
- Groepen kinderen iets uitleggen

Het is mooi om te zien hoeveel je kunt leren als reisleider bij Vinea Vakanties. En in hoeverre je dit door kunt voeren in je persoonlijke leven maar ook op het gebied van werk.

Platja_d'Aro_16-18_strand_zee_uitzicht_crew-1

Waar zet je het op je CV?
Omdat instructeur zijn bij Vinea Vakanties onder vrijwilligerswerk valt, wordt er wel eens getwijfeld waar je dit het beste op je CV kunt zetten. Aangezien het gewoon werkervaring is, mag het gewoon aan het lijstje met al je andere werkervaring toegevoegd worden. Vooral wanneer je solliciteert naar een functie waarbij jouw vaardigheden van toepassing zijn. Twijfel je erover omdat je naar een functie solliciteert zonder overeenkomsten met het werk van Vinea? Dan kun je altijd nog een apart kopje hiervoor maken om het daaronder te zetten. Maar over het algemeen zijn alle vaardigheden die je leert tijdens je werk bij Vinea bij alle functies van toepassing. Want wie wil er nou niet een sociaal iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, sociale vaardigheden, structuur, die een groot netwerk heeft en de rust goed kan bewaren in onverwachte situaties!

Kortom, het is altijd een goed idee om je werk als reisleider toe te voegen aan je CV. Het kan je juist alleen maar voordeel opleveren en het brengt je vaardigheden mooi in kaart. Het is aan jou waar op je CV je het plaatst, als je het er maar op zet! Heb je nog geen ervaring als reisleider en wil je graag aan de slag bij Vinea? Check de mogelijkheden hier.