WhatsApp ons
WhatsApp ons

Stuur ons een bericht naar:
+31302270680

Of scan onderstaande QR code:

WhatsApp QR Code
None

De beste checklist om jouw tas in te pakken

De ultieme paklijst voor jouw vakantie

Het is zover, je mag binnenkort op reis! Maar dan, de inpakstress slaat toe. Wat neem je allemaal mee en wat mag je vooral niet vergeten. Of je nou je koffer meeneemt of lekker met een rugzak op pad gaat. Geen zorgen, wij hebben een vakantie paklijst met alle dingen die handig zijn om mee te nemen op reis.

Een paar vakantie paklijst puntjes om rekening mee te houden:

  • Identiteitsbewijs: Vanaf 14 jaar ben je verplicht om deze bij je te hebben. Neem je ook je rijbewijs mee? Deze geldt buiten Nederland niet als identiteitsbewijs. Ga je buiten Europa? Vergeet dan niet om een internationaal rijbewijs aan te vragen.
  • Portemonnee met je pinpas en wat briefgeld: Ga je naar het buitenland? Check altijd even met welke valuta er in het land wordt betaald. Ook kan het in sommige landen handig zijn om een creditcard te hebben, vooral wanneer je buiten Europa op reis gaat. Een ander punt van de vakantie paklijst: Ga je met de auto op pad? Neem dan ook je ANWB ledenpas en zorg dat je je kentekenbewijs mee hebt. Kijk ook altijd even voor welke landen je bepaalde stickers of tolbadges nodig zijn. Dit is een belangrijk punt van de vakantie paklijst!
  • Telefoon & oplader: Je telefoon zal je waarschijnlijk niet zo snel vergeten, maar de oplader wil nog wel eens achterblijven. Check welke apparaten je allemaal meeneemt en of je de opladers bij je hebt en stop ze vervolgens bij elkaar in een reistasje. Wat ook handig kan zijn is om de laders te labelen, zo weet je zeker dat je de juiste mee hebt. Ben je veel op pad? Dan kan een powerbank ook van pas komen.
  • Documenten: Het kan soms handig zijn om belangrijke documenten te printen zoals je verzekeringen, reserveringsbewijzen, visum en eventuele boardingpasses. Liever wat bomen besparen? Zorg dat je overal een screenshot van maakt en stuur deze door naar je (eventuele) reisgezelschap. Heb je je moeten inenten voor je reis? Vergeet je vaccinatiepaspoort niet. Ga je mee met een Vinea rondreis? Geen zorgen, wij regelen je vervoerstickets.
  • EHBO-reissetje: Deze zijn kant en klaar te koop maar het kan geen kwaad om te controleren of je meer dingen mee wil zoals blarenpleisters, tekentang en pijnstillers.

vakantie paklijst reizen

Inpaklijst

Klik hier om hem te downloaden of uit te printen.

Tada! Dat is hem dan, de grote Vinea vakantie paklijst. Hiermee ben je voorzien van alle belangrijke dingen om mee te nemen bij een standaard reis. Nu is Vinea natuurlijk niet zo standaard en verzorgen wij verschillende soorten vakanties. Bij iedere vakantie zal je nog wat specifieke dingen mee moeten nemen die te maken hebben met je reis. Zo kan het zomaar zijn dat je op surfkamp, snowcamp, ponykamp, zeilkamp, dagkamp of een gave rondreis gaat. Check altijd even welke dingen je zelf mee moet nemen en wat er al voor je klaarligt.

Nu kun je met een gerust hart genieten van alle voorpret, zien we je snel bij een Vinea vakantie?

vakantie paklijst koffers

Veelgestelde vragen